Kassekredit

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

Find den bedste kassekredit online

Er du på jagt efter en kassekredit? Så er du landet på det helt rigtige sted. Her på siden kan du nemlig få et overblik over firmaer, der tilbyder kassekredit og forbrugslån. Markedet for kassekreditter på internettet bugner af selskaber, der står klar til at låne dig penge. Det kan som forbruger derfor godt være svært at holde tungen lige i munden, når der skal vælges udbyder.

Gennem vores oversigt ønsker vi at hjælpe dig med at finde den bedste kassekredit. Her kan du sammenligne forskellige udbydere, renter, ÅOP, gebyrer og meget mere. Du har altså alt nødvendig information samlet et sted, og det bliver den vej igennem meget nemmere at finde den bedste kassekredit. Nedenfor giver vi dig en dybdegående guide omkring en kassekredit. Vi kommer blandt andet ind på nogle af de begreber som du skal kende til, før du låner. Vi går også i dybden med fordele, ulemper, krav og meget mere.

Hvad er en kassekredit?

Når du har en kassekredit, kan du lave overtræk på din konto. Du aftaler med din bank, hvor meget du kan trække over. De fleste danskere har kassekreditten tilknyttet til en lønkonto, hvor der så er mulighed for at lave overtræk til et bestemt beløb.

Mange danskere har en kassekredit uden at bruge den, men hvis du bruger den, skal du betale renter af det beløb, du trækker over. Mange danskere bruger en kassekredit som en slags økonomisk buffer, hvis nu der skulle komme en større uforudset udgift. Ved en kassekredit kan man altså sige, at du ”lovligt” trækker over, du betaler naturligvis bare noget for det. Ud over at betale rente af kassekreditten, skal der oftest også betales provision. Provision betaler du til din bank, når dit overtræk overstiger et bestemt beløb.

En kassekredit udbydes af både online låneudbydere, kreditinstitutter og banker, og den kan bruges af både private og virksomheder.

Fordele og ulemper ved en kassekredit

En kassekredit indeholder en række åbenlyse fordele. Der er dog også nogle ulemper, som du skal være opmærksom på. Du kan blive klogere på både fordele og ulemper i afsnittene nedenfor.

Fordele

Den helt åbenlyse fordel ved en kassekredit er, at den giver dig en økonomisk sikkerhed. Skulle du rende ind i en større uforudset udgift, behøver du ikke at ligge søvnløs, hvis blot din økonomi kan bære at betale kassekreditten tilbage igen. Mange danskere bruger kassekreditten som en økonomisk buffer, hvis der skulle opstå en ubehagelig overraskelse.

Den anden helt store fordel ved en kassekredit er, at du kun betaler, når du trækker over. Har du ikke brug for din kassekredit, er den altså oftest gratis for dig at have. Det er først i det øjeblik du trækker over, at du skal betale renter, provision og gebyrer.

En tredje fordel er, at du også selv vælger, hvor meget du ønsker at afdrage. Trækker du for eksempel 1.000 kroner over, kan du selv vælge, om du vil betale beløbet tilbage af flere omgange, eller om du ønsker at betale det af med det samme. Jo længere du trækker den jo dyrere bliver det naturligvis også. Det gør dog også, at du kan tage det i dit eget tempo og tilpasse tilbagebetalingen til din økonomi, hvis nu du har en højere indkomst i nogle måneder frem for andre. Her er det selvfølgelig vigtigt løbende at holde øje med, hvor meget du betaler i rente.

Tit er det gratis at oprette en kassekredit. Hvis du er førstegangskunde hos en udbyder af en online kassekredit, skal du som regel ikke betale hverken gebyrer eller renter i de første 30 dage. Er du på jagt efter en kassekredit, kan det være fordelagtigt at gå efter sådan et tilbud. Det kan nemlig godt være omkostningstungt at etablere en kassekredit. Det er ikke unormalt, at det koster over 1.000 kroner. Et eventuelt stiftelsesgebyr skal du naturligvis holde op mod de andre omkostninger ved kassekreditten.

