5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

Kviklån uden sikkerhed

Med et kviklån får du mulighed for at låne penge hurtigt og let. Ønsker du at låne penge uden at skulle stille nogen for sikkerhed i form af for eksempel bil eller hus, så er et kviklån en rigtig god mulighed for dig. Her er der nemlig ved de fleste låneselskaberne ikke krav om, at du skal stille nogen sikkerhed for at tage etkviklån. Du kan altså tage et lån, selvom du ikke ejer for eksempel et hus.

Kviklån uden sikkerhed: Lån nemt og hurtigt

Når du skal tage et kviklån, så ved vi her hos Kviklånet.dk godt, at du ønsker at låne pengene af et selskab, hvor troværdigheden er høj. Vi har samlet alle de bedste lån fra nogle af de bedste danske låneselskaber i en overskuelig over, hvor du kan få forskellige oplysninger. Blandt andet aldersgrænsen, om du må stå i RKI og så videre. Det er ydermere hurtigt at foretage et kviklån uden sikkerhed. Ansøgningen er nem og enkel og foregår online. Du skal altså ikke bruge din tid og energi på at tage til møde med en bankrådgiver, der oven i købet vil spørge dig, hvad pengene skal bruges på. Dette slipper du for med et kviklån, og det synes mange er rigtig rart. Du kan altså nemt få penge nu og her til at indfri dine drømme eller til at betale en uforudset udgift.

Ønsker du at tage et lån, hvor du ikke skal have nogle bekymringer, så er ønsker du helt sikkert også at vide, hvordan du finder det bedste kviklån til den bedste pris. Vi har her hos Kviklånet.dk skrevet en guide, der kan klæde dig på til at finde det helt rette lån. Følger du dem, er du allerede godt på vej til et nemt, sikkert og billigt kviklån uden sikkerhed.

Undersøg markedet: Ansøg hos mindst 3 udbydere

For at du kan få det bedste og billigste lån, anbefaler vi hos Kviklånet.dk, at du altid udfylder en låneansøgning hos minimum 3 låneselskaber. Det er helt gratis og uforpligtende, og det giver dig et godt grundlag at sammenligne dit potentielle lån ud fra. Du binder dig først til lån, når du har underskrevet en lånekontrakt, og det er altså frit for dig ansøge om kviklån uden sikkerhed flere steder.

kviklån uden sikkerhedAnsøger du blot et enkelt sted, så får du kun et tilbud, og det kan af gode grunde så være svært at finde hoved og hale i, hvad der er godt, og hvad der ikke er godt. Vi har i vores oversigt over kviklån nogle af de bedste udbydere i Danmark, hvor du trygt og sikkert kan låne penge.

Når du kigger på forskellige lån, så anbefaler vi at du kigger på forskellige parametre. Først og fremmest er ÅOP et af nøgletallene i dit lån, da det både tager hensyn til omkostningerne, gebyrer samt renter. Det giver dig oplysning om, hvor meget du skal betale for dit lån på årsbasis. Ud over dette er det selvfølgelig også vigtigt at kigge på renten. 

Lån sikkert – hav et budget

Det skal være sikkert at tage et kviklån uden sikkerhed, og derfor er det også vigtigt, at du ligger et budget, inden du låner penge. Du skal vide, om du har penge til at betale lånet af, så du ikke ender med at blive optaget i et register for dårlige betalere som for eksempel RKI.

I dit budget skal du tage hensyn til alle dine faste omkostninger, din indtægt og ud fra dette finde dit til rådighedsbeløb. Det er vigtigt, at du er realistisk, når du skal lægge dit budget, så du ikke ender med at få en overraskelse, første gang du skal betale af på lånet.

Hvorfor et kviklån uden sikkerhed er en god lånemulighed

Kviklånet er en rigtig simpel og nem vej til at få penge på din konto hurtigt. Sammenligner man denne lånetype med et banklån, så går det meget hurtigere fra ansøgning, til du har pengene stående på din konto. Har du prøvet at låne penge i banken, så ved du også, at det godt kan være en meget langsommelig proces, der består af argumentationer for, hvorfor du skal låne penge, samt møder med din bankrådgiver.

Dette er du fri for med et kviklån uden sikkerhed. Fra du ansøger, bliver godkendt til du har pengene på din konto, går der typisk ikke mere end 2 dage. En anden gode er, at du ikke skal fortælle nogle rådgiver omkring, hvad du ønsker at bruge dine penge til. Du kan altså bruge dem præcis, som du har lyst til uanset, om det er til en rejse, forbrug eller til en uforudset udgift.

