Lån penge

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

Ønsker du at lån penge, så kan du helt sikkert også se fordelen i at låne dem nu og betale dem senere. Det kan være uanset, om det er et mindre beløb, eller om det er et større beløb. så kan et lån sagtens give mening. Mange af os kommer i en situation, hvor vi kan have et behov for at låne penge, hvor det kan være en fordel at betale dem af senere.

Det kan være, hvis vi ønsker at købe ny bil med et lån, møder en uforudset udgift eller måske vi vil afsted på drømmerejsen – alt sammen noget der kan løses med et lån. Der kan være mange årsager til, at du ønsker at låne penge, og som låntager, er det altid rart med så meget fleksibilitet som muligt, så du så nemt muligt kan tilpasse det din økonomiske situation.

Hvis du ønsker et finde det bedste lån til dig, så er du kommet til den helt rigtige side. Vi er nemlig specialister i lån, og har efterhånden arbejdet med emnet lån i mange år. Kig i vores oversigt ovenover for alle de bedste lån på markedet på nuværende tidspunkt.

Lån nemt penge og betal senere

Som låntager kan markedet indenfor lån, dog godt virke uoverskueligt, da der er mange udbydere at vælge imellem samt mange forskellige lånetyper, man kan gøre brug af. Det kan altså være svært at finde præcis det lån, der passer til ens egne behov. Derfor har vi her på Kviklånet.dk samlet alle de bedste lån her og nu til dig i en overskuelig oversigt, så du nemt kan finde det lån, der passer til dit behov og din økonomi.

Ønsker du en guide til, hvordan du finder det bedste her og nu lån af penge, så har vi skrevet en guide nedenfor. Vi sørger hele tiden for at vores oversigt over lån er så opdateret som muligt, så du altid har mulighed for at finde det bedste lån. Det kan nemlig være en dyr affære at optage det forkerte lån, så husk altid at starte processen hos en side der sammenligner lån – som fx Kviklanet.dk.

Ansøg om lån i dag og få udbetalt på under en time

Hvis du ansøger om lån i dag, så er sandsynligheden for at du får udbetalt pengene samme dag ret stor. Så længe alting ellers er i orden, så vil du typisk få pengene på din konto indenfor for en time. Dette er en af de helt store fordele ved at ansøge om lån online. Der behøver man ikke vente i evigheder for at kunne finde ud af om man er kvalificeret til at låne penge online.

Ovenfor kan du se vores liste af steder hvor du kan “Ansøg om lån”. Det tager typisk ikke mere end et par minutter at udfylde låneansøgningerne og efter en godkendelse kan du have pengene på din konto lynhurtigt. Det er nemlig det allerbedste ved online lån – det tager nemlig ikke mange minutter at finde ud af hvorvidt du kan få lov til at optage et lån hos de lån vi samarbejder med.

Hvor hurtigt skal jeg betale pengene tilbage?

Alt efter hvilken type af lån du optager, vil der være forskellige tilbagebetalingstid på dem. Hvis du fx gerne vil optage et kviklån, vil du typisk skulle betale det tilbage over en forholdsvis kort periode(ca. 1-12 måneder). Hvis du derimod er ude i at optage et mere traditionelt forbrugslån, vil tilbagebetalingstiden være noget længere, typisk et sted mellem 12 til 180 mdr. Denne tid afhænger af hvad du selv vælger, og hvor stort lånet skal være. Det er klart at hvis du vil låne peng i den helt store ende, så vil den gennemsnitlige tilbagebetalingstid være i den høje ende. Vi anbefaler altid at man afdækker sin situation bedst muligt, inden man optager et lån – heriblandt, hvordan ens økonomiske situation kommer til at se ud mens man afdrager på sit lån.

Uanset hvad du vælger, er det altid en god idé at betale lånet tilbage så hurtigt som muligt, da du således kan spare en masse penge i renter og gebyrer. Du kan se hvor mange penge du kan spare ved at indtaste dit lån i en låneberegner og justere på tilbagebetalingstiden. Ofte kan der være tale om store summer, da det renten på lån penge online ofte er i den høje ende.

Hvis du vil se hvilken tilbagebetalingstid de forskellige lån på kviklanet.dk har, så kan du se det i vores oversigt over lån penge steder øverst på siden her. Vi har altid et sted mellem 5-30 forskellige lån, så du er altid sikker på at have et stort udvalg af lån at vælge imellem.

Er det dyrt at lån penge via kviklanet.dk?

Man kunne fristes til at tro at lån fundet på en hjemmeside der hedder noget med “kviklån” i navnet, vil være dyrere end mange andre hjemmesider. Dette er dog ikke tilfældet, da vi selvfølgelig blot opstiller vores alt efter den specifikke søgning brugeren har foretaget.

Det er klart at hvis du kommer ind på forsiden, vil hovedparten af kviklån være vist i toppen af siden, men på denne underside er der selvfølgelig taget højde for at brugeren af siden har ledt efter et mere “almindeligt” lån. Derfor skal du ikke være bekymret for at lån penge hos os, da du får serveret de samme resultater som du kan finde på andre lånehjemmesider. Selvom navnet kan være en smule misvisende, har markedet nemlig rettet sig siden ændringer omkring lån trådte i kraft i midten af 2020. Derfor viser vi nemlig kun lån der overholder de lovkrav, som blev vedtaget. Der blev lavet følgende krav som lån efterfølgende skulle overholde:

 • Lån må maksimalt have en ÅOP på 25%, hvis man vil markedsføre dem. Hvis man ikke markedsfører sit lån, må det gå op til 35% i ÅOP.
 • Lån må ikke længere overstige 100% i tilbagebetaling.
 • Lån må ikke længere markedsføres sammen med online spil.

Det er blot nogen af de krav der nu stilles til lån, så det er blevet en langt mere gennemsigtig branche, da man som lån ikke længere kan gøre hvad man har lyst til.

Hvilke krav stilles der til dig der gerne vil optage et lån online?

Selvom det er nemt at låne penge nu, så er der selvfølgelig også nogen krav til dig som låntager. Vi kommer ind på nogen af de mest gængse krav som låneudbyderne gerne ser opfyldt inden de låner penger ud til dig. Dette gøres selvfølgelig for at de kan minimere deres risiko ved at låne penge ud. Et lån er som bekendt en måde at tjene penge på, så de bliver nødt til at minimere deres risiko.