Opsummering af fordele:

 • Du får en økonomisk buffer
 • Du betaler kun, når du trækker over
 • Du bestemmer selv dine afdrag
 • Gratis at oprette hos nogle selskaber

Ulemper

En af de store ulemper ved en kassekredit kontra et almindeligt forbrugslån er, at renten i langt de fleste tilfælde er højere. Til gengæld skal du kun betale renter, når du trækker over. Netop den høje rente gør også, at det kan være en dum idé at vælge en kassekredit, hvis du står og mangler et større beløb her og nu. Det vil blot føre til, at du skal betale meget høje renter og provision. Har du et stort overtræk, vil din løn blive slugt af kassekreditten, og du kan dermed risikere at være i minus mere eller mindre hele tiden. Det kan hurtigt blive dyrt, og derfor kræver det også stor økonomisk fornuft, hvis du skal have en kassekredit.

Selvom de første 30 dage som regel er uden renter og gebyrer, skal du være opmærksom på, at der kommer renter, provision og gebyrer på efterfølgende. Her vil renten allerede starte fra den første dag, der er overtræk. Du skal altså være opmærksom på det, hvis du forventer at trække over på din konto med jævne mellemrum.

Opsummering af ulemper:

 • Høje renter, gebyrer og provision
 • Renten løber fra første dag

Hvilke krav skal jeg leve op til?

For at kunne blive godkendt til en kassekredit, skal du leve op til en række forskellige krav. Det skal siges, at der er stor forskel i de krav, som du møder online og så i bankerne. Det er generelt nemmere at blive godkendt til en kassekredit online frem for i banken. Når du ansøger om en kassekredit online, skal du sjældent vedhæfte budgetter, lønsedler og så videre, når det drejer som en lidt mindre beløb. Det skal du som regel i bankerne. Nedenfor gennemgår vi nogle af de krav, som du typisk skal leve op til ude hos udbyderne af en online kassekredit.

 • Du skal være over 18 år

For at kunne blive godkendt til en online kassekredit, skal du være over 18 år. Nogle selskaber har strengere krav og kræver, at du er over 20 år. Årsagen til at alderen spiller en vigtig rolle for låneselskaberne er, at de gerne vil sikre sig mod dårlige betalere. Er man under 18, har man sjældent en stor indkomst, og det vil derfor være usandsynligt, at man er i stand til at betale renterne tilbage af en kassekredit.

 • Du må ikke stå i RKI

RKI er et register for folk, der ikke har betalt sine regninger. Udbyderne af online kassekreditter bruger RKI til at skære de værste betalere væk. De lever af at låne penge ud til folk og ved at få dem ind igen. Det hænder at enkelte firmaer af og til har nogle kampagner, hvor registranter i RKI har mulighed for at låne. Er du registreret i RKI, og er du blevet afvist? Så skal du først betale din gæld ud, før du kan blive godkendt til et nyt lån.

 • Dansk statsborger

Hvis du ønsker en kassekredit, skal du være dansk statsborger og være i besiddelse af et NEM-ID. Låneaftalen underskrives nemlig med dit NEM-ID online. Desuden skal du også have adresse i Danmark.

Sådan finder du den billigste kassekredit

Når du skal finde den rette kassekredit, er det essentielt at gribe det rigtigt an. Du skal være grundig i din sammenligning, du skal kende din økonomi og så bør du altid ansøge om en kassekredit flere steder. Her får du en step-for-step guide til, hvordan du finder den bedste og billigste kassekredit.

 1. Kend din økonomi – hvorfor skal du bruge en kassekredit?

Inden du går på jagt efter en kassekredit, skal du have et grundigt kendskab til din økonomi. Først og fremmest skal du gøre dig nogle tanker omkring, hvorfor du i det hele taget ønsker en kassekredit? Står du og mangler penge her og nu, eller vil du gerne have en økonomisk sikkerhed? For bedst at kunne vælge den billigste kassekredit, skal du kende dit rådighedsbeløb. Det vil sige differencen mellem dine udgifter og dine indtægter. Lav et Excel-ark med alle dine udgifter og dine indtægter. Når du har trukket udgifterne fra din indtægt, har du dit rådighedsbeløb.

Når du kender dit rådighedsbeløb ved du nemlig også, hvor mange penge du kan betale af, når du laver overtræk på din kassekredit. Her kommer der renter på, og du skal kunne betale flere penge af, end hvad renterne tilskriver. Ellers vil kassekreditten blot vokse og vokse.

 1. Ansøg flere steder

Næste skridt er, at du skal ud at ansøge forskellige steder. Årsagen til at du skal ansøge flere forskellige steder er, at de endelige vilkår bliver dannet på baggrund af din kreditvurdering. Låneselskabet laver en kreditvurdering ud fra din ansøgning. Her vurderes det, hvor stor chance der er for, at du kan betale de lånte penge + renter tilbage igen. Vurderes du dårligt, vil du som regel blive afvist. Jo ringere en kreditvurdering du får, jo dyrere vil kassekreditten også blive. Renterne og provisionen vil være højere sammenlignet med, hvis du fik vurderet en høj kreditværdighed.

