5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 150.000 kr. Få pengene samme dag

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

Hurtig lån – her kan du lån penge hurtigt

På Kviklånet.dk sammenligner vi de bedste hurtige lån fra de bedste udbydere i Danmark. Fælles for alle udbyderne er en hurtig behandlingstid, hurtig udbetaling og generelt orden i tingene. Vi samarbejder kun med de bedste, og derfor kan du trygt benytte vores oversigt ovenfor. Fælles for låneudbyderne er også, at de ikke stille krav om sikkerhed i form af for eksempel hus eller bil.

Du kan nemt ansøge via deres hjemmesider med dit nem-id. Du slipper for møder med en rådgiver, alt klares hjemme i sofaen med en kop kaffe! Ønsker du at læse mere om, hvad er et hurtig lån er, og hvordan det fungerer? Så læs med nedenfor, hvor vi går i dybden med, hvad et hurtig lån er.

Sådan er processen med hurtige lån

Mange er af den overbevisning, at det er en længerevarende og besværlig proces at ansøge om et hurtigt lån. Det er det dog langt fra. Faktisk behøver det slet ikke at tage mere end 5 minutter. Det første du skal gøre, er at finde det eller de hurtig lån, du gerne vil ansøge til. Du kan via vores oversigt ovenfor nemt danne dig et overblik over de forskellige lån penge hurtigt og få de nødvendige detaljer. I oversigten finder du blandt andet information om krav, renter, ÅOP, løbetid med mere. Kort sagt alt du behøver for at finde det helt rette hurtig lån.

Når du har fundet det/de lån penge hurtigt, du gerne vil ansøge, så skal du klikke dig videre på den grønne knap, hvor der står ”Ansøg”. Husk at det er ganske uforpligtende at ansøge om flere forskellige lån. Det kan godt give rigtig god mening at gøre, da du får et bedre grundlag at sammenligne ud fra.

Det er nemlig svært for udbyderen at fastsætte den endelige rente, før de har modtaget din ansøgning. Du bliver nu sendt videre til låneudbyderens hjemmeside, hvor ansøgningen kan påbegyndes.

Du skal nu udfylde ansøgningsformularen, og har du behov for hjælp eller rådgivning undervejs, anbefaler vi, at du kontakter udbyderen af hurtig lån. Når du har ansøgt, vil du oftest modtage lånetilbuddet på e-mail inden for 1 time. Tit går der endnu kortere tid. Du kan nu vælge at acceptere eller afslå tilbuddet. Du er ikke forpligtet til noget, før du har underskrevet og accepteret lånet. Kviklånet.dk tilbyder sammenligning af de bedste hurtige lån fra danske udbydere.

Hvad er et hurtig lån

Et hurtig lån er en låneform, der er blevet rigtig populær i Danmark inden for de seneste år. Det er som navnet fortæller et hurtigt lån, hvor du kan have det lånte beløb til disposition inden for kort tid. Det betyder altså, at du hurtigt kan låne penge, hvis du eksempelvis har fået en større uforudset udgift, der skal betales.

Det kan også være, du bare har brug for at trække stikket ud, komme væk fra hverdagen og afsted på dit livs rejse. Det er kun dig, der er herre over, hvad dit hurtig lån skal bruges til. Der er nemlig ikke nogen rådgiver, der skal vide det, og stille spørgsmålstegn ved noget.

Sammenlignet med et banklån, skal du ikke igennem en længere ansøgningsproces, til møde med din bankrådgiver og så videre. Det hele foregår online, og du kan faktisk sende din ansøgning afsted hjemme fra sofaen og modtage svar inden for 1 time. Såfremt du godkendes, vil du have det lånte beløb udbetalt inden for 2 dage. Nogle udbetaler samme dag, det afhænger af, hvornår du har ansøgt.

Ved et hurtig lån er det typisk muligt at låne fra ned til 500 kroner og op til 350.000 kroner. Låneselskaberne er forholdsvist fleksible, og tit kan du selv bestemme løbetid og beløb. Som du sandsynligvis er bekendt med, så er et hurtige lån en af de dyreste låneformer, hvis man udelukkende kigger på renter og ÅOP. Sørg derfor altid at gå efter laveste rente og lavest mulig ÅOP, når du ønsker at foretage et lån penge. Længere nede har vi skrevet en guide til, hvordan du finder det rette hurtige lån. 

Realiser dine drømme med et hurtigt lån

Grundet den hurtige udbetaling af et hurtig lån, er det også muligt for dig at indfri dine drømme hurtigt. De fleste af os lever i en travl og stresset hverdag, der i høj grad er præget af de ting, vi hører i fjernsyn, radio og de information, vi får på de sociale medier. Det handler for mange om at få en hverdag til at hænge sammen. Arbejdet og karrieren skal passes, der skal handles ind, trænes og måske hentes børn. Derfor kan man godt tit komme til at glemme sig selv. Mange har lyst til at opleve en masse og bare have lov at være sig selv. Det er dog de færreste, der prioriterer dette.