 • Din alder – Som du nok har bemærket i vores oversigt øverst på siden, har langt de fleste taget stilling til hvor gammel du skal være før du kan få lov til at låne penge. Jo ældre du er, jo nemmere er det typisk for dig at få et lån. Et lån bliver typisk bevilliget til en gennemsnits alder på 21.
 • Arbejde – En af de ting de fleste låneudbydere kigger på inden de tilbyder dig et lån, er om du er i fast arbejde.
 • Din indtægt – Det er ikke nødvendigvis nok at have fast arbejde. De kigger selvfølgelig også på hvor mange penge din husstand tjener hver måned. Dette gør det nemt for dem at vurdere om du har råd til at betale lånet tilbage.
 • NemID – nu om dage er det stort set ikke muligt at få lov til at lån penge uden at have adgang til et NemID. Dette bruger de fleste låneudbydere i deres godkendelsesproces for at være sikker på det er dig der rent faktisk skriver under på aftalen.
 • Adgang til E-skat. I de sidste par år er der blevet stillet mere fokus på det at lån penge online og hvor let der er blevet taget på kreditvurderingen. Mange udbydere har været under massiv kritik, hvilket har medført at mange nu også gerne vil have lov til at undersøge hvorvidt du har gæld andet sted.
 • Ingen RKI registrering – Sidst men ikke mindst, så er det selvfølgelig et krav fra næsten samtlige låneudbydere at man ikke er registreret i RKI. Der er ingen der vil risikere at låne penge lav rente til en person der allerede har svært ved at betale sine nuværende kreditorer.

Som nævnt tidligere så er det forskelligt hvilke krav den enkelte låneudbyder har, men mange af dem vil være til stede hos de fleste. Dette er ganske enkelt for at sikre dem selv bedre, når de skal låne penge ud til folk de ikke har mødt ansigt til ansigt. Hvis du derfor vil gøre dig håb om at få lov til at låne penge, så skal du være forberedt på at du ikke kan gøre det helt så nemt som før i tiden.

Lån penge og få dem med det samme uden spørgsmål

Selvom der stilles krav til dig, som nævnt i afsnittet ovenfor – så vil du aldrig nogensinde blive spurgt om hvad du skal bruge pengene til. Dette er långiverne helt og aldeles ligeglade med, da de mener det er en privat sag, hvad man låner penge til. Her er en række af forslag til hvad du kan låne penge til.

 • Låne penge til en ferie.
 • Brug pengene du låner til en ny computer
 • Brug lånet til et restaurant besøg – var det noget med en tur på Noma?
 • Lån til en bytur
 • Brug for penge til et depositum? Lån penge nu

Som du kan se er der masser af ting du kan bruge pengene på, men vi anbefaler altid at man lige overvejer det en ekstra gang, hvis lånet ikke er en nødvendighed. En anden god mulighed til at lån penge er at spare op. Et lån bør typisk altid være velovervejet. Vi anbefaler ikke lån til hurtige udskejelser, men hvis man alligevel gerne vil tage et lån til den slags, bør man alt andet lige sammenligne lån så godt som muligt inden da. Vi har gjort det nemt at sammenligne lån ovenfor, så du ikke kommer til at vælge det forkerte lån. Det kan nemlig komme til at koste mange penge at vælge det forkerte lån, da man hurtigt kan komme til at betale mange ekstra penge i renter og gebyrer. Husk derfor altid at sammenligne lån – det betaler sig i sidste ende.

Spar penge op selv og undgå renterne

Som nævnte ovenfor bliver du aldrig stillet til regnskab for hvad du ender med at bruge pengene på, men fordi det ofte er materielle goder folk vælger at bruget lånet på, så bør man altid overveje situationen nøje.

Hvis du gerne vil undgå at betale en masse penge i renter, så kan det måske være en god idé at spare op i stedet. Vi skriver ofte om generel økonomi på vores blog, men herunder får du en lynguide til at spare penge op, så du undgår at skulle låne penge.

Budgettet viser vejen til pengene

Hvis du gerne vil spare op, men ikke synes du har mulighed for at gøre det, så er det bedste sted at starte med et budget. Her har man nemlig mulighed for at få det fulde overblik over ens økonomi. Når først du har fået styr på dit budget, vil du hurtigt kunne vurdere om du kan spare noget op. Hvis der ikke rigtigt er penge til at spare op, så kan det være en god idé at gennemgå hver enkel postering i budgettet for at se om du kan finde nogen steder at spare.

Et samlelån kan frigøre penge

Hvis du i forvejen betaler af på flere forskellige lån, så kan det være en idé at få samlet dine lån. Dette kan give dig mere økonomisk råderum, således at du enten kan betale mere af på din gæld eller spare penge op.

Skær alle de unødvendige ting væk

Hvis du bruger mange penge på restaurant, tøj og andre mere eller mindre unødvendige ting, så vil du lynhurtigt kunne finde en masse penge til dig selv hver måned, som du så kan spare op i stedet for at låne penge.

Gode råd til at finde det rette lån

Som nævnt så er markedet for forbrugslån, hurtig lån og kviklån et meget konkurrencepræget marked, og der er mange udbydere med i kampen om kunderne. Det betyder dog også, at prisen på disse lån nu og her er faldet meget den seneste tid, og det betyder at du i dag faktisk kan få et lån med en lav rente og en forholdsvist lav ÅOP sammenlignet med, hvad du kunne før i tiden. Vi ved dog godt her hos Kviklånet.dk, hvor svært det kan være at navigere rundt i det store lånemarked, og derfor har vi nedenfor skrevet den guide, der kan hjælpe dig med at finde det helt rette lån.

Ansøg altid om minimum 3 lån

Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge om alle lån hos en låneudbyder, og du binder dig først til noget, når du har underskrevet en låneaftale med en udbyder. En af årsagerne til at det giver mening at søge om flere lån er, at udbyderne ofte har svært ved at fastsætte den endelige rente, før du har været igennem en kreditvurdering. Der er nemlig forskellige ting, der kan have indflydelse på renten i sidste ende, det er for eksempel din alder og din indkomst. For at du får det billigste online lån og nemt kan sammenligne renten, anbefaler vi dig, at du altid ansøger om at lån penge på nettet og betal senere hos mindst 3 udbydere.

Vær realistisk – lav et budget

Der er desværre folk, der ender med at tage et lån her og nu, hvor de ikke kan betale pengene tilbage inden for fristerne. Det fører til gebyrer og ekstra renter, og det er her, hvor det for alvor kan blive dyrt. For at undgå dette, anbefaler vi, at du altid lægger et realistisk budget, inden du underskriver en låneaftale. Få styr på alle dine faste omkostninger og dine indtægter og find ud af, om du har penge til at betale af på et lån hver måned. Du kan her også finde ud af, hvor meget du kan betale af hver måned. Husk altid at være realistisk, så du ikke havner i en situation, hvor du har fejlvurderet, hvor meget du kunne betale tilbage.

