Forskellen mellem opsparing og investering

Ikke alle medlemmer af samfundet er klar over de fordele og ulemper ved en opsparing eller en investeringsplan eller af forskellen mellem de to. Det er den viden, som ikke anses for grunduddannelse desværre og i sidste ende er du nødt til at stole på internetkilder eller en revisor til at tage den bedste beslutning for dig så langt som din indkomst er berørt. Dette er grunden til, at mange er forvirret over, hvad de skal gøre med deres penge efter de har betalt deres regninger. Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig med at træffe et informeret valg.

Hvad er forskellen?

Besparelser er ikke mindre end hvad vi gemt i vores sparebøsser da vi var unge. Det er de penge, du afsat til en regnvejrsdag eller en medicinsk nødsituation i fremtiden. Investering er et andet koncept helt, fordi, mens i besparelser, de penge du lægge forbliver den samme. I investeringer, har du mulighed for at sætte dine penge i andre virksomheder og gro din rigdom ved at lade dem arbejde for dig.

Brug af de to:

Besparelser betyder, at du kan bruge de penge, du holdt afsat til anvendelse i nødstilfælde henviser til, at en investering kræver, at du være loyalt investeret i en virksomhed for at øge den oprindelige fond, du lægger i. Dette kan kræve, at du holde dine penge i en virksomhed for en bestemt periode, som kan være alt fra et par måneder til flere år. Hvilket også hjælper dig til Skat Besparelser

Tilbagetrækning:

Besparelser er meget mere bekvemt brugt op, da det er lettere at udvinde dem fra banken og betale eventuelle ekstra udgifter. Investeringer kræver imidlertid noget planlægning, hvis du overvejer at bruge det. Når du beslutter at kræve dine penge, vil det ikke nå din bankkonto på et øjeblik, og er forpligtet til at tage tid, og derfor, hvis du planlægger at bruge dine investerede penge, bliver du nødt til at planlægge og ikke vente til sidste øjeblik med at trække dem ud.

Risici:

Besparelser er ikke forbundet med risici, fordi de giver en meget lav rente. Investeringer, er imidlertid underlagt stigninger og fald i værdi den virksomhed, du har investeret i. Den mest uheldige sandhed om investeringer er, at mens du måske drømmer om alle de ekstra penge, så er du lige så tilbøjelig til at miste dine penge, hvis værdierne af din “lagre” falde.

Hvilken en skal du vælge?

Baseret på de risici, ville de fleste mennesker bliver bange og hente besparelser i stedet for investeringer for at undgå risikoen, hvis det overhovedet er muligt. Men på trods af risiciene, er investering ofte det smartere valg. Hvis du ikke har planer om at røre dine penge i mere end 5 år, bør du overveje at investere det forudsat du være forberedt til at trække din investering, når den tid falder sammen med din langsigtede plan.

Du er nødt til at sætte en tidsramme, der kan begrunde at investere de penge i stedet for at gemme det, fordi hvis du lader dine penge være urørt i en vis periode, kan det resultere i at give de store penge, som du har drømt om, så du sparer tragedien for at miste dine surt tjente penge. Desuden, hvis du planlægger at gemme dine penge, kan du overveje en konto i en bank, der giver dig en højere rente, så du kan høste mere end hvad du sår.

Det er bydende nødvendigt at forstå de positive og negativer af begge disse muligheder, så som at planlægge din fremtid. Men man også nødt til at tjekke sin egen økonomiske baggrund og derefter planlægge investeringerne.