Kviklån trods RKI

Er du kommet i RKI og stadig ønsker at låne penge, kan det være utrolig svært. Derfor vil vi gerne her hos Kviklånet.dk hjælpe dig med at få overblikket ved at præsentere dig for de muligheder, du har, samt hvordan du kan komme ud af din nuværende situation. Står man i RKI, har man sandsynligvis en meget presset økonomi og kan ikke betale sine regninger, det har nogle banker svært ved at sætte sig ind i, og netop af denne årsag vælge mange at søge et kviklån trods RKI. Det er bare ikke alle låneudbydere, der tilbyder dette. Vi anbefaler ALTID at man får styr på sin økonomi inden man optager et lån, så man er sikker på at kunne betale pengene tilbage.
OBS:Alle lån der er vist på denne side kræver en individuel kreditvurdering af din økonomi, førend du kan tilbydes et lån.

    Sammenlign alle lån

Værd at vide om kviklån trods RKI

Står du registreret i RKI eller måske Debitor registeret, er der stadig nogle udbydere, der tilbyder at give dig et kviklån trods RKI. De løber dog en stor risiko ved dette, fordi at du skylder penge til nogle i forvejen. Dette vil føre til højere renter, men modsat dette kræves det ikke, at du stiller sikkerhed for lånet. Det kunne være i form af hus eller bil. Det skal man dog nogle steder. Men det er altså her muligt for dig at tage et kviklån trods registrering i RKI.

Du bør dog vide, inden du låner, at det kan være en dårlig idé at låne penge, hvis du i forvejen er i RKI. Her anbefaler vi hos kviklanet.dk, at du får betalt din nuværende gæld af og ikke låner flere penge. Ved du dog, at der er en 100% chance for, at du modtager nogle penge i den nærmeste fremtid, så du er sikker på at kunne betale kviklånet tilbage samt dine andre udgifter. Hvis du kan stille nogle af dine ting i pant samtidig, bliver det nemmere for dig.

I og med at du hos låneudbyderen vil kunne optage et lån på markant dårligere vilkår med højere renter, større ÅOP med videre, kan det give god mening først at låne, når du er ude af RKI. Her vil du kunne få et lån på væsentligt bedre vilkår, end du ellers ville kunne. Står du i RKI vil du kunne se frem til: Højere rente, større stiftelsesomkostninger, forhøjede gebyrer, kræver muligvis pant i ejendele og lignende.

Vi opfordrer derfor, at du først kommer ud af din nuværende gæld, så du ikke kommer ud i yderlige vanskelige økonomiske problemer.

Få styr på økonomien – læg et budget

For at få økonomien på ret køl igen, kan det være en god idé at lægge et budget, så du ved, hvordan din økonomi ser ud i fremtiden. Vi anbefaler, at får styr på dette, inden et kviklån trods RKI. Hvis du ikke kan lave et budget, kan du helt sikkert få hjælp af venner og familie, og du kan også søge information på internettet. Få styr på alle dine faste og løbende omkostninger og få styr på din faste indkomst hver måned. Så har du et overblik over, hvordan din privatøkonomi ser ud. Det kan også være en fordel for dig at få lagt nogle faste betalinger ind på de ting, som du skylder, så du er sikker på, at det bliver betalt. Det er nemlig en fejl, som mange ofte begår, og derfor ender deres økonomiske situation med blot at blive værre.

Hvad er RKI?

kviklån trods rki

RKI er en database for dårlige betalere, som virksomheder kan gøre brug af, inden de indgår en købsaftale med en privatperson. Man vil blive registreret i RKI, når man ikke har betalt sine regninger til tiden, og det kan have store konsekvenser for en situation også på længere sigt. Det kan nemlig blive svært at låne penge, og det er heller ikke lige den bedste idé. Derfor handler det om altid at kunne betale sine lån af til tiden, så du ikke tager et kviklån trods RKI og dermed ikke kommer til at skylde endnu flere penge væk. Får du rykkere handler det også altid om at betale dem. Efter rykker nr. 2 har virksomheder nemlig ret til at indberette dig til RKI, hvis du ikke har betalt for det, du har købt. Det kan altså have store konsekvenser, og kan måske i værste tilfælde føre til, at man må sælge bil eller hus, og det er jo de færreste, der kan undvære dette.

Alternativ til kviklån trods RKI

Der findes heldigvis alternativer til kviklån trods RKI for at få flere penge mellem hænderne. Mange vælger at låne penge af familien i stedet for. Der vil her i sjældne tilfælde være samme rente, og mange familier har også interesse i at hjælpe familiemedlemmer ud af deres økonomiske situation. Det er dog bare her vigtigt, at i laver en god afdragsordning, så du ikke skylder for mange til dine familiemedlemmer, som du ikke kan betale tilbage. Dette kan i værste tilfælde føre til uvenskaber i familien, og det er jo ikke meningen.

Alternativt til at låne penge af din familie, kan du også vælge at tage et ekstra arbejder eller måske prøve at få flere timer ved din nuværende arbejdsgiver for at få flere penge ind på kontoen, så du kan købe de ting, du ønsker dig. Der findes som du kan se en del muligheder for at tage et kviklån trods RKI, og der er mange forskellige ting, du kan benytte dig af her.

    Sammenlign alle lån