Spar penge på julegaverne: Køb dem på Black Friday

For mange er julen en dyr tid. Derfor er julen også højsæson for kviklån, sms lån og så videre. Ønsker du ikke at optage et lån, så kan der være mange penge at spare, hvis du køber dine julegaver på Black Friday. Hvordan du finder de bedste tilbud, kan du blive klogere på i denne artikel.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en shopping dag, der kommer fra USA. Det er først igennem de senere år, at Black Friday for alvor har udviklet sig til noget stort her i Danmark. Flere og flere butiksejere har taget dagen til sig, og det samme har forbrugerne. På Black Friday nedsætter butiksejerne priserne på mange af deres varer. På mange varer er det ikke kun få procenter, der kan spares. Det kan i nogle tilfælde være over 50%. I forlængelse af Black Friday ligger Cyber Monday. Dagen minder på mange måder om Black Friday, det er dog primært netbutikker, der har nedsatte priser på Cyber Monday.

Spar penge på julegaverne

Kan du på forhånd se, at det bliver svært for dig at finansiere dit julegaveindkøb, så er der rig mulighed for at spange mange hundrede eller tusinde kroner på Black Friday. For at kunne finde de bedste tilbud på dagen, så skal du bruge lidt tid på at finde ud af, hvor de bedste tilbud kommer. Hvis du kan få en ønskeseddel inden Black Friday, så har du noget konkret at gå efter. Herefter kan du finde de forskellige butikker, der har varen. Mange butikker annoncerer med deres tilbud inden dagen, så her kan du være forberedt.

Når du skal have fat i de gode tilbud, så skal du være tidligt ude. Mange tager fri på Black Friday, så de kan starte tidligt. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt, så derfor skal man være tidligt ude. Lav eventuelt en plan for, hvad du skal købe, og hvor du skal købe det.

Black Friday kan minimere et lån til juletiden

Gennem de besparelser, som du kan gøre dig på Black Friday, kan betyde at du ikke behøver at låne lige så mange penge. Det kan også være, at du bliver helt fri for at låne penge på dagen. Hvis du låner penge op til juletiden, skal du være meget opmærksom på at finde et lån med en lav ÅOP og eventuelt en længere løbetid end blot et par måneder. Så får din økonomi lige en chance for at komme på ret kurs i løbet af vintermånederne. Er du førstegangslåner, kan du eventuelt gå efter at finde et lån uden renter og gebyrer. Det tilbyder flere låneselskaber til førstegangslånere.