5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

Hurtig lån uden sikkerhed

hurtig lån uden sikkerhedSkal du bruge penge og overvejer at tage et lån? Så har du helt sikkert også bemærket, at det godt kan være svært at blive godkendt, såfremt det altså er et banklån, du ønsker. For der findes nemlig også et alternativ i form af et hurtig lån uden sikkerhed. Det er et nemt og hurtigt lån, hvor der ofte ikke kræves nogen sikkerhed fra låneudbyderne. Sammenligner man det med at blive godkendt til et banklån, så er dette også relativt nemt i forhold til. Her er blot nogle enkelte krav, som at du skal have en bestemt alder, en bestemt indkomst og ikke må stå i RKI. Noget af det som mange godt kan lide ved et hurtig lån er, at du ikke skal angive, hvad du ønsker at bruge pengene til. Så snart de er udbetalt, står de altså til din råderet. Her på siden kan du læse lidt mere om hurtig lån, samt hvad du skal være opmærksom på, når du optager sådan et.

Fordelene ved et hurtig lån

Der er mange fordele forbundet med at foretage et hurtig lån uden sikkerhed sammenlignet med et traditionelt banklån. Vi har nedenfor listet nogle af de mest markante fordele op.

  • Du skal ikke stille sikkerhed

Hos de fleste låneudbydere skal du ikke stille nogle former for sikkerhed, når du ønsker at låne. At du ikke skal stille sikkerhed vil sige, at firmaet du vil låne af ikke ønsker, at du for eksempel stiller din bil i sikkerhed for dit lån, hvis du nu ikke kan betale lånet tilbage til tiden. Ofte er det sådan, at man skal stille noget af værdi i sikkerhed, det kan for eksempel være dit hus eller din bil. Det skal du altså ikke ved et hurtig lån uden sikkerhed, og du har altså her med mulighed for at låne penge, selvom du ikke ejer noget af større værdi.

  • Let og hurtigt

Sammenligner man med et banklån, så er det nemt og hurtigt at optage et hurtig lån. Der er ikke nogle lange ansøgningsprocesser, hvor du skal argumentere over for en rådgiver, hvad du ønsker at benytte dine penge til. Her udfylder du faktisk bare din ansøgning online, og så vil du oftest få svar inden for en times tid på, om du er blevet godkendt. Er du det, så vil du modtage dine penge inden for blot et par hverdage hos de fleste udbydere. Det er meget hurtigt, sammenlignet med andre låneformer.

  • Dit hurtig uden sikkerhed – dine penge

Når du ønsker at tage et hurtig lån uden sikkerhed, skal du ikke argumentere for, hvorfor du skal have lov at låne penge, samt fortælle hvad du ønsker at bruge dem til. Du skal blot udfylde din låneansøgning online, hvor efter du får svar på, om du er blevet godkendt til lånet. Der er altså ikke nogen længerevarende ansøgningsproces.

Sådan finder du det billigste lån

I og med at renten på et hurtig lån er i den høje ende sammenlignet med andre låneformer, er det vigtigt at kende til, hvordan man finder det billigste lån. Det er der nogle simple metoder til, hvordan du kan gøre, og dem vil vi gerne lære dig.

Søg altid hurtig lån flere steder
Selvom det måske godt kan virke lidt mærkeligt at skulle udfylde flere låneansøgninger, så er der faktisk en masse fordele forbundet med dette. Det er nemlig ofte svært for selskaberne at give dig din endelige rente, før du har sendt dem en låneansøgning og har været igennem en kreditvurdering. For at lette din proces senere hen, kan det altså give rigtig god mening at ansøge om flere hurtig lån. Det er let og hurtigt at ansøge, og derfor tager det ikke så lang tid at søge flere lån. Vi anbefaler, at du altid ansøger hos minimum 3 udbydere, så du kan sammenligne lånene til sidst og finde det billigste og bedste for dig.