Vi har alle forskellige drømme. Måske har du længe drømt om et nyt fjernsyn, rejse til et bestemt land eller måske købe noget lækkert nyt tøj? Lever man i en hverdag, der er presset økonomisk, kan det være svært at finde penge til at indfri disse drømme. Det er her, hvor et hurtig lån kommer ind i billedet. Her kan du nemlig hurtigt få udbetalt penge til at udleve dine drømme.

Guide: Find det billigste hurtig lån

Markedet inden for hurtige lån er præget af mange udbydere og hård konkurrence. Det er med til at gøre markedet inden for hurtige lån uoverskueligt for mange, og det kan være svært at navigere i, hvilket hurtige lån der er billigst og bedst. En af grundstenene bag Kviklånet.dk er at gøre markedet inden for hurtige lån meget mere gennemsigtigt, og derfor har vi samlet alle de bedste hurtig lån i en overskuelig oversigt ovenfor. Men hvad skal man kigge efter, når man ansøger om et hurtige lån og gerne vil have det billigste? Det kan du lære mere om nedenfor.

Fastlæg beløb + budget

Inden du ansøger om et hurtige lån, skal du fastlægge et budget samt beslutte, hvor mange penge, du ønsker at låne. Det skal du gøre først i låneprocessen for at vide, hvilke tal du skal kigge efter, når du skal finde det rigtige hurtig lån, samt sikre dig, at du nu også har råd til at betale lånet retur til selskabet, der har lånt dig pengene.

Der findes et hav af gode skabeloner online til at lave et budget. Du kan også altid spørge venner eller familie, hvis du har behov for hjælp. Når du skal lave budgettet skal du have alle dine faste omkostninger med, ligesom du også skal medtage dine indtægter. Her finder du ud af, hvor meget du har hver måned til at at betale tilbage på lånet. Et godt råd er ikke at have en alt for presset økonomi, når lånet skal tilbagebetales, ellers kan det godt blive en hård tid.

Find og ansøg flere hurtig lån

En af fordelene ved et hurtige lån er, at du frit kan ansøge og ikke forpligte dig. Det er helt gratis, og derfor kan du med stor fordel altid ansøge flere hurtig lån. Det giver god mening, fordi udbyderne ofte har svært ved at beregne den endelige rente og ÅOP, til det endelige lånetilbud er udarbejdet. For at finde frem til det billigste lån, anbefaler vi derfor, at du søger om flere forskellige lån.

Vi anbefaler, at du kigger efter følgende: Stiftelsesomkostninger, PBS gebyrer, ÅOP (den samlede omkostning ved lånet), renten og andre gebyrer. Du skal naturligvis altid gå efter det lavet mulige beløb. ÅOP er et godt tal at kigge efter, da det tager højde for alle de omkostninger, der er forbundet med lånet.

Via vores oversigt ovenfor kan du nemt finde alle de nødvendige informationer, du skal bruge. Du finder blandt andet oplysninger om rente, ÅOP, alder, brugerbedømmelser med mere. Der er også præsenteret et låneeksempel, der fortæller dig, hvordan lånet er skruet sammen.

Undersøg låneselskabets brugerbedømmelser

Inden du foretager et endeligt lån penge hurtigt, anbefaler vi altid, at du undersøger virksomhedens Trustpilot, Facebook med mere. Hos Kviklånet.dk viser vi som udgangspunkt kun de bedste låneudbydere, men vi anbefaler alligevel altid, at du læser de seneste anmeldelser. Husk dog altid at have i tankerne, at flere utilfredse kunder har tendens til at anmelde end de glade kunder. Derfor anbefaler vi, at du kun benytter dette som en inspiration.

Ansøgning og sammenligning

Nu har du ansøgt flere forskellige lån, og du er forhåbenligt blevet godkendt. Det sidste du nu mangler for at få et hurtige lån, er at sammenligne de forskellige lån, du har modtaget. Kig efter det billigste lån og kig efter det beskrevede i ovenstående afsnit, så er du godt på vej til at få det billigste hurtige lån.

Behandlingstid og udbetaling med hurtiglån

Som førnævnt så er et hurtig lån lig med hurtig behandlingtid og hurtig udbetaling af det lånte beløb. Alt dette er gældende uanset hvilket selskab du søger et lån penge hurtigt ved. De fleste selskaber tilbyder en behandlingstid på helt ned til 15 minutter – nogle helt ned til 30 sekunder. Det er langt kortere, end hvad bankerne kan tilbyde, og det er en af de punkter, der er med til at gøre et hurtige lån så fordelagtigt. Der er høj konkurrence på lånemarkedet, og tid og udbetaling er et af de parametre, der konkurreres på.

Ligesom den korte behandlingstid kan du også forvente at få udbetalt dine penge hurtigt. Når din ansøgning godkendt, går der somregel ikke mere end 1 bankdag, før du har pengene tilrådighed på din konto. Dette afhænger dog af, hvornår du har søgt om lånet. Der kan gå længere tid, hvis det er en sen aften eller i weekenden. Ansøger tidligt på en hverdag kan du være heldig at have dine penge allerede samme dag.

Fordelene ved et hurtig lån

Vi har allerede tidligere i dette indlæg beskrevet nogle af de fordele, der er forbundet med et hurtig lån. For at gøre det nemt for dig at overskue dem alle, har vi uddybet dem i dette afsnit.