I og med at mange låneudbydere behandler ansøgninger med samme, tager det ikke lang tid at ansøge flere steder. Du kan have gang i flere ansøgningsformularer samtidig og modtage svar på nogenlunde samme tid. Det er rigtig nemt, og så kan det være rigtig fordelagtigt rent økonomisk. Vi anbefaler, at du altid ansøger minimum 3 forskellige steder.

 1. Sammenligning af låneaftaler

Hvis du bliver godkendt til en kassekredit, vil du få tilsendt en låneaftale, hvor der står de endelige vilkår for kassekreditten. Det gælder alt lige fra renter til diverse omkostninger. Det er enormt vigtigt, at du altid læser låneaftalerne grundigt igennem – også det med småt. Læser du kun låneaftalen med et øje, kan du hurtigt overse nogle vigtige ting. Det kan være et opstartsgebyr eller en høj rente.

Når du sammenligner kassekreditter, skal du altid kigge på renten, provisionen og også de gebyrer, der er forbundet med kassekreditten. For hurtigt at få overblikket kan du kigge efter ÅOP og kreditomkostninger. Læs vores afsnit ” Vigtige begreber du skal kende, inden du låner” for at blive klædt godt på til at sammenligne forskellige låneaftaler. Har du svært ved at overskue låneaftalen, så sæt dig sammen med en person, der har forstand på det. Du har helt sikkert en i din omgangskreds, der sidder klar til at hjælpe dig.

Online kassekredit eller kassekredit i banken?

Det er ikke kun online, at det er muligt at få en kassekredit. Det kan man også i banken. Det kan som forbruger derfor være svært at vide, hvad der er bedst. I dette afsnit redegør vi for begge muligheder.

Online kassekredit

Den online kassekredit er kendetegnet ved, at det er nemt og hurtigt at ansøge. Faktisk skal du blot udfylde en ansøgningsformular online, hvor efter du vil blive godkendt eller afvist med det samme. Kreditvurderingen er hos de fleste udbydere automatiseret og computerstyret, hvorfor der kan tilbydes så korte svartider. Bliver du godkendt får du tilsendt en låneaftale, som du skal underskrive med dit NEM-ID.

Så snart du har underskrevet aftalen, går udbetalingen i gang. Du vil som regel opleve, at du har pengene inden for de næste par hverdage. Står du derfor og har brug for en kassekredit her og nu, kan en online kassekredit være løsningen. Vælger du en kassekredit i en bank, vil behandlingstiden være længere, og der vil også blive krævet mere dokumentation.

Vælger du en kassekredit online, vil du også opleve, at der generelt er lavere krav til dig som låntager. Der skal sjældent vises lønsedler, og der er også gode muligheder for en kassekredit, hvis du er under 25 år. Det er langt mere anonymt at vælge en online kassekredit. Du skal nemlig ikke tale med nogen bankrådgiver, der nysgerrig på, hvad du skal bruge pengene til.

Ved en online kassekredit skal du dog være opmærksom på, at omkostningerne som regel er lavere. Det vil sige renten og de øvrige omkostninger. Til gengæld opnår du en høj anonymitet, og hele ansøgningsprocessen er mindre tidskrævende.

Kassekredit i banken

Der er som sådan ikke forskel på, hvordan en kassekredit fungerer i forhold til, om det er hos en online låneudbyder eller din bank. Der hvor bankerne har svært ved at konkurrere med de online låneudbydere er på behandlingstiden som beskrevet oven for. Banken har dog nogle andre fordele, der også gør dem særdeles attraktive.

Først og fremmest får du en økonomisk rådgivning i forbindelse med etableringen af kassekreditten. Det kan være guld værd, hvis du har svært ved at få det gyldne overblik over din økonomi. Samtidig vil din bankrådgiver løbende være med dig, og er du får dårligt til at betale tilbage overtrækkene, kommer du til at høre for det. Det er noget, mange mennesker sætter pris på, fordi de selv har svært ved at holde overblikket over økonomien. En anden god ting ved banken er, at kassekreditten typisk er billigere. Det er den som regel både i rente men også i de andre omkostninger.