Kig på lånenes ÅOP

ÅOP betyder “årlige omkostninger i procent”, og det er et tal, der fortæller dig, hvor meget dit lån nu og her kommer til at koste årligt. Det er ikke blot renterne, andre omkostninger som gebyrer, administrationsomkostninger og så videre er også inkluderet. Dermed kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilket lån der er billigst. Mange begår ofte den fejl, at de kun kigger på renten, men ofte kan der altså være gebyrer, der gør nogle hurtig lån dyrere end andre. Det er alfa omega at kigge efter, når du vil låne penge nu og betale senere. Du kan via vores låneoversigt se eksempler på ÅOP for hvert enkelt lån.

Herunder kan du set et repræsentativt eksempel på et lån:

Lånebeløb40.000 kr
Løbetid60 måneder
Månedlig ydelse755 kr. – 1.039 kr.
Variabel debitorrente5,11% – 20,73%
Max ÅOP5,11% – 20,73%
Andre gebyrer0 kr.
Minimum – Maximum løbetid12 – 180 måneder
Samlede kreditomkostninger5.274 kr. – 22.199 kr.
Samlet tilbagebetaling45.274 kr. – 62.199 kr.
Låneeksempel

Kan alle låne penge?

De fleste kan lån penge uden sikkerhed via et online lån, men det kræver at der er visse forudsætninger til stede. I ikke prioriteret rækkefølge bør du som minimum have styr på følgende:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller debitor registreret

Hvis du opfylder disse få forudsætninger er du godt på vej til at kunne lån penge online via en af vores mange samarbejdspartnere. Du skal blot finde en udbyder i vores sammenligning ovenover, så vil du blive viderestillet til deres hjemmeside, hvor du kan ansøge om at låne penge.

Det tager typisk ikke mere end at par minutter at ansøge om et lån, men i nogen tilfælde kan det blive nødvendigt for dig at bruge lidt længere tid, hvis du fx bliver bedt om lønsedler og diverse andre ting de har brug for at kunne godkende dig.

Hvordan ansøger jeg om et lån?

Som nævnt ovenfor, er det en forholdsvis nem proces at ansøge om et lån. Du skal blot finde en låneudbyder der opfylder de kriterier du har til et lån. Det er klart at hvis du har brug for 10000 kr., så skal du finde en der tilbyder dette. Ligeledes hvis du har en idé om hvor meget du max vil betale i ÅOP, skal du gå efter en der har et spænd på dette der giver mening for dig.

I grove træk kan processen beskrives således:

 • Kig vores låneoverblik igennem og find en der passer til dig
 • Udfyld ansøgningen på den valgte låneudbyder
 • Læs dit lånetilbud igennem
 • Godkend lånet og afvent udbetaling

Fra ansøgning til udbetaling af dit lån, går der typisk ikke mere end et par dage. Langt de fleste får endda udbetalt pengene samme dag, hvilket er en af de store fordele ved online lån. Husk aldrig at tage et lån uden at kunne tilbagebetale lånet.

Lån penge nu og betal senere

Søger du et lån i en bank, skal du ofte beslutte dig for, om du vil have et lån med afdragsfrihed. Det er der mange, der vælger, da det kan give lidt økonomisk luft. Det samme er muligt, hvis du vælger at tage et lån nu hos en udbyder af kviklån. Det er dog ikke alle låneudbydere, der tilbyder dette, men det er flere og flere, der tilslutter sig denne trend. De er ret fleksible, og du vil faktisk ofte selv kunne bestemme, hvornår du kunne tænke dig en afdragsfri periode. Det er rart at have, hvis du for eksempel skulle rende ind i en større uforudset udgift. Det er ved nogle låneudbydere muligt at få en afdragsfriperiode på helt op til 90 dage. Som du kan læse, er der altså rig mulighed for at låne penge nu og betal senere på det danske lånemarked.

Hvorfor bør jeg låne online?

Der er mange grunde til at låne penge online. En af de bedste grunde er enkeltheden i processen. Det tager ikke særlig lang tid at finde ud af om du kan låne penge billigt hos en udvalgt låneudbyder. Fra ansøgning til udbetaling af pengene er der typisk tale om 1-2 dage maksimum. Det tiltaler rigtig mange at man nemt og enkelt kan få et svar på om man kan låne penge. I modsætning til bankerne, hvor processen ofte er noget længere, kan man her være hurtigt i mål.

En anden vigtig ting, er at efter at loven omkring max ÅOP tilladt(se pressemeddelse her), er de online lån blevet MEGET billigere end de var førhen, hvor de helt dyre lån kunne komme helt op omkring 800% i ÅOP. Dette er der blevet sat en stopper for, hvilket betyder at lån der vil operere på dansk jord, og vil markedsføre sig selv, kun kan opkræve 25% i ÅOP. Samtidig kan man aldrig komme til at betale mere end 100% af hovedstolen. Dermed er lån online blevet noget mere spiseligt på omkostningerne end de var førhen.

Det billigste lån

Hos os finder du med sikkerhed det billigste online lån. Der findes et utal af udbydere af billige lån på det danske marked for online låneudbydere. Dette medvirker, at det kan synes svært at danne sig et overblik over netop disse. At finde det billigste lån på egen hånd kan altså være svært at gribe an. kviklanet.dk er en uafhængig sammenligningsideside. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det bedste lån online til dit behov. Hos os finder du de mest konkurrencedygtige låneudbydere, både når det drejer sig om at finde det billigste lån, det mest populære lån eller noget helt andet. Fælles for dem alle er dog, at de garanterer fordelagtige vilkår.

Lad dig ikke stoppe af manglen på penge

Som mange andre danskere går du måske rundt med en drøm om at rejse ud i den store vide verden. Det kan også være, du mangler et småbeløb til studiebøger eller noget helt tredje. Uanset hvad så kan det være en nødvendighed at optage et lån, når du mangler det sidste, før budgettet passer. Det er altså uanset, om det er en drøm om eksotiske steder eller af rent praktiske årsager, at det er oplagt at finde det billigste lån, som bedst kan svare sig for dig. Når man skal låne penge, kan man i det mindste gøre sig selv den tjeneste at gøre det på den billigste måde. Hos kviklanet.dk finder du samtlige attraktive online lån. Vi giver dig det bedste overblik, så du nemt kan finde det billigste lån til dig og dine behov.