Sammenlign flere lån
Som nævnt er det rigtig godt at ansøge om lån flere steder, da det giver mulighed for, at du kan sammenligne dem med hinanden. Men hvad skal man kigge efter, når man sammenligner? Mange begår den fejl, at de udelukkende kun kigger på renten. Det er godt at kigge på renten, men du skal også kigge på den sats, der hedder ÅOP. Den medtager nemlig alle de omkostninger, der er ved lånet. Hermed er du sikker på, at der ikke kommer nogle skjulte gebyrer med. Med i ÅOP er for eksempel også stiftelsesomkostninger, administrationsomkostninger og så videre.

Brug oversigten på Kviklånet.dk
Der er mange låneudbydere på det danske marked for hurtig lån uden sikkerhed, og derfor kan det også virke usikkert og uoverskueligt at finde frem til de forskellige udbydere. Vi har dog her hos Kviklånet.dk samlet alle de bedste hurtig lån, så du ikke skal selv skal finde dem. Du finder i vores oversigt alle de informationer, du har brug for, når du skal finde et lån. Den er nem og hurtig at bruge, og når du har fundet det lån, du gerne vil søge, kan du klikke dig direkte videre til låneansøgningen hos den pågældende udbyder, der vil foregå online.

Er der ulemper ved et hurtig lån uden sikkerhed?

Ligesom der er fordele, så er der selvfølgelig også et par ulemper ved et hurtig lån uden sikkerhed, hvis man sammenligner med andre låneformer. Den umiddelbare er den høje rente, der er på lånet, sammenlignet med et banklån. Derfor vil lånet altså i langt de fleste tilfælde blive noget dyrere end for eksempel et banklån. En høj rente behøver dog ikke at betyde, at du ikke skal tage et hurtigt lån, hvis du ønsker at låne penge. Det er blot vigtigt at du er opmærksom på dette. Der er nemlig en række andre fordele ved et hurtigt lån. Blandt andet er det nemt og hurtigt at tage, og det er relativt let at blive godkendt til det. Tager du dine forholdsregler, er du godt stillet over for den høje rente.

Husk realismen

I og med at renten er forholdsvist høj på et hurtig lån uden sikkerhed, er det også vigtigt, at du er realistisk med, hvor hurtigt du kan betale dine penge tilbage, samt over hvor lang en periode du kan gøre dette. Derfor anbefaler, vi at du altid er realtisk omkring, hvor mange penge du gerne vil låne. En god måde at finde frem til, hvad din økonomi kan bære, er at lave et budget. Saml alle dine udgifter og indtæger og find dit tilrådighedsbeløb. Når du har gjort dette, kan du finde ud af, hvor mange penge du har til at betale til dit lån hver måned.

Mange ender desværre i RKI, fordi de ikke har været realistiske omkring lånebeløbet. Det er rigtig ærgerligt, da det godt kan virke skræmmende for andre, der ønsker at låne. Et hurtig lån uden sikkerhed kan nemlig være en rigtig god ting, hvis du blot har styr på, at du kan betale dine penge tilbage til tiden. Kan du ikke det, vil der nemlig komme renter på, og det kan godt blive dyrt. Derfor anbefaler vi, at du altid lægger et budget, før du beslutter dig for at låne penge. Husk også altid at finde den rette løbetid på lånet. Det kan være fristende at betale så meget af som muligt over så kort tid, da du dermed vil være fri fra lånet hurtigere. Det er dog ikke nogen god idé, hvis du binder din økonomi for stramt og dermed ikke kan betale. Et godt råd er altid at sikre dig, at du har lidt penge tilovers til forskellige ting, så det ikke bliver for hårdt for dig at betale dit lån tilbage.

Du kan også stille dig selv spørgsmålet, om du virkelig har et behov for at låne penge, eller om du kan spare op til det, du ønsker selv. Det kan også være, at du måske har mulighed for at låne gennem venner eller familie og derved slipper for renter. Overvej eventuelt dette, inden du endeligt optager et hurtig lån.

    Sammenlign alle lån