Lån penge hurtigt på den smarteste måde

Sidder du og spekulerer over, hvor du kan låne penge hurtigst muligt? Så burde du måske lige slå bremsen i, og bruge lidt tid på at indhente 3 tilbud på dit lån frem for at jagte den hurtigste låneudbyder. For tit er der stor forskel på den rente, låneudbyderne skilter med, og den du reelt set kan låne penge til. Læs her, hvorfor det er sådan, og hvor nemt du kan få 3 tilbud på at låne penge hurtigt.

Selvfølgelig kan der være situationer, hvor du har akut brug for at låne penge hurtigt. F.eks. hvis køleskabet eller vaskemaskinen står af – eller bilen uventet skal på værksted.

Men selv i den slags situationer, behøver det ikke at gå hurtigere med at optage lånet, end at du kan bruge små 10 minutter på at finde de 3 billigste steder at låne i vores liste over låneudbydere, hvor du kan låne penge hurtigt, og ansøge om lånet hos hver af dem.

Lån penge hurtigt – og få hurtigt svar

For stort set alle låneudbydere på nettet behandler din låneansøgning hurtigere end de udbetaler pengene på lånet. Typisk har du svar inden for 10-15 minutter.

Så hvis du har brug for at låne penge hurtigt, kan du have fundet den absolut billigste låneudbyder inden for maksimalt en halv til hel time fra nu. Og måske allerede få pengene udbetalt i dag hos den låneudbyder, du vælger.

Det giver dig flere fordele:

Du kender den rente, du kan få

For det første får du oplyst den rente – og dermed den ÅOP – som du kan få lånet til hos den enkelte låneudbyder.

For både rente- og ÅOP-sats oplyses næsten altid som et procentinterval. Det kaldes rentespændet, og angiver, hvor høj eller lav en rente du kan få, alt efter hvordan låneudbyderen vurderer din økonomi. Men det kræver, at låneudbyderen først har vurderet din låneansøgning.

Af samme grund kan du ikke stole på den ydelse og løbetid, som låneberegneren på låneudbyderens hjemmeside giver dig. Den bruger nemlig en renteværdi midt i rentespændet til sine beregninger. Derfor risikerer du nemt, at løbetid og månedlig ydelse enten bliver meget højere eller måske er lavere end det, som låneberegneren har oplyst.

Du får overblik over alle vilkårene

Ansøger du om lånet, sender låneudbyderen dig et lånedokument. Her kan du udover den faktiske rente-og ÅOP-sats, også læse alle de øvrige vilkår, som gælder for lånet.

F.eks. kan du få oplyst hvor stort et rykker- og inkassogebyr, finansieringsselskabet bag lånet pålægger dig, hvis du – guderne forbyde det – ikke skulle kunne overholde dine afdrag på lånet.

Lånedokumentet er et tilbud, indtil du siger ”ja tak”

Selv om det lyder meget officielt, når du modtager et lånedokument, er det faktisk kun at betragte som et tilbud. I hvert fald indtil du underskriver det med dit NemID.

Derfor kan du trygt indhente 3 tilbud på lån af hurtige penge, og så vælge det, som har den laveste ÅOP-værdi på lånet. Det betyder nemlig, at de har det billigste lån med den laveste rente og de laveste gebyrer.

Så snart du har underskrevet lånedokumentet fra den billigste låneudbyder, sætter de pengene til udbetaling. De andre to takker du pænt nej til.

Så selv om du måske bruger en time på at undersøge markedet, får du stadig et lån med pengene hurtigt udbetalt. Det kan blive den bedste timeløn, du nogensinde kommer til at tjene.