Find det billigste lån i vores låneberegner

Hos os og vores låneudbydere er du garanteret en gennemsigtig service. Dette skyldes, at vi ikke mener, at diverse skjulte gebyrer og dårlige lånevilkår hører sig til. Derimod har vi gjort det let at forstå, når du skal finde det billigste lån for dig. Dette medvirker, at du trygt og sikkert kan vælge netop den låneudbyder, du finder mest tiltalende, uden at du skal bekymre dig. Ved hjælp af vores låneberegner kan du altså finde frem til den låneudbyder, der er mest hensigtsmæssig for dig. Ved at sammenligne de forskellige lån i vores låneberegner kan du ydermere finde det billigste lån. Vi er konstant opdaterede på de lån, du kan søge.

Kviklanet.dk står klar til at hjælpe dig

Hos kviklanet.dk har vi hjulpet utallige danskere med at finde det billigste lån, så de kan gøre drøm til virkelighed. Vi står også klar til at hjælpe dig, uanset hvad din drøm indbefatter. Med et lån online sikres du blandt andet hurtig svartid og hurtig udbetaling. Det er altså ikke så mærkeligt, at online lån vinder stærkt frem i disse år. Mange foretrækker at finde det billigste lån online fremfor i en traditionel bank. Desuden skal du ikke stille sikkerhed, og den endelige rente afhænger af lånebeløbet – og ikke af din økonomi. Det eneste det kræver af dig er blot, at du skal registrere, hvor stort et beløb du har brug for at låne. Herefter smider du en ansøgning, og du vil modtage pengene inden længe.

Billige lån hurtigt

Hos Kviklanet.dk kan du nemt og enkelt finde ud af dine muligheder for at optage billige lån hurtigt. Vi har stillet en række hjælpemidler til rådighed for dig, så du finder det mest hensigtsmæssige lån, når du står en situation, hvor du skal låne penge hurtigt og billigt. Der findes et utal af muligheder for at låne penge nemt, sikkert og hurtigt online. Det kræver derfor lidt indsigt at finde det absolut billigste og hurtigste lån. Vi har samlet de mest populære og aktuelle låneudbydere på markedet, når du skal finde billige lån hurtigt. Læs med her, og gå bagefter på opdagelse i vores store udvalg af låneudbydere, som står klar til at hjælpe dig på rette vej.

Den rette løsning for dig

Grundet den stigende efterspørgsel på mulighederne for at optage billige lån hurtigt, er udvalget af låneudbydere steget markant. Online lån vinder altså stærkt frem i disse år, og forskellene mellem låneprocessen online i forhold til i en traditionel bank er også mange og betydelige. Ved at optage et lån online foregår processen langt mere hurtig i forhold til i den lokale bank. Du er altså sikret en meget kort behandlingstid. Dette medvirker, at det er oplagt for dig at kigge online, når du skal optage billige lån hurtigt. Hvis du ønsker at låne penge billigt, sikkert og nemt, så er dette løsningen for dig.

Få økonomisk råderum

Så snart du har udfyldt vores enkle ansøgningsskema, vil du opleve hurtig svartid, og du vil dermed modtage godkendelse på ansøgningen inden længe. Indenfor for kort tid vil du modtage pengene på din konto. Denne hurtige udbetaling medvirker altså til, at processen forekommer langt mindre kompliceret, når du skal optage billige lån hurtigt. Denne korte behandlingstid skyldes blandt andet, at du låner penge uden at skulle stille sikkerhed. Ved at optage disse billige lån hurtigt vil du ydermere ikke blive forhørt om formålet med det pågældende lån. Det kræver dermed hverken samtale eller dokumentation at optage billige lån hurtigt. Med billige lån online er du selv herre over, hvad du ønsker at bruge pengene til.

Ingen grund til panik – pengene er på vej!

Der er altså mange fordele at finde ved at optage et lån online. Grundet at processen foregår markant hurtigere end i banken, er det altså særdeles fordelsagtigt, hvis du står overfor et pludseligt opstået behov eller en uforudset udgift, der kræver handling her og nu. Det er altså oplagt at optage billige lån hurtigt, hvis står en situation med en udgift, du har akut behov for at udbedre. Det kunne eksempelvis være en tandskade, der kræver øjeblikke behandling, eller at vaskemaskinen går i stykker, og du har brug for penge til en ny. I disse situationer er det genialt, at man online kan optage billige lån hurtigt.

Fordele og ulemper ved denne lånetype

Der er både fordele og ulemper ved at foretage et forbrugslån, hvis man sammenligner det med et banklån. Den primære ulempe er den forholdsvist høje rente, der er på denne lånetype, hvis man sammenligner med andre lån. Lånemarkedet er dog presset af hård konkurrence, og derfor bliver forbrugslånene hele tiden billigere og billigere. Sammenligner man renten med bare for få år siden, så er tendensen at den er faldende.

Fordele ved at låne penge online

Fordelene ved denne låneform er blandt andet, at behandlingstiden er væsentlig hurtigere, end hvis du eksempelvis skulle foretage et penge lån i en bank. Fra du har indsendt din låneansøgning, til du får svar på, om du er godkendt, går der som regel ikke mere end en time. Nogle selskaber tilbyder faktisk svar allerede inden for et kvarter. såfremt du bliver kreditgodkendt, vil der ofte ikke gå mere end 1-2 bankdage.

Lidt afhængig af, hvornår du ansøger, kan du også være heldig at have pengene stående på din konto allerede samme dag. En anden fordel der er ved et lån af denne type er, at det er forholdsvist nemt at blive godkendt, hvis man sammenligner med et banklån. Du skal her ikke igennem møder med en rådgiver, der i øvrigt også lige skal høre dig om, hvad du skal bruge pengene til. Låneprocessen for et forbrugslån, hvor du låner nu og betaler senere, er helt anonym, og du skal blot udfylde en låneansøgning online.

Ved mange lån er der krav om, at du skal stille sikkerhed for dit penge lån. Det kan være i form af hus, bil eller andre ting, der har værdi. Dette er som regel ikke nødvendigt ved et kviklån, hvorfor du altså kan tage et lån uden reelt set at eje noget af værdi. Du bliver nemlig blandt andet vurderet på, om din indkomst er høj nok, til at du kan betale dit lån hurtigt penge tilbage igen. Låneudbyderne ser blandt andet også på, om du står registreret i RKI samt din alder.

Ulemper ved at låne penge online

Selvom der selvfølgelig er mange fordele ved at låne penge online, så er der på den anden side også en del ulemper kontra de mere traditionelle låneprodukter som du fx kan finde i din bank.

