4 gode råd til at spare penge

4-gode-raad-til-at-spare-pengeVi drømmer alle sammen om lidt flere penge mellem hænderne. En løsning er at låne, en anden løsning er at spare penge. Men hvor kan man lige spare henne, og hvordan kan man bedst muligt få flere penge mellem hænderne i hverdagen? De svar får du her i denne artikel, hvor du får 4 gode råd til at spare penge i hverdagen.

Handl stort ind

Mange handler ind flere gange om ugen. Det kan være en rigtig dum idé, hvis du ønsker at spare penge, fordi at det ofte bliver meget ustruktureret, og det ender med, at man køber flere ting, end man måske lige havde planlagt. Sådan er det ikke, hvis du laver en stor indkøbsseddel og handler ind en gang om ugen. Lav eventuelt en madplan, hvor du ved, hvad du skal have at spise, hvor du så kan handle ind til dette. Har du svært ved at handle ind en gang om ugen, så lav en seddel og hav med dig, så har du ikke samme tilbøjelighed til at falde i fælden, når du skal handle ind.

Find et billigere mobilabonnement

Et mobilabonnement er noget, som mange af os har. Det er de færreste, der tænker, om man der mon findes et billigere abonnement. Det kan dog ofte godt betale sig at undersøge, om der ikke findes et billigere mobilabonnement. Derfor anbefaler vi, at du fastlægger dit forbrug. Hvor meget data, og hvor meget tale har du behov for? Det er i høj grad de to ting, der er med til at afgøre prisen på et mobilabonnement i dag.

Spar penge på bredbånd og TV pakken

Der kan være gode penge at spare på bredbånd og på TV pakker, hvis du lægger dine abonnementer hos samme udbyder. Dette skyldes nemlig, at det ofte bliver billigere, hvis du både har bredbånd og tv pakke hos den samme udbyder. Det kan give god mening at gøre, men er du typen, der ofte skifter abonnement, så er det ikke sikkert det er den bedste idé. Det vil nemlig ofte føre til, at der kommer binding på abonnementet, og du kan derfor ikke komme ud af det så let. Overvej derfor dette, inden du slår dine abonnementer sammen.

Tag cyklen

Har du bil, så kender du sikkert den vane med at tage bilen, selvom du måske kun skal 1 kilometer. Det koster lidt benzin at få startet bilen op. Hvorfor ikke gå eller tage cyklen? Det kan også gøres hurtigt, og så får du oven i købet også rørt dig samtidig.

Tilbage til artikler