Det er dog også vigtigt, at du låner ansvarsbevidst. Et kviklån er nemlig samtidig ikke den billigste form for lån. Derfor er det også vigtigt, at du følger de råd omkring budget med videre, inden du tager dit lån. Det ville være ærgerligt at ende i et institut for dårlige betalere ved at tage et lån.

Alternative lånemuligheder

Som til næsten alt andet, så findes der også alternativer til et kviklån uden krav om sikkerhed. Du kan for eksempel vælge at få en kassekredit. En af fordelene her kan være, at du kun betaler renter for det, som du trækker over på dit lån. Omvendt kan man sige, at det er noget sværere at blive godkendt til en kassekredit, og processen for dette går ofte noget langsommere end ved et kviklån. Skal du bruge penge her og nu, så er et kviklån uden nogen form for sikkerhed altså en rigtig god løsning. Ved et banklån stilles der som først nævnt også ofte krav om sikkerhed, og det gøres altså sjældent ved et kviklån.

Du kan selvfølgelig også spare de penge op, som du står og skal bruge. Du kan med stor fordel sætte dig ned og lave et budget og en plan for, hvornår du ville kunne have pengene opsparet, så du kan investere i lige præcis det, som du går og drømmer om. Kan det lade sig gøre, er det værd at overveje, da du jo som bekendt ikke skal betale renter og gebyrer af dine egne penge.

Vælg et sikkert låneselskab

Mange tror, at selskaberne der udbyder kviklån uden sikkerhed ikke er troværdige. Det passer ikke i de fleste tilfælde. Udbyderne af kviklån fungerer nemlig som almindelige virksomheder, og de lever af glade kunder. For at du nemt kan finde et låneselskab, der er troværdigt, kan du se brugerbedømmelser på vores oversigt over selskaber.

I Kviklånet.dk ønsker vi dog kun at vise troværdige selskaber, og det er din sikkerhed for en god låneoplevelse. Inden du foretager din endelige beslutning, er det en god idé at tjekke det enkelte låneselskab ud på for eksempel Trustpilot. Her kan du læse brugerbedømmelser og danne dig et indblik af firmaet. Husk dog altid på at utilfredse kunder har større tendens til at anmelde firmaer, end de kunder der har haft en god oplevelse.

Sådan bruger du vores oversigt

Følger du de råd og anbefalinger, vi har givet her i denne guide, så burde det blive forholdsvist nemt for dig at benytte dig af vores oversigt. Du kan via at klikke på den grønne knap øverst eller nederst på siden komme til vores oversigt over udbydere.

Du kan her blandt andet få information omkring alder, hvor meget du kan låne, samt hvad løbetid, rente og ÅOP er. Kort sagt så kan man sige, at du kan få alle de nødvendige oplysninger for at træffe beslutning om, hvilke kviklån uden sikkerhed, du gerne vil søge. Lånebeløbene er meget forskellige, og du kan låne helt ned fra 500 kroner og op til 350.000 kroner.

Når du ser i vores oversigt, vil du sandsynligvis opdage, at du hos alle udbydere skal være over 18 år, og ved mange skal du være 21 år. Er du under 21 år, skal du være opmærksom på, hvilke selskaber du kan låne ved, og hvilke du ikke kan. Som nævnt så kan du også se, hvor lang en løbetid der er på det pågældende lån.

Jo længere løbetid, der er på dit lån, jo lavere omkostninger har du per måned, men til gengæld vil ÅOP’en også blive højere. Derfor vælger mange en kort løbetid på lånet, men det kræver altså, at din økonomi kan holde til store månedlige afbetalinger af dit lån. Derfor skal du altid være realistisk, når du vælger afbetalingstiden, og det er derfor, det er en god idé at lægge et budget over din privatøkonomi.

Der findes mange lånesammenligningssider i Danmark. Du skal bruge Kviklånet.dk, fordi vi gerne vil gøre lidt mere for dig. Samtidig præsenterer vi kviklånene uden sikkerhed objektivt, hvilket vil sige at du altså nemt og trygt kan benytte vores oversigt.

Vi ønsker kort og godt at levere de bedste lån til dig. På vores hjemmeside finder du samtidig også kun nogle af de bedste danske selskaber, og da vi kun ønsker, at du skal have en god låneoplevelse. Har du spørgsmål til nogle af de udbydere eller vedrørende nogle af de lån, vi har angivet her på siden, anbefaler vi, at du tager kontakt til udbyderen direkte. Ønsker du derimod mere information omkring penge og lån, kan du finde yderligere info i menupunktet artikler.

   Sammenlign alle lån