En af de største ulemper ved lån online, er selvfølgelig at det typisk koster en del mere i ÅOP og renter, end hvis du får det i din bank. Derfor er det altid en god idé at undersøge om man har muligheden for at få et billigere online lån inden du vælger at ansøge om et lån online. Hvis du gerne vil undersøge hvor meget forskellen evt. er, så kan det være en god idé at benytte sig af en låneberegner, da du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvad lånet vil komme til at koste dig.

Det er rigtigt vigtigt at undersøge markedet og ens muligheder grundigt inden man låner penge, da det kan komme til at blive meget dyrere for dig end hvis man sørger for at lave sin research ordentlig.

En anden stor ulempe ved at låne penge online er at det for langt de fleste er alt for nemt at få love til at låne penge hurtigt. Det er langt fra alle der tænker grundigt over implikationerne af at man låner penge til en forholdsvis høj rente, og derfor ender med at man kommer i økonomisk uføre. Det kan man blandt andet se i et program som Luksusfælden som har eksisteret i ti år og har hjulpet rigtig mange mennesker med at komme helskindet ud af deres gæld. Typisk er problemet for mange af dem der deltager, at det er alt for nemt for dem at optage lån og få pengene ind på kontoen samme dag.

Alle lån hurtigt penge samlet ét sted – vores mål!

Vores mål er at få et overblik over alle lån, så du nemt og hurtigt kan finde det her og nu lån passer bedst til dig. Dette er selvfølgelig ikke det nemmeste, da der hele tiden sker udvikling i lånemarkedet. Vi vil dog alt gøre vores bedste for at en oversigt over alle lån, som det er muligt at optage online. Vi har dog visse krav som skal opfyldes førend at vi sætter et specifikt lån på listen.

Hvor kan man/jeg låne penge?

Spørgsmålet “Hvor kan man låne penge nu og her” er et vi ofte hører. Dette spørgsmål kan vi ikke svare dig på, da vi ikke kender til din privatøkonomi. Det er derfor helt op til den enkelte låneudbyder at give dig svaret på hvor kan jeg låne penge. For at finde ud af hvem der gerne vil låne dig penge, skal du blot ansøge en masse forskellige. Hvis du er i RKI, vil der typisk være færre udbydere der er parate til at låne dig penge, men det er ikke umuligt at finde et lån. Så svaret vi vil give dig i forhold til kan jeg låne penge er – det afhænger af flere forskellige ting. Se vores liste af låneudbydere øverst på denne side og gå i gang med at ansøge om et lån.

Der findes efterhånden rigtig mange steder at låne penge nu og der kommer hele tiden nye spillere på markedet. Derfor er sandsynligheden for at du kan få et lån, uanset din situation også forholdsvis stor. Så længe man ikke står registreret i Debitor registret, så har man gode chancer for at få lov til at låne penge. Vi sørger altid for at tage en grundig vurdering af de virksomheder vi viser på vores hjemmeside, da vi ikke er interesseret i at vise låneudbydere, som måske har et dårligt ry. Fælles for alle virksomhederne er at det er finanstilsynet der fører opsyn med at der ikke foregår uregelmæssigheder, hvilket sikrer dig som forbruger.

Pengene kommer ofte samme sted fra

Hvis du nogengange har undret dig over at man af lånene ligner hinanden lidt, så er det fordi at mange af dem stammer fra den samme bank, men hvor andre kan få lov til at promovere deres produkter. Derfor vil mange af lånene på vores liste have de samme vilkår, da det er den samme “motor” der står bag dem.

Hvordan vælger jeg det bedste lånefirma?

Det er altid bedst at få tilbud fra flere forskellige lånefirmaer, da du således får det bedste sammenligningsgrundlag. Når du sammenligner lånefirmaer bør du holde øje med følgende:

Hvad er deres minimums godkendelseskrav?

Alle lånefirmaer har deres egne minimumskrav når de står over for at skulle godkende en potential låntager. Nogen af de ting de kigger på kunne blandt andet være, gæld-til-indkomst forhold, indkomst og meget mere. De fleste lånefirmaer skriver disse krav på deres hjemmeside, så du kan nemt og hurtigt danne dig et overblik, hvilke krav der nu engang måtte være for at du kan blive godkendt til et lån. Hvis du fx har en lav indkomst, kan du undersøge de forskellige låneudbydere og finde ud af om nogen tager højde for andre ting, såsom jobhistorik, fremtidsudsigter osv.

Lånebeløbet

Selvom det måske giver sig selv, så bør du vælge et lånefirma der tilbyder det beløb du nu engang gerne vil låne. Hvis du har brug for et online lån til noget mindre, som fx en udskiftning af din vaskemaskine, så skal du nok kigge på et andet lånefirma end hvis du skal låne penge til større renoveringsprojekter.

Tilbagebetalingsmuligheder

Et godt lånefirma tilbyder flere forskellige typer af tilbagebetalingsmuligheder, så du kan vælge den der passer dig bedst. Hvis du skal låne en masse penge, bør du kigge efter en låneudbyder der tilbyder lang tilbagebetalingstid, så du kan mindske den månedlige ydelse.

Unikke muligheder

En anden ting du kan holde øje med er om de tilbyder noget “Unikt” i forhold til andre låneselskaber. Som eksempel kan nævnes modus finans, som giver dig mulighed for at vælge afdragsfrie måneder. Der kan være mange fordele/ulemper hos de mange forskellige låneudbydere der findes, så det er med at være opmærksom inden man går ud og låner penge.

Hvorfor skal du tage et lån?

Der kan være mange grunde til at du gerne vil optage et lån og langt de fleste låneudbydere, har ingen krav om hvordan du bruger pengene når de først har godkendt dig. Nogen af de typiske grunde for at optage et lån er bl.a.:

 • Sammenlægning af lån. Hvis du har mange forskellige lån, kan det med næsten altid give mening at få samlet dem til et stort lån. Her kan du ofte tilbydes en bedre rente, og du har et langt nemmere overblik over hvad du reelt set skylder væk.
 • Uforudsete udgifter. Hvis du ikke har nogen opsparing, kan det blive en nødvendighed at du låner penge, hvis der opstår noget uventet som fx en bil der går i stykker. Vi anbefaler altid at man får lagt et budget og sørger for at have en opsparing, da det altid er den bedste løsning i det lange løb.
 • Renoveringsprojekter. Det er de færreste der sparer op til større renoveringsprojekter på deres hjem. I stedet kan du låne penge til det og sandsynligvis få en bedre realkredit vurdering af dit hus, så det reelle beløb du har brug for at låne i princippet bliver noget mindre.