Ingen sikkerhed ved hurtige lån

Noget af det, der adskiller et hurtig lån fra andre låneformer som for eksempel et banklån er, at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Ved et banklån skal man ofte stille sin bil eller sin bolig i sikkerhed. Det skal man ikke ved et hurtige lån, og det betyder altså, at du kan foretage et lån uden at eje noget. Dette kan lade sig gøre, fordi låneselskaberne foretager en kreditvurdering af dig, blandt andet ud fra din månedlige indkomst. De vurderer her, om det er realistisk, at du kan betale lånet tilbage.

Hurtig lån godkendelse og udbetaling

Som navnet angiver, så er et hurtige lån et hurtigt lån. Fra at du har ansøgt til du modtager pengene på din konto, går der somregel ikke mere end maks 2 dage. Det er enormt hurtig i forhold til et banklån, hvor der sagtens kan gå uger, før du modtager pengene og har dem til disposition. Godkendelsen tager typisk ikke mere end en time, og udbetalingen varer ofte under 2 dage.

Ingen stiller spørgsmåltegn ved dit hurtig lån

Når du vælger at bruge ovenstående udbydere, skal du ikke stå til ansvar for, hvad pengene skal bruges til. Der er ingen rådgiver, der spørger. Bliver du godkendt, er pengene dine, og du kan selv disponere over dem, som du har lyst til. Dette er en af årsagerne til, at denne form for lån er blevet så populær. Mange synes nemlig det er rart ikke at skulle stå til ansvar for, hvordan pengene skal bruges.

Nemt at blive godkendt til et hurtigt lån

Sammenligner man et hurtige lån med andre former for lån, så er det nemt at blive godkendt. De fleste selskaber kræver blot, at du er over 18 år (nogle 25 år), og så må du ikke stå registreret i RKI og Debitor Registret. Dette er to registre, virksomhederne kan bruge for at få et overblik over dårlige betalere, inden de indgår en købsaftale. For at blive godkendt skal du også være dansk statsborger og være i besiddelse af et NEM-ID.

Ulemperne ved denne lånetype

Ligesom der er fordele, er der ved hurtig lån naturligvis også ulemper. De er dog ikke mange, og faktisk er der reelt set blot en enkelt ulempe. Dette er en høj rente, der er baseret på, at selskaberne løber en vis risiko ved at låne penge ud til dig. Markedet er dog præget af en hård konkurrence, og det betyder, at det de senere år er blevet endnu billigere at foretage et hurtig lån. Faktisk kan man i dag finde låneudbydere, hvor man første gang kan låne uden at skulle betale renter.

Når du i din jagt på et hurtiglån kigger efter de bedste, bør du se, om du ikke kan finde et tilbud som dette, da det kan spare dig penge i renter. Den hårde konkurrence har også haft indflydelse på renterne, og det er faktisk blot blevet billigere de senere på år. Som vi før har nævnt, er der mange fordele ved et hurtigt lån. Det er eksempelvis den enorme fleksibilitet i form af hurtig udbetaling. Selskaberne er nødt til at kompensere for dette, og det gør de altså med en højere rente.

En fornuftig løsning for mange

Hurtig lånet har gjort stort indtogt i det danske land de senere år. Dette skyldes at selskaberne kan komme mange af lånetagernes behov i møde, som bankerne ikke kan. Processen er enkel, fleksibel og overskuelig, og ved at bruge de rigtige værktøjer, kan du på kort tid få et overblik over markedet inde for hurtig lån.

Hos Kviklånet.dk har vi samlet alle de bedste lån i tabellen ovenfor, hvor der står alle de oplysninger, du skal bruge for at finde det bedste og billigste hurtig lån. Du kan altså nemt finde et lån, der opfylder dine behov, og du kan herefter ansøge om lånet i en ubesværet proces. Ventetiden er kort, og du vil opleve kun at skulle vente i maks 60 minutter på at få svar. Det er en rigtig god mulighed for dig, hvis du mangler penge her og nu. Det kan være en uforudset udgift, eller hvis du blot mangler lidt ekstra penge sidst på måneden.

Ved ansøgningen er du også fri for en lang og overbevisende salgstale til, hvorfor du skal have lov at låne penge, og hvad du vil låne til. Der kan opstå et akut behov for at flere penge i mange forskellige situationer, og det er helt normalt.

Økonomi er for mange en personlig sag, og derfor er det ikke rart for mange at skulle åbne op og fortælle, at man har brug for at låne penge. Denne bekymring er du fuldstændig fri for ved et hurtig lån, da ingen på noget tidspunkt spørger dig om, hvorfor du har behov for at låne, og hvad du vil bruge pengene til. Du har fuld råderet over det beløb, du beslutter dig for at låne, og det er irrelevant, om du beslutter dig for at låne et lille eller et større beløb.

Lån nemt penge via Kviklånet.dk

Har du truffet en beslutning om, at du gerne vil foretage et hurtige lån, står vi hos Kviklånet.dk klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette lån. Det kan være svært at komme i gang med låneprocessen, da markedet er stort, og der samtidig findes et hav af lån derude.