Der er fordele og ulemper ved både en kassekredit online og i banken. Nu kender du til fordele og ulemper ved begge former for kassekredit, og nu er det blot op til dig at vurdere, om du er til den ene eller den anden type.

Vigtige begreber du skal kende, inden du låner

For at kunne sammenligne flere kassekreditter og vælge den bedste og billigste, er det nødvendigt at kende til en række forskellige lånebegreber. Vi gennemgår de vigtigste begreber nedenfor.

 • Afdrag: Et afdrag er det beløb, som du afdrager måned efter måned. Når du er færdig med at afdrage på dit lån, er du fri af din gæld. I forbindelse med en kassekredit, vil du primært skulle afdrage, når du trækker over, og der kommer renter på.
 • Rådighedsbeløb: Når du har trukket dine faste udgifter fra dine indtægter, har du dit rådighedsbeløb. Et rådighedsbeløb er essentielt at kende, så du ved hvor meget, du har at gøre med. Hvis dit rådighedsbeløb ofte går i minus, kan det være en god idé med en kassekredit.
 • Rente: Hvis du trækker over på din kassekredit, skal du betale renter af det beløb, som du trækker over. Renten er en procentsats og kan svinge fra alt mellem 10% til 150%. Hvor meget du betaler i rente, kommer helt an på, hvor meget overtræk du laver.
 • Gebyr: Når du vælger en kassekredit online, skal du betale gebyrer. Dette er en omkostning, som mange ofte overser. Det er vigtigt at tage højde for gebyrer, fordi de godt kan udgøre et rigtig stort beløb. De mest almindelige gebyrer er administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og PBS-gebyr.
 • Provision: Hvis dit lån overstiger et bestemt beløb, skal du betale provision. Du betaler provision for at give banken en ekstra sikkerhed for at låne dig penge. Provisionen er en procentsats og altså ikke et fast beløb. Jo højere beløb du låner, jo mere provision skal du også betale.
 • ÅOP: ÅOP er en procentsats, der står for ”årlige omkostninger i procent”. Det gode ved ÅOP er, at der bliver taget højde for alle udgifter ved lånet. Det gælder altså både diverse gebyrer, provision og renten. Du kan bruge ÅOP til hurtigt at få et overblik over, hvor dyre forskellige kassekreditter er.
 • Kreditomkostninger: Kreditomkostninger er egentlig det samme som ÅOP, du får bare beløbet i kroner/øre og ikke i procent. Igen et punkt der kan give dig overblik over de faktiske omkostninger ved lånet.
 • Sikkerhed: Når du låner et større beløb, kan der blive krævet en form for sikkerhed. Særligt banker kræver en sikkerhed, hvis de låner dig penge. Det kan enten være i form af en kautionist eller i form af pantsætning – for eksempel af en bil.

Findes der rente- og gebyrfri kassekredit?

Der findes udbydere af kassekreditter, som tilbyder rente- og gebyrfrie perioder. Det er som regel de første 30 dage, du slipper for at betale renter og gebyrer, hvis du trækker over på din kassekredit. Trækker du over på din kassekredit og betaler overtrækket ud igen inden for de 30 dage, kan du altså optage et lån gratis. Husk altid at være opmærksom på eventuelle gebyrer, hvis der kun bliver reklameret med en rentefri kassekredit. Tit koster det noget at etablere en kassekredit. Det er dog ikke hos alle udbydere, hos nogle låneselskaber kan du optage et lån gennem en kassekredit helt og aldeles gratis i 30 dage.

En kassekredit giver en kæmpe fleksibilitet

Årsagen til at rigtig mange danskere har en kassekredit er, at det giver en enorm stor fleksibilitet i din økonomi. Som du helt sikkert ved, så er nogle måneder bare dyrere end andre. Det kunne for eksempel være december måned, hvor der skal købes gaver, mad og meget mere. Her kan en kassekredit fungerer som en god økonomisk buffer. Du kan gøre brug af kassekreditten i de hårde økonomiske måneder, og så få betalt overtrækket tilbage i de måneder, hvor du har flere penge til rådighed.

Mange gør slet ikke brug af deres kassekredit, med mindre der kommer en stor uforudset udgift. Det kan være hvis bilen går i stykker, eller hvis de får en dyr tandlægeregning. Det gode ved en kassekredit er, at du kan vente med at gøre brug af den, indtil du rent faktisk har et behov.

Uanset hvad du ønsker at bruge din kassekredit til, så giver det dig en stor økonomisk fleksibilitet og sikkerhed.