Hvorfor skal du ikke tage et lån?

Lån der optages ansvarligt, kan være super brugbare, men desværre bliver der også optaget mange lån, der måske ikke altid er alt gennemtænkt. Ting som luksusgoder og rejser er sjældent en god idé at låne penge til, da du ofte kommer til at betale af på lånet i lang tid efterfølgende. Den ret kortsigtede glæde ved et nyt køb eller en rejse, afløses af en noget længere tilbagetalingsperiode.

Du bør derudover også tænke dig om en ekstra gang, hvis din indkomst ikke er særligt stabil. Først og fremmest vil du sandsynligvis ikke blive godkendt til en god rente. Derudover kan det hurtigt blive ekstra dyrt, hvis du ikke sørger for at betale dine ydelser, da du hurtigt bliver sendt til inkasso hos mange af virksomhederne.

Hvad er en god ÅOP på et lån?

Det korte svar er generelt – den ÅOP du nu engang kan blive godkendt til. Den rente / ÅOP du ender med at få tilbudt, afhænger i høj grad af din personlige situation. Hvis du har styr på din økonomi og lånefirmaerne ikke ser den store risiko i at låne dig penge, kan du opnå ÅOP niveauer omkring 5-15%, når det drejer sig om online lån. Generelt set er ÅOP meget lavere efter regeringens lovforslag omkring ÅOP gik igennem.

6 udtryk du skal kende betydningen af, når du låner penge

Når du modtager en låneaftale, vil du også få et stykke papir med en masse forskellige fagudtryk. Hvis du ikke har prøvet at låne penge før, kan det godt virke meget uoverskueligt, når man modtager en låneaftale fyldt med fagtermer. For at kunne vælge det rigtige lån, er du dog nødt til at kende disse termer, da de fortæller noget om, hvor dyrt lånet er. For at klæde dig godt på til at lån penge billigt, gennemgår vi nedenfor 6 af de mest udbredte fagtermer inden for lån.

1. ÅOP

ÅOP er en af de absolut vigtigste fagtermer at kende til, når du låner penge. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det er en procentsats, der samler alle omkostninger ved lånets løbetid. Ikke kun renten men også gebyrerne. Der kan hurtigt komme gebyrer på, når du låner penge, og derfor er det enormt vigtigt, at du er opmærksom på disse. Ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at låne penge. Ved at kigge på ÅOP kan du altså hurtigt gennemskue, hvad de samlede omkostninger er ved lånet.

2. Kreditomkostninger

Kreditomkostninger minder rigtig meget om ÅOP. I stedet for at få de samlede omkostninger ved lånet gennem en procentsats, så får du dem her i kroner og øre. Dermed kan du med det samme gennemskue, hvor dyrt lånet bliver for dig. Har du 2 eller flere online lån, kan du holde kreditomkostningerne og ÅOP’en op mod hinanden og derigennem lån penge billigst. Kreditomkostninger vises i intervaller, inden du har ansøgt til lånet. Bliver du godkendt til at låne penge, vil du få vist de gældende kreditomkostninger.

3. Løbetid

Løbetiden på et lån fortæller dig, hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage til låneudbyderen. Når du låner pengene gennem et online forbrugslån, har du selv en indflydelse på, hvor lang løbetiden skal være. Jo længere løbetid jo lavere beløb skal du betale hver måned. Jo kortere løbetid jo højere beløb. Det er hos de fleste udbydere muligt at vælge en løbetid på alt lige fra 12 – 72 måneder. Jo længere løbetid du vælger på et lån, jo dyrere bliver det også. Der vil nemlig komme flere renter på lånet, og skal du betale gebyrer hver måned, vil der også komme flere af dem. Har du økonomien til det, er der altså en økonomisk fordel ved at vælge en lav løbetid.

4. Afdrag

Når du skal betale af på lånet, sker det gennem månedlige afdrag. De månedlige afdrag kommer meget an på, hvor lang din løbetid er på lånet. Har du en lang løbetid vil afdragene være lavere per gang, mens lånets samlede omkostninger vil stige. Nogle lån begynder du at afdrage på med det samme. Du kan dog også låne penge med en afdragsfri periode – for eksempel på 30 dage. En afdragsperiode betyder ikke, at du slipper for at betale nogle penge tilbage for lånet. Du skal stadig afdrage for den periode. Afdraget vil bare blive flyttet til en ny måned.

5. Tilbagebetaling

Tilbagebetaling er det samlede beløb, som du skal betale tilbage. Det vil altså sige lånet plus kreditomkostningerne. Både kreditomkostninger, ÅOP og tilbagebetaling vil som regel være vist i intervaller, når du kigger på lån. Det afhænger nemlig meget af kreditvurderingen, hvordan dine vilkår bliver. Bliver du godkendt til at låne penge, vil de gældende vilkår stå i låneaftalen.

6. Stiftelse

For at etablere et lån, skal du som regel betale et stiftelsesgebyr. Hvor højt gebyret er, kommer meget an på, hvor mange penge du skal låne. Jo højere lånebeløb jo højere vil stiftelsesgebyret også blive. Gebyret kan svinge fra alt mellem få hundrede kroner til flere tusinde kroner. Stiftelsesgebyret ryger typisk oven i lånebeløbet, så det er altså ikke altid, at du skal betale det med det samme. Ved at lægge det oven i lånet, får udbyderen den fordel, at renten på lånet bliver højere.

Nu kender du til 6 af de mest udbredte fagtermer inden for lån. Bruger du ovenstående begreber, når du skal sammenligne lån, er du allerede godt på vej til at finde et billigt lån, der passer til dine behov.

Kan jeg låne penge nu og betale senere, hvis jeg står i RKI?

Er det muligt at låne penge nu og betale senere, selvom man står i RKI? Det kan lade sig gøre hos nogle udbydere, men det er et klart mindretal af låneudbydere, der tilbyder dette. Låneudbyderne anser det som værende for risikabelt at låne penge ud til folk, der står i RKI. Det giver nemlig en større risiko for, at de ikke får pengene ind igen.

Som nævnt er der dog også nogle låneudbydere, hvor det er muligt at låne penge trods en registrering i RKI. Her bør du dog gøre op med dig selv, om det nu også er det rigtige at stifte ny gæld. Det vil blot føre til mere gæld, flere renter og flere gebyrer, der skal betales tilbage. For mange vil det være en bedre idé at få betalt gælden ud, inden de låner penge på ny.