Vi kan hjælpe dig med at gennemsøge markedet lige fra start, til du står med et tilbud i hånden. Vi kender selv til problemet med et hav af udbydere og flere forskellige lån, og derfor er Kviklånet.dk født. Vi ønsker at skabe en større gennemsigtighed i det danske lånemarked. Du kan trygt bruge vores oversigt, der er placeret i toppen på denne side, da den hjælper dig godt på vej mod at finde det rette lån for dig.

Her på hjemmesiden finder du en overskuelig oversigt over de forskellige lån og låneselskaber, som du nemt kan navigere rundt i. I oversigten er angivet alle de nødvendige oplysninger, du skal bruge for at finde det helt rigtige lån for dig.

Du finder blandt andet hurtig lånets rente, ÅOP, løbetid, hvor meget du kan låne samt andre relevante oplysninger som eksempelvis krav for at blive godkendt. Du kan altså lynhurtigt skimte udvalget og herefter finde det bedste lån for dig og din økonomi. Kviklånet.dk er et hold bestående af eksperter inden for privatøkonomi, og vi har flere års erfaring med at hjælpe folk til at finde det helt rette lån samt i øvrigt at rådgive om privatøkonomi.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at bruge hjemmesiden Kviklånet.dk, og vores vigtigste opgave er at præsentere dig for de bedste hurtig lån på markedet. Vi samarbejder kun med de bedste og mest troværdige selskaber, og derfor kan du altså trygt benytte udbyderne ovenfor, når du skal låne penge. Vi er uafhængige og har ingen aktier i nogle af selskaberne. Vores opgave er at præsentere dem, så objektivt som overhoved muligt.

Det skal være nemt at låne penge gennem et hurtige lån, og derfor er vores hjemmeside tilgængelig på både computer, mobil og tablet. Vi har fjernet så mange forstyrrende elementer som muligt, så du i ro og mag kan finde det lån, der matcher dine behov bedst. Derfor benytter vi ikke reklamer og heller ikke sponsorerede opslag.

Lån med afdragsfrihed

Afdragsfrihed er ofte noget, folk folk forbinder med banklån og lån til bil eller bolig. Det er nemlig ofte lån, der varer i en længere periode, end et hurtigt lån gør. I en bank er man ofte bundet af en længerevarende aftale, og derfor er der også mange, der beder om at få en afdragsfri periode, hvis der i en periode er lidt mere pres på økonomien. Det kunne for eksempel være omkring juletid.

Hurtig lån adskiller sig fra banklån ved, at de strækker sig over en kortere periode, og så er den månedlige ydelse også en smule højere. Det kan føre til, at man havne i en økonomisk presset situation, hvis der opstår pludselige uforudsete udgifter som en bilreperation eller en tandlægeregning.

Markedet for kviklån, lån penge hurtigt og SMS lån er presset og præget af en intens konkurrence, og derfor er flere selskaber begyndt at tilbyde afdragsfrihed. Det betyder, at du kan tage en afdragsfri periode, hvis du i en periode er en smule mere presset på økonomien, end du plejer at være. Nogle selskaber tilbyder for eksempel en afdragsfri periode på op til 90 dage. Det er Fokuslån, der gør dette.

Vi anbefaler, at du kigger efter lån, der har dette, hvis du ved, at du kan rende ind i økonomiske problemer, mens du betaler af på lånet. Husk dog altid at holde øje med gebyrer.

Få det nødvendige overblik over hurtige lån

Vi i Kviklånet.dk ønsker at gøre markedet for hurtig lån mere gennemsigtigt, og derfor er vores mål at vise dig de forskellige kviklån, med de mest nødvendige oplysninger og så enkelt som overhoved muligt. Øverst på siden finder du derfor en oversigt over de forskellige hurtige lån og de forskellige udbydere. Det er her, hvor du kan komme i gang med låneprocessen, så hurtigt som muligt.

Vores oversigt giver dig de oplysninger, du skal bruge for at træffe den rette beslutning omkring, hvilken udbyder, du ønsker at søge lån hos. Du kan eksempelvis blive klogere på renter, afbetalingsperioder, beløb, brugerbedømmelser med mere.

Hvis det er stadig volder dig problemer at benytte vores oversigt, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige hurtige lån. Når du har fundet den, eller de låneudbydere du ønsker at gå videre med, kan let gå direkte til ansøgningen ved at klikke på den grønne knap ”ansøg”.

Ansøg altid om flere forskellige hurtig lån

Her hos Kviklånet.dk anbefaler vi altid ansøge om flere forskellige lån på samme tid. Det er der en række grunde til. Først og fremmest så er det helt uforpligtende. Det er det i form af, at du først binder dig til et lån og accepterer et lån, når du har underskrevet en kontrakt.

Det giver dig som lånetager en række fordele, da du ved at søge om flere forskellige hurtige lån let kan danne dig et overblik over, hvilket lån der er billigst. Det er nemlig sjældent, at at firmaerne kan udregne den endegyldige rente og ÅOP, før de har modtaget din ansøgning. I og med at du ikke mister noget ved at ansøge flere steder, kan det altså være markant nemmere for dig at finde det billigste lån for dig i sidste ende.

Hvor mange steder giver det så mening for mig at ansøge? Her ved Kviklånet.dk siger vi, at en god tommelfingerregel er 3 forskellige selskaber. Du kan finde selskaberne via vores oversigt og nemt trykke dig direkte til ansøgningsformularen. Udvælg dem med den laveste ÅOP og rente og udfyld ansøgningen.

Blot fordi du søger hos 3 forskellige udbydere, betyder det ikke, at processen kommer til at tage lang tid. De fleste selskaber tilbyder nemlig svar inden for en time, og det tager somregel ikke mere end 5-10 minutter at sende en ansøgning afsted.

Der kan være rigtig mange penge at spare, og derfor er det en mulighed, du bør udnytte. Opfylder ingen af selskaberne dine krav til et lån, så kan du hurtigt og få sendt en ny ansøgning afsted til et nyt selskab på vores liste. Dette kan du også gøre, hvis et af selskaberne ikke vælger at godkende din ansøgning. Her har du altså stadig muligheden for at låne penge hurtigt.

Sig aldrig ja til det første og det bedste lånetilbud. Brug i stedet lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige tilbud, og sørg for at sammenlign dem godt og hold dem op mod det budget, du har lavet på forhånd.

Selvom et af selskaberne måske ikke var det mest lukrative og attraktive til at starte med, kan det sagtens være, at det endelige tilbud er bedre end de andre selskabers. Derfor er det altså vigtigt, at du bruger tid på at kigge på tal som ÅOP, rente og så videre. Der kan være mange penge at spare!

Lånet er sandsynligvis heller ikke 100% det samme, som det du søgte, og derfor er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at gennemlæse tilbuddene. Dette er grundet, at udbyderne bedømmer kunderne ud fra forskellige kriterier og krav, og derfor er der forskel på hvor stor en risiko selskaberne løber ved at låne penge ud. Det har også indflydelse på det endelige tilbud.

Læg et budget

Desværre ender nogle med ikke at kunne betale deres hurtige lån af til tiden, og det kan vi værste tilfælde føre til registrering i RKI eller Debitor Registret, der er to databaser for dårlige betalere. At være registreret i databaser som disse, kan have store konsekvenser på længere sigt. Det kan blandt andet medføre, at du ikke må eje hus eller bil. For at undgå at dette sker, bør du altid lægge et realistisk budget, inden du beslutter dig for at tage et hurtig lån.

Start med at danne dig et overblik over din økonomi. Få styr på din nuværende saldo, omkostninger og indtægter. Læg også et månedsbudget, så du ved præcist, hvilke faste udgifter og faste indtægter, du har.

Her er det udgifter som forsikringer, husleje, el og varme, bredbånd og så videre. Holder du disse tal op i mod hinanden, så ved du også, hvor mange penge, du cirka har at betale tilbage af hver måned.

Hermed kan du altså vurdere, om din økonomi kan bære at skulle betale et hurtig lån tilbage. Finder du ud af, at du har penge til at betale dit lån tilbage, så skal du finde ud af, hvor mange penge du gerne vil låne. Det er altid en god idé at lægge dit budget sådan, at du stadigvæk har penge til uforudsete udgifter under tilbagebetalingsperioden. Husk at tænke løbende udgifter ind som regninger til skolebøger, gaver, frisør og så videre.

Har du ikke lavet et budget før, så findes der et hav af gode skabeloner derude på internettet, der hjælper dig med at danne dig et realistisk overblik over din privatøkonomi. De kan være rigtig nyttige, når du skal finde ud af, hvor mange penge, du er i stand til at låne. Budgettet kan også hjælpe dig med at klargøre, hvor lang tid du skal bruge på at betale dit lån tilbage. Jo flere penge du har tilrådighed efter dine udgifter, jo hurtigere vil dit lån også være betalt tilbage.

Krav fra udbyderne af hurtig lån

For at blive godkendt til at kunne tage et hurtig lån, er der en række krav, du skal opfylde hos udbyderne. Inden du bliver godkendt, skal du kreditvurderes af låneselskaberne. Her finder selskaberne ud af, om der er nogle risici forbundet ved at låne penge ud til dig. Nedenfor får du nogle af de krav du skal opfylde for at blive godkendt til at låne.

Alder

For at blive godkendt til at få lov at låne, skal du være over 18 år. Nogle udbydere udbyder lån helt ned til 18 årige, hos andre selskaber skal du være over 21 eller 25 år. I vores oversigt ovenfor, kan du hurtigt danne dig et overblik over aldersgrænsen hos de forskellige lånefirmaer.

Du må ikke være registreret i RKI

RKI er en database for dårlige betalere, som virksomhederne kan benytte, inden de indgår en købsaftale med en privatperson. Står du registreret i RKI, fortæller det låneudbyderne, at der er stor risiko forbundet med at låne dig penge. Nogle selskaber ser denne risiko som værende så stor, at de ikke godkender din ansøgning.

Andre krav

Inden du kan blive godkendt til at foretage et hurtig lån, skal du være dansk statsborger, og du skal eje et nem-id. De fleste steder skal du underskrive låneaftalen med dit nem-id, hvorfor det er nødvendigt, at du har sådan et. I oversigten ovenfor kan du danne dig et overblik over nogle af de krav, de forskellige låneselskaber har.

Hvilke andre muligheder har jeg for at låne?

Et hurtigt lån er en fantastisk mulighed for dig, hvis du skal bruge penge her og nu. Der findes dog også en række alternativer, der værd at overveje, inden du foretager den endelige beslutning.

Kassekredit vs hurtig lån

En af dem er en kassekredit, hvor du indgår en aftale med dit pengeinstitut om, at du kan trække et vist beløb over på din konto hver måned. En af fordelene ved en kassekredit er, at du kun betaler renter af det beløb, du trækker over. Det kan være en god mulighed, hvis du løbende har brug for at have lidt ekstra penge til din rådighed. Sørg dog altid for, at du kan styre det. Renten du skal betale fastsætter du typisk med din bankrådgiver. I modsætning til et hurtigt lån, skal du sandsynligvis her uddybe, hvad du ønsker at bruge det lånte beløb til.

Et almindeligt banklån i stedet for hurtig lån

Du kan også tage et almindeligt banklån i stedet for at tage et hurtige lån. Renterne og ÅOP’en vil typisk være lavere, men tilgengæld er fleksibiliteten ikke så stor. Behandlingstiden kan være lang og være bestående af møder med din bankrådgiver, hvor du skal uddybe, hvad pengene skal bruges til. I modsætning til et hurtig lån, vil du ved et banklån sandsynligvis også skulle stille en form for sikkerhed for lånet. Det kan være i form af hus eller bil. Dette afhænger dog af lånets størrelse.

Lån af familie og venner kontra hurtige lån

Står du i en situation, hvor du akut mangler penge, kan en løsning være at låne af en ven eller af familien. Gør du dette, er det dog bare vigtigt, at i sætter klare rammer for, hvornår lånet skal betales tilbage samt i hvilke rater. Ingen er interesseret i uvenskaber, men der er desværre set eksempler på det før, når der er penge indblandet. Derfor er det enormt vigtigt, at der er styr på hele processen.

Hurtig lån er udbydernes speciale

Et af de steder, hvor låneudbyderne adskiller sig meget og kan konkurrere med traditionelle banklån, er ved den hurtige behandlingstid og udbetalingstid. Hos alle ovenstående selskaber har de derfor en forståelse for, at du ønsker en hurtig udbetaling og en hurtig behandlingstid. Det er også hvad du får. Nogle selskaber udbetaler nemlig det lånte beløb allerede samme dag. Det er dog her afgørende, hvornår du har søgt lånet.

Vi har valgt at imødekomme dit behov for at kende svartider fra de forskellige virksomheder, og derfor kan du i vores oversigt se, hvor lanng svartiden er. Dermed kan du nemt have det med i dine overvejelser, når du skal vælge dit nye låneselskab.

Mange der ønsker et hurtig lån tror, at jo større et beløb man ønsker at låne, jo hurtigere svar får man også. Det er dog en helt forkert opfattelse. Alle ansøgninger behandles nemlig i din række, de kommer ind i, og derfor er svartiden den samme, uanset om du vil låne 5.000 kroner eller 100.000 kroner. Du har altså garanti for et hurtigt svar, og det synes mange er en stor fordel.

Lån penge hurtigt uden at skulle stille sikkerhed

Lån er for mange forbundet med stor risiko samt en lang proces med møder, overbevisninger med mere. Denne opfattelse er kommet, fordi bankerne bruger rigtig lang tid på at kreditvurdere sine kunder, hvis de ønsker at låne. Ser de en risiko, vil du sandsynligvis blive bedt om at skulle stille en form for sikkerhed ved lånet. Det kan være i form af hus, bil eller andet af værdi. Alt dette skal du dog ikke bekymre dig om, når du vælger at tage et hurtig lån.

Her stiller udbyderne nemlig ikke krav til, at du skal stille sikkerhed for lånet, og du skal oven i købet heller ikke uddybe, hvad dine penge skal bruges til. Udbyderne foretager deres egen kreditvurdering, der blandt er baseret på din månedlige indkomst. Her finder de ud af, om der er en risiko forbundet ved at låne ud til dig.

Kravene til et hurtig lån er generelt meget lavere end et banklån. Nogle af de krav du skal opfylde er blandt andet, at du ikke må være registreret i RKI, du skal være over 18 (nogle steder op til 25 år), og så skal du være dansk statsborger og eje et nem id. Har du ikke nogen form for fast indkomst, vil du sandsynligvis blive afvist. Opfylder de disse krav, er du godt på vej mod en godkendelse. Dette er de mest almindelige krav hos udbyderne af hurtig lån.

Lån penge hurtigt som ung

Som ung og studerende kan det være svært at få økonomien til at hænge sammen. Dette er særligt, hvis du er udeboende, hvor der både skal være penge til mad, husleje, studiebøger med mere.

Ved siden af dette skal der samtidig være penge til at være ung, gå byen og tage på oplevelser med vennerne. Selvom man har fritidsarbejde, kan økonomien til tider være træng, og opstår der en uforudset udgift, kan den være svær at betale.

Det er helt naturlig ting for mange studerende. Det kan være ubehageligt at gå til sine forældre eller nærmeste familie for at låne penge. Her kan et hurtig lån være et godt alternativ. Det er nemlig sjældent, at bankerne godkender ansøgninger om lån fra unge.

Hos de fleste udbydere af hurtig lån, skal du blot være 18 år, og have en nogenlunde stabil fast indkomst. Bemærk at nogle selskaber, skal man være mere end 25 år gammel. Du kan nemt danne dig det nødvendige overblik via vores oversigt ovenfor. For at sikre dig, at du får det billigste lån, bør du ansøge flere steder. Mange tror, at det koster noget at lave en låneansøgning, men det gør det faktisk ikke. Dermed er det en fordel for dig ansøge flere steder, så du kan få det billigst mulige hurtig lån.

Få råd til hvad du står og mangler

For at udleve din drøm eller have råd til at overkomme økonomiske problemer, kan et lån være en nødvendighed. Det kan eksempelvis være, at den bolig du drømmer om er blevet ledig på boligmarkedet, eller også ønsker du måske at komme tværs over atlanten på dit livs ferie. Uanset hvilken drøm du går rundt med, kræver den sandsynligvis penge for at kunne blive realiseret. Det kan også være, at du netop skal starte på studie, og din computer er gået i stykker.

Her kan du ikke undvære en ny, hvis du skal klare dig godt på studiet. Uanset hvem vi er, hvor gamle vi er og hvor vi bor henne, kan der opstå en situation, hvor vi har et behov for at låne penge. Nogle gange vil det kræve, at vi kan få penge på en hurtig måde.

Her kommer et hurtig lån ind i billedet. Selskaberne kræver ingen argumentationer, og du kan forvente et hurtigt svar. Du kan nemt ansøge online, uanset om du sidder på PC, tablet eller computer, og du skal ikke i dialog med nogen rådgiver.

Uanset om du er materialistisk anlagt er der dog nogle ting, som vi ikke kan undvære. Det kan være vores smartphone eller computer, som de færreste kan leve uden i dag. Det kan også være, at du kører i bilen på vej til arbejde hver dag, og du i høj grad er afhængig af den. Går nogle af de ting i stykker, står mange af os over for et stort problem, og man er presset økonomisk, kan det være svært at finde midler til at betale en regning. Dem kan du få med et hurtig lån!

Måske ønsker du blot at forkæle dig selv med en kjole, som du altid har ønsket dig. Mulighederne er mange og en ting er sikkert, låneudbyderne stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge dine penge til. Klik på den grønne knap, hvor der står ansøg, så sender vi dig trygt over til de forskellige låneudbydere.

Overvej dine muligheder inden du låner

Der findes den dag i dag ufattelig mange muligheder for at låne penge. Derfor kan det være meget fristende at vælge det første og det bedste lån. Det er dog i de fleste tilfælde dog desværre ikke det bedste lån. Inden du tager et hurtig lån, er det altid en god idé at overveje de muligheder, du har for ellers at låne eller alternativt at spare beløbet op.

Prøv at sætte dig ned og regn på, hvor mange måneder, du skal spare op for at få råd til det, du godt kunne tænke dig. Ville du kunne leve med den tid, eller ønsker du stadig at foretage et lån? Overvej også dine andre muligheder for et lån med en lavere rente. Det kan for eksempel være ved familie eller venner.

Vælger du efter dine overvejelser at optage et hurtige lån, er det som sagt vigtigt, at du sætter dig ind i markedet for lån. Det har vi gjort nemt for dig, og du kan via vores ovenstående tabel finde information omkring, hvad ÅOP, renten og så videre er for de forskellige steder hvor du kan lån penge hurtigt.

Husk at det altid er helt uforpligtende at søge lån flere steder, og det giver dig et meget bedre sammenligningsgrundlag i sidste ende, når du skal træffe dit valg. Husk også altid at have lagt et realistisk budget, så du ved, at du kan betale det lånte beløb tilbage og ikke bliver pålagt ekstra renter og gebyrer.
hurtig lån

Sådan undgår du at havne i RKI og Debitor registret

Det værst tænkelige scenarie ved at låne penge er, at man ikke kan betale dem tilbage igen. Det ender desværre sådan for nogle lånetagere, men det er langt fra alle. Selskaberne bliver nemlig bedre og bedre til at foretage en kreditvurdering af, hvem der er lav risiko ved at låne penge til, samt hvem der er høj risiko ved at låne penge. Som lånetager er det vigtigt, at du kender omkostningen for lånet, og du skal vide, at du hver måned har netop det beløb til at betale af på din gæld.

Har du ikke det, så kan det medføre at lånet bliver dyrere og det kan føre til en ond cirkel, hvis du ikke kan betale de renter. I værste udfald en registrering i RKI. Men hvordan undgår man en registrering i RKI? Du får et par konkrete tommelfingerregler neden for. Følger du dem, kan du tage et hurtig lån med ro i sindet.

Hvad er RKI og Debitor registret?

Inden vi går videre, er det først vigtigt at forstå, hvad er RKI og Debitor registret er, og hvorfor det eksisterer. Det er to registre for såkaldte dårlige betalere. Det er tilgængeligt for virksomheder, der kan bruge det til at undersøge potentielle købere, inden en købsaftale indgåes. Det er altså for at forebygge, at der ikke indgåes handler, hvor køberen ikke er i stand til at betale det lånte beløb tilbage. Havner du i disse registre, kan det desværre medføre, at du ikke må eje noget. Det kan være et hus eller en bil.

Følg disse råd og undgå registrering i forbindelse med hurtig lån

For at undgå at havne i disse to registre, kan du følge følgende råd. Det er altid vigtigt, at du betaler dine regninger til tiden, da det er dette, der forårsager ekstra renter og gebyrer. Et godt tip her kan være at tilmelde dine regninger til betalingsservice, så du ikke glemmer dem. Glemmer du alligevel nogle, må du aldrig ignorere rykkere, og du skal tage trusler om registrering i RKI og Debitor Registret meget alvorligt, da konsekvenserne som sagt er store.

Står du i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån tilbage, kan du se, om du ikke kan forlænge lånets løbetid. Bemærk dog at der godt kan fremkomme ekstra renter og eventuelt et gebyr.

Er du rustet på til at låne?

Vi håber, at vi med ovenstående guide har klædt dig godt på til at gå ud at finde det helt rette hurtige lån for dig. Som du allerede er blevet gjort bekendt med her i vores guide, så er et hurtig lån en nem og hurtig vej til penge, hvis du står overfor en større uforudset udgift eller blot ønsker penge til det, du altid har drømt om. Tager du de råd, vi er kommet med i ovenstående guide i brug, er du også godt på vej til at finde det billigste hurtig lån. Husk aldrig at sige ja til det første og det bedste, og hav altid fornuften med dig, når du låner, så kan det næsten ikke gå galt.

Skulle du alligevel stå tilbage med nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktside. Vi er et hold af eksperter, der står klar til at besvare dine spørgsmål inden for hurtige lån, vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

En meget populær lånetype

Et hurtig lån er lånetype, der i de senere år har opnået en stor popularitet. Der er kommet flere udbydere til, og dette har ført til en hård konkurrence, der blandt andet har presset renten ned. Før i tiden var et hurtige lån forbundet med en høj rente. Renten i dag er dog stadig i den høje ende, hvis man holder den oppe mod renten på eksempelvis et banklån. Det er dog der med ikke sagt, at du i dag ikke kan være heldig at finde et hurtig lån med en aldeles fordelagtig rente.

Der er sågar også nogle udbydere, der i dag tilbyder at det første lån ved dem er rentefrit. Du kan med fordel kigge efter sådanne tilbud, når du skal låne penge. Du kan bruge vores oversigt til at danne dig et overblik over de forskellige lån og finde frem til det lån, der matcher dine krav bedst. Du finder blandt information om renten, ÅOP ligesom vi lister et låneeksempel op for at du kan få et indblik i, hvad lånet vil koste dig.

Få de laveste udgifter ved hurtige lån

Når du tager et hurtige lån, så er du først bundet juridisk, når du har underskrevet en låneaftale med den pågældende udbyder. Ofte skal lånet blot underskrives med dit Nem ID. Hos andre låneudbydere skal du underskrive en aftale og sende retur til selskabet. Derfor er det til en hvis grad ganske uforpligtende for dig at ansøge om et hurtige lån, indtil du altså har underskrevet en aftale. Du kan derfor med fordel søge ved flere forskellige låneudbydere for at få det bedste og billigste hurtig lån.

Mange selskaber præsenterer altid et standard tilbud på deres hjemmeside. Dette skyldes, at det er svært for dem at præsentere den endelige rente for dig, før de har foretaget en kreditvurdering af dig. Ved en kreditvurdering tages blandt andet højde for din alder, indkomst med videre. For at få flere lånetilbud lavet specielt til dig, kan du derfor med fordel søge flere steder. Det koster ikke noget at ansøge om lån hos de udbydere vi har listet op her på siden, og derfor er det altså noget, som du frit kan gøre for at finde frem til billige hurtige lån.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvad skal jeg kigge efter, inden jeg optager et online lån?

Der er mange ting, du bør kigge efter, inden du optager et online lån – det første er sjældent det bedste. Der er mange faktorer som ÅOP, beløbsgrænse, renter, gebyrer, løbetid, fleksibilitet, lånebetingelser, ekstra fordele og meget mere du skal have med i dine overvejelser. Du kan med fordel bruge en online sammenligningstjeneste, når du søger et lån.

💡 Hvad betyder ÅOP?

ÅOP betyder ”årlige omkostninger i procent” og er de samlede udgifter for et lån. ÅOP angiver de reelle omkostninger ved et lån.

❔ Hvor høj kan ÅOP være?

ÅOP varierer meget og har i tidligere tilfælde været meget høj. Efter de nye kviklån regler, er der indsat et loft på 35% for ÅOP.

☝ Hvad er forskellen på en variabel og fast rente?

Nogle lånetjenester vil bruge begreberne ”variabel rente” og ”fast rente”. En fast rente betyder, at man har den samme rente i hele låneperioden. En variabel rente betyder derimod, at renten bliver tilpasset markedsrenten. Det betyder, at din rente kan stige eller falde i låneperioden.

Hurtig lån til unge

Hurtige lån med nemid


Hjælpeartikler