{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Hurtige lån med NemID

Efter NemID er blevet indført i Danmark, er det blevet meget nemmere at ansøge om et lån online, da det er nemt for virksomhederne at verificere hvem du er. Således har de mindre usikkerheder i forbindelse med at skulle godkende dig som låntager, da de ved 100% hvem det er der ansøger dem om et lån i den anden ende.

Sådan ansøger du om et hurtigt lån med nemID

Først og fremmest skal du besøge hjemmesiden hos den låneudbyder du gerne vil ansøge om et lån. Når du har klikket dig ind på hjemmesiden, skal du udfylde alle de påkrævede informationer. Når du har gjort dette, vil du blive bedt om at verificere dig selv ved hjælp af dit NemID. Når du har gjort dette, vil du blive kontaktet meget hurtigt derefter så du ved om du er blevet godkendt til at få et lån hos dem.

Kan man kun ansøge om hurtige lån med nemid?

Nej, der findes som også lader dig ansøge om et hurtigt lån uden NemID, omend det er de færreste steder der gør dette efterhånden da NemID er blevet standard hos de fleste låneudbydere. Det gør det nemt og sikkert for virksomhederne, da de har 100% styr på hvem det er der skal bruge pengene og dermed gøres deres kreditvurdering meget nemmere.

Hvad hvis man ikke har et Nemid?

Det kan som sagt godt lade sig gøre at få hurtige lån uden NemID, men man skal bare sørge for at ansøge de rigtige steder. Ovenover i vores oversigt vil du kunne få et overblik over hvem der tilbyder at give dig et lån uden at du behøver at skulle have NemID klar.