3 alternativer til at låne penge online

For at kunne finde ud af, om et kviklån er en lånetype for dig, skal du kende til de alternativer, der er. Vi gennemgår nedenfor 3 af de mest populære alternativer til at låne penge med et kviklån.

1. Kassekredit

Det er muligt at få en kassekredit nede i banken og hos mange online låneudbydere. Kassekreditten er et gammelt fænomen, som mange husholdninger gør brug af. En kassekredit er smart på den måde, at du først betaler renter, når du rent faktisk trækker over på din konto. En kassekredit er altså en slags økonomisk buffer, der kan give dig noget sikkerhed i din økonomi. Ønsker du at låne penge her og nu, bør du ikke vælge en kassekredit. Her vil det give mere mening med et kviklån eller et af de 2 nedenstående alternativer. Renterne er nemlig høje på en kassekredit. Derfor bliver det hurtigt dyrt, hvis du trækker meget over. Kassekreditten bør i stedet bruges som buffer, hvis du får en uforudset udgift.

2. Familie

Ønsker du at låne penge gratis eller med en lav rente, kan du vælge at låne penge af din familie. Når du låner penge af din familie, skal du dog være meget opmærksom på, at du overholde dine betalingsfrister, da der ellers hurtigt kan opstå stridigheder i familien. Hvis du vælger at låne penge af din familie, venner eller bekendte, bør der altid være en gældende kontrakt. Det sikrer dig mod, at udbyderen af lånet ikke kan bede om at få sine penge tilbage fra den ene dag til den anden. Omvendt giver det udbyderen af lånet en sikkerhed for, at der kommer nogle konsekvenser, hvis afdragsfristerne ikke overholdes. Tænk dig altid grundigt om, inden du låner penge af familien. Det kan hurtigt ændre Jeres relation til hinanden, hvis der kommer penge mellem Jer. Det skal du være bevidst omkring.

3. Banken

Det er naturligvis også en mulighed at gå i banken efter pengene. Ofte er banken billigere end de online låneudbydere, men der også en del besværligheder ved at låne penge i banken. Først og fremmest tager ansøgningsprocessen lang tid, og du skal ofte til et møde med din bankrådgiver. Det kan være angstprovokerende for nogle, og derfor vælger de i stedet at låne pengene online. Her er det meget mere anonymt at låne penge hurtigt. Du skal blot udfylde din ansøgning online, hvor efter du vil få svar inden for kort tid. Bankerne har ofte noget højere krav til dig som låntager. Derfor skal du som regel vise lønsedler og budgetter, hvis du gerne vil have et lån. Det skal du sjældent, hvis du låner dine penge online.

Lån penge billigt og brug dem til lige hvad du vil

Det gode ved at låne penge online er, at der ikke er nogle, der spørger ind til, hvad du skal bruge dem til. Du er ikke i kontakt med nogen rådgiver under ansøgningsprocessen. Alt klarer du selv fra din computer, telefon eller tablet. Dermed er der altså ikke nogen, der blander sig i, hvorfor du skal lån penge nemt, og hvad du skal købe. Når pengene står på din konto, så bestemmer du 100% selv, hvad du vil bruge dem til. Det er en af de mange årsager til, at kviklån er vokset så markant i popularitet over de sidste år. Det er nemt, hurtigt og ikke mindst anonymt.

Hvor hurtigt kan jeg få pengene udbetalt?

En af de helt store fordele ved at lån penge online er den hurtige udbetalingstid. Hvor du i banken ofte skal vente flere uger på at få dine lånte penge, skal du ved at låne penge online ikke vente mere end et par dage. De fleste låneudbydere godkender eller afviser ansøgere med det samme. Godkender du låneaftalen, vil du efterfølgende have pengene stående på din bankkonto den næstkommende hverdag. Låner du penge i en weekend, vil der altså være lidt længere ventetid, i forhold til hvis du underskriver din låneaftale først på ugen.

Der er på nogle lånetyper kommet en betænkningstid på 48 timer, hvor du som låntager har mulighed for at fortryde lånet uden nogle omkostninger. Selskaberne har dog fundet nye og smarte måder til at omgås disse regler. En af de måder er etableringen af en kassekredit, hvor der ikke er nogen lov om tvungen betænkningstid. Her prøver låneselskaberne at gøre kassekreditten attraktiv som billigt lån ved at tilbyde en rente og gebyrfri periode. Denne periode er som regel på 30 dage.

Lån penge uden sikkerhed

Når du skal låne penge i banken, skal du som regel stille sikkerhed i nogle af dine ting. Alternativt skal der være en, der kautionerer for lånet. Det vil sige, at vedkommende betaler lånet ud, hvis du ikke selv er i stand til det. En bank kan vælge at kræve sikkerhed i eksempelvis din bil, din bolig eller noget helt tredje, der har værdi. Er du ude af stand til at betale dit lån tilbage, kan banken sælge dine ejendele og bruge pengene til at betale lånet.

Når du låner penge online hos en låneudbyder, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Dermed har du altså rigtig gode muligheder for at låne penge alligevel, selv hvis du ikke ejer en bil, et hus eller andet, der har en væsentlig værdi. Skal du låne større beløb, kan nogle firmaer godt kræve en form for sikkerhed eller en kautionist. Låner du et mindre beløb – for eksempel 10.000 kroner, så vil der normalt ikke blive stillet krav om sikkerhed.

Kan jeg fortryde et online lån?

Ved al nethandel har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Enkelte låneudbydere tager et mindre gebyr for indfrielse af lånet, så hold øje med det, inden du vælger låneudbyder.

Hvad er et lynlån?

Et lynlån er den hurtigste vej til penge på kontoen. Der er ingen krav om dokumentation eller kreditværdighed. Derfor er lånemulighederne også i den lave ende: fra 100 – 10.000 kr., og renterne er ofte høje.

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan tilbagebetale mit lån?

Du skal ikke betale, hvis du ikke kan. I følge loven, skal du kunne opretholde dit rådighedsbeløb. Bed låneudbyder om nedsættelse af dine afdrag. Alternativt kan du søge hjælp hos SKAT eller Gældshuset. Du kan ikke risikere at komme i fængsel. Du kan dog ikke slippe for at tilbagebetale lånet.

Hvor mange online lån kan man optage?

Låneudbyderne deler ikke gældsoplysninger med hinanden. Derfor er der i princippet ingen grænse for, hvor mange lån du kan optage. Som udgangspunkt er det dog fornuftigt at afvikle et lån, før du optager et nyt.

Hvad er en kreditvurdering?

Inden du bliver godkendt til at låne penge hos et lån, skal du igennem en kreditvurdering. I en kreditvurdering kigger banken på din økonomi, alder og andre vigtige forhold. Formålet med kreditvurderingen er at finde ud af, hvor god din tilbagebetalingsevne er. Vurderes den til at være for lav, vil du ikke blive godkendt til lånet.

Bliver du godkendt til lånet, vil dine vilkår blive udregnet på baggrund af din kreditvurdering. Det er årsagen til, at du altid ser rente, kreditomkostninger, tilbagebetaling og ÅOP i intervaller hos låneudbyderne. Her kan du få et indblik i, hvad det dyreste og det billigste er. Når du så modtager din låneaftale, kan du se dine endelig vilkår og dermed se, hvor du ligger henne på skalaen.

I en kreditvurdering kan der blive kigget på:

 • Løn / årsopgørelse
 • Budget
 • Alder
 • Registrering i RKI
 • Bopæl

Er det en god idé at vente med at betale lånet tilbage?

Ved at lån penge online, får du selv en indflydelse på, hvor lang løbetiden skal være på dit lån. Det kan være fristende at vælge en lang periode på dit lån, så du skal betale mindre i afdrag om måneden. Men er det nu også en god idé? En ting du skal vide er, at et billigere lån faktisk bliver dyrere jo længere afdragsperioden er. Du vil nemlig ende med at betale mere i rente på dit lån, fordi du betaler mindre ad gangen, og du betaler tilbage over flere måneder på dit lån.

Det samme gør sig gældende med gebyrer. Skal du betale et administrationsgebyr hver måned, kan det hurtigt blive til en del penge, hvis du betaler lånet af over 72 måneder. Jo kortere løbetiden på lånet er, jo mindre vil ÅOP’en også blive. Ofte er de første 30 dage rente- og gebyrfrie – men lånets løbetid bliver ofte længere end det. Det kan sænke ÅOP’en endnu mere, hvis du betaler et stort beløb af den første måned. Har du derfor penge til at betale lånet ud hurtigt, er der en økonomisk fordel ved at gøre det. Ønsker du at have en lavest mulig månedlig ydelse, og har du det okay med, at der kommer flere renter på, så kan du sagtens vælge at låne penge nu og betale dem senere.

Kan jeg betale mit lån tilbage før tid?

Der kan være nogen situationer hvor det giver mening at betale dit lån tilbage før tid. Hvis du for eksempel har fået en lønforhøjelse eller modtaget en gave i form af penge, kan det hurtigt give mening at afdrage ekstra på dit eksisterende lån. På den måde kan du spare penge i renter og ikke længere skal finde penge til betalingen hver måned. En del forskellige låneudbydere vil endda lade dig betale pengene tilbage uden ekstra omkostninger. Husk dog altid at undersøge om det bringer ekstra omkostninger med sig at betale ekstra ind på lånet.

Hvis du ikke har sparet nogen penge op til nødstilfælde, kan det være en god idé at fokusere på at lave en opsparing inden du betaler af på eventuel gæld. Det er nemlig altid en god idé at have penge til en nødsituation, så man ikke skal ud og lave et lån, hvis der skulle ske noget uventet. Et lån kan være rigtig godt i mange tilfælde, men det er vigtigt at sørge for ens økonomi reelt set kan bære et lån der skal afdrages på hver måned. Så ja, du kan altid tilbagebetale lånet før tid.

Kan jeg låne penge uden renter og gebyrer?

Hvis du ikke har lånt penge hos en online låneudbyder, kan du af og til få nogle rigtig lukrative lånetilbud. For eksempel kan du som førstegangslåner få en rente- og gebyrfri periode. Typisk er denne periode på 30 dage. Af og til ses det også, at låneudbyderne tilbyder mindre lån helt uden renter og gebyrer. Løbet vil dog her have en meget kort løbetid, og derfor skal din økonomi kunne bære at betale beløbet tilbage igen hurtigt. De lukrative lånetilbud kommer på baggrund af den øgede konkurrence, der er på lånemarkedet. Der kommer hele tiden nye udbydere til. For at kunne overleve på markedet, er de nye udbydere til at presse de eksisterende på prisen. Det kommer dig som forbruger til gode, fordi at du kan låne penge billigere. Efter de store ændringer omkring lån i 2020, er der dog stort set ingen lån tilbage der tilbyder rentefrie perioder. De kan ganske enkelt ikke tjene nok på lån, til at det kan lade sig gøre at give rentefrie perioder. Det er selvfølgelig både godt og skidt, da et lån jo ikke bør dyrere end højest nødvendigt, men et rentefrit lån havde også sin berettigelse, da man altid kunne indfri det uden at betale renter inden for en given periode.

Låne penge til de uforudsete udgifter

Mange vælger at låne penge for at dække en uforudset udgift, der er opstået pludseligt. Det kan være en mekanikerregning, en tandlægeregning, en ødelagt vaskemaskine eller noget helt fjerde. Står du og skal betale penge her og nu, kan du drage fordel af de hurtige behandlingstider online. Hvis du ringer til din bank, kan du muligvis presse på for at få en kassekredit hurtigt eller for at få lov at låne nogle penge. Der er dog ingen garanti for, at det går hurtigt. Som alternativ til banken, kan du vælge at gøre brug af låneudbyderne på internettet. Her får du en hurtig behandlingstid, og hos mange udbydere kan du være heldig at have pengene stående på din konto allerede næste dag.

Låne penge med pant

At låne penge med pant betyder også, at du skal stille sikkerhed for lånet. Din kreditorer vil her tage pant i nogle af dine aktiver – det kan være din bil, bolig eller andre ting med en høj værdi. Det bedste eksempel er, hvis du låner penge til et nyt hus. Her ses det i mange banklån, at bankerne har pant i huset. Det betyder, at din kreditor har ret til at sælge huset, hvis du ikke kan betale boliglånet tilbage. Panten sikrer banken, at de kan få hele beløbet eller så meget som muligt ind af det igen, hvis de har at gøre med en dårlig betaler.

Vær opmærksom på gebyrer, når du låner penge

Mange tror fejlagtigt, at den eneste udgift der er ved et lån, er renten. Sådan er det dog sjældent. Der vil hos langt de fleste udbydere være en stiftelsesomkostning, administrationsomkostninger og eventuelt andre gebyrer. Er du ikke opmærksom på gebyrer, når du låner penge, kan du hurtigt få en negativ overraskelse. Du bør altid læse låneaftalen grundigt igennem, så du er sikker