5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

Kviklån 18 år? Her finder du de bedste af slagsen

Kviklån er inden for de senere år blevet en af de aller mest populære låneformer i Danmark. En af årsagerne til dette er den store fleksibilitet, der er ved et kviklån. Det er nemt og hurtigt at ansøge om, og så foregår det hele ret anonymt, i og med at det hele foregår online. Der er heller ingen, der blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Du skal altså ikke igennem lange møder med bankrådgivere for at argumentere for, at du må låne penge til det, du ønsker at låne til. Som overskriften på denne side “kviklån 18 år” fortæller, så er der også nogle låneselskaber, der tilbyder kviklån til 18 årige. Sammenligner man denne låneform med andre, så er det relativt let at blive godkendt til den. Det kræver for det meste, at du er over 18 år eller 21 år, samt at du ikke står registreret i RKI.

Her på siden har vi samlet de bedste kviklån for 18 årige, og du kan få overblikket over dem i toppen af denne side, hvor vi har præsenteret de bedste. Du får altså alle de vigtigste informationer, du skal bruge, når du skal træffe beslutning omkring, hvilket kviklån 18 år, der er bedst for dig. Kunne du tænke dig at blive klogere på kviklånet, så kan du læse mere på denne side.

Find det billigste kviklån 18 år

Selvom der godt kan være en rigtig høj rente på et kviklån, hvis du vil låne som 18-årig. Du har dog også en række forskellige muligheder for at få det bedste og billigste kviklån 18 år for dig. Det kan dog godt virke uoverskueligt, når man skal finde ud af, hvilket kviklån der er bedst og billigst for en. Det kan du lære mere om neden for, hvor vi giver dig en række gode råd.

Ansøg altid om lån flere steder

kviklån 18 årSelvom det kan virke lidt underligt at skulle ansøge om et kviklån 18 år flere forskellige steder, så har det faktisk nogle fordele. Først og fremmest så er det fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge om et kviklån, og derfor har du altså ikke noget at miste ved at ansøge flere steder. Du binder dig nemlig først, når du har en lånekontrakt med en låneudbyder. Faktisk har du kun noget at vinde. Det er nemlig svært for de forskellige låneselskaber at fastsætte den endelige rente, før du har været igennem en kreditvurdering, hvor de sikre sig, at du nu også kan betale dit lån tilbage. Ved at ansøge flere steder, kan du let og hurtigt sammenligne de forskellige parametre som ÅOP, rente og gebyrer, så du får det billigste og bedste kviklån 18 år.

Kig på ÅOP’en

Den fejl mange begår, når de skal foretage et kviklån 18 år er, at de kun kigger på, hvilken rente de får. Renten er naturligvis også rigtig vigtig, men du bør også altid tjekke den sats, der hedder ÅOP. ÅOP står for årlig omkostning i procent og er en sats, der fortæller dig omkostningerne ved lånet. Der er ikke kun beregnet renten men også andre tal som for eksempel gebyrer ved stiftelse, administrationsomkostninger og så videre. Med ÅOP kan du altså helt præcist se, hvad dit lån koster dig, og du har derved lettere ved at finde et billigt kviklån 18 år.

Læg et budget

Selvom det kan virke meget enkelt, så er det de færreste, der lægger et budget, inden de låner penge. Det er en god ting at gøre, da du dermed ved, om du har penge nok til at betale dit lån tilbage. Når du lægger et budget handler det om, at du får overblik over dine indtægter og udgifter. Ved at lægge et budget, så er du sikker på, at du kan betale dine regninger for lånet til tiden. Er du ikke bekendt med, hvordan du lægger et budget, kan du benytte vores budgetskabelon her.

Download vores budgetskema

Betal tilbage til tiden

Et kviklån 18 år bliver dyrt, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage til tiden. Overholder du ikke dine rater, vil der nemlig komme ekstra renter på, og det kan for alvor blive dyrt. Derfor handler det om at få betalt raterne af til tiden, så du ikke får ekstra renter og ekstra gebyrer. Det er her, hvor et budget kan hjælpe dig. Betaler du ikke til tiden, kan det i værste tilfælde ende med, at du bliver registreret i RKI, og det kan ødelægge mange af dine muligheder. Sørg derfor altid at betale til tiden, så er du sikker på, at dit kviklån ikke bliver dyrere end højest nødvendigt.

Fordelene ved et kviklån 18 år

Det kan være rigtig svært at låne penge som 18 årig i Danmark. Det er det i hvert fald, hvis du gerne vil låne i en bank. Dette skyldes, at det bankerne og låneselskaberne løber en større risiko ved at låne dig penge. Du kan ikke som regel ikke stille nogle former for sikkerhed, og derfor kan det blive svært at blive godkendt. Det er dog muligt hos nogle udbydere af kviklån.

Det er hurtigt

Sammenligner man et kviklån med andre lånetyper som for eksempel et forbrugslån i en bank, så vil ekspeditionstiden være noget hurtigere. Du skal blot udfylde din ansøgning online via en formular, hvor du her efter inden for meget kort tid, ofte under en time, vil modtage svar på, om du er blevet godkendt. Vælger du at acceptere lånet, vil der ofte heller ikke gå mere end et par dage, før du har de lånte penge på din konto. Nogle gange kan du være heldig, at de er der samme dag. Det afhænger lidt af, hvornår du har ansøgt. Har du eksempelvis ansøgt om morgenen, kan du være heldig at have pengene allerede samme dag. Du er altså fri for lange processer med argumentationer for, hvorfor du gerne må låne penge.

Dit lån og dine penge

Når du har lånt penge gennem en af ovennævnte udbydere, er der ikke nogen, der blander sig i, hvad dine penge skal bruges til. Når pengene står på din konto, kan du bruge dem lige præcis, som du har brug for. Du skal altså ikke igennem lange “forhandlinger” om, at du må få lov til at låne. Det betyder altså, at du med et kviklån 18 år, kan låne til mange forskellige ting. Det kan for eksempel være, at du har fået en uforudset udgift, eller måske har du brug for at trække stikket ud og komme afsted til sydens sol? Mulighederne er mange, og det er som nævnt kun dig, der vælger, hvordan pengene skal disponeres.

Kviklån 18 år uden sikkerhed

En af de andre store fordele ved et kviklån 18 år er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det er altså muligt for dig at låne, selvom du ikke ejer det store. Låneselskabet kigger nemlig primært på din evne til at betale lånet tilbage og ikke så meget på, hvad du ejer. I og med at du ikke skal stille sikkerhed, gør det det også muligt for dig at låne penge som 18 årig. Du bør dog også være opmærksom på, at din alder kan have en indflydelse på, om du kan blive godkendt til et kviklån. Det er nemlig ikke alle låneselskaber, der godkender 18 årige. Denne information kan du få i vores oversigt ovenfor, hvor du ved at klikke “læs mere” kan få information omkring, hvor gammel du skal være for at kunne låne.

Let at blive godkendt

Det er forholdsvist nemt at blive godkendt til at kviklån 18 år, hvis man sammenligner med andre låneformer. Låneselskaberne kreditvurderer dig inden, du bliver godkendt. Det vil sige, at de blandt andet tager et kig på, om du står i RKI, hvad din indkomst er samt hvor gammel du er. RKI er et register for dårlige betalere som virksomhederne benytter, inden de indgår en købsaftale med en virksomhed. Som før nævnt er det heller ikke alle på 18 år, der kan blive godkendt til et lån. Hos nogle udbydere skal du være 21, 23 eller 25 år. Denne information kan du få i vores oversigt her på siden.

Ulemper ved et kviklån 18 år

Som der er fordele, er der selvfølgelig også ulemper ved et kviklån 18 år. Den umiddelbare ulempe er den høje rente, der kan være i forhold til andre typer af lån. Det vil altså sige, at du skal betale et noget større beløb end det, som du låner. Når du er 18 år, kan din rente være endnu højere, og derfor bør du selvfølgelig altid overveje en ekstra gang, om det nu er nødvendigt at låne penge. Måske de kunne spares op i stedet?

Så længe du ved, at renten er relativt høj, kan du dog sikre dig, at du kan betale dine månedlige rater gennem et budget.

Hvor meget kan jeg låne

Et kviklån er faktisk rigtig fleksibelt i forhold til, hvor mange penge du kan låne. Du kan hos udbyderne låne helt ned fra 500 kroner og så op til flere hundredetusinde. Der er altså rig mulighed for at foretage et lån, uanset hvor mange penge du lige står at mangler. I og med at du kan låne flere forskellige beløb, kan det også være svært at finde ud af, hvor mange penge du helt præcist bør låne. Her kan et budget hjælpe dig med at finde frem til, hvor mange penge du egentlig har brug for.

Der er nemlig ingen grund til at låne mere end højest nødvendigt, da det kan give dig ekstra renter, der skal betales. Det gør altså dit lån dyrere, end det kunne have været, hvis du blot havde lån det, som du havde behov for. Skal du låne alt mellem 500 kroner og 350.000 kroner, så er et kviklån 18 år en fantastisk mulighed for dig.

Vi anbefaler her hos Kviklånet.dk, at du altid sætter dit lånebeløb lidt højere, end du reelt set har behov for. Det skyldes, at de forskellige låneudbydere godt kan nedsætte beløbet, når du har været igennem en kreditvurdering. Derfor kan det give god mening eksempelvis at skrive 10.000 kroner mere, end du skal bruge. Så kan du altid nedsætte beløbet.

Find dit kviklån hos Kviklånet.dk

Vi ønsker at være med til at gøre markedet inden for kviklån 18 år mere gennemsigtigt, og derfor har vi lavet en oversigt, hvor du nemt og hurtigt kan finde det helt rette kviklån for dig. Der er mange udbydere på det danske lånemarked, og som forbruger kan det godt virke til at være en stor jungle. Det ønsker vi at være med til at ændre på og dermed også gøre markedet inden for kviklån mere gennemsigtigt.

I vores oversigt har vi samlet de bedste kviklån til 18 årige, så du nemt og hurtigt kan finde det lån, der passer lige præcis til dig. Det kan nemlig være svært. Havde du brug for et par råd til at finde det bedste og billigste kviklån 18 år, så håber vi, at du har fået noget ud af at læse vores guide. Vi håber, at vi har klædt dig godt på til at gå ud at foretage et kviklån 18 år.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvordan ansøger du om et lån?

Når du skal ansøge om et lån online, skal du først beslutte, hvor mange penge, du vil låne. Resten af formularen udfylder du med personlige oplysninger såsom indkomst og kontaktoplysninger. Indsend derefter ansøgningsformularen med NemID.

💡 Hvor mange penge kan du låne?

Dit lånebeløb afhænger af hvilken type lån, du vælger. De fleste steder kan du låne fra 500 kroner og op til 500.000. Inden du beslutter dig, er det en god idé at undersøge de forskellige låneudbydere.

❔ Hvornår får du pengene?

Tager du et lån online, kan du allerede få pengene udbetalt samme dag eller dagen efter, hvis du har akut brug for pengene.

☝ Hvilke krav er der til dig som låner?

De fleste udbydere forventer, at du minimum er over 18 år. Derudover må du ikke være registreret i RKI. Af de årsager vil låneudbyderen lave en kreditvurdering af dig, for at være sikker på, at du er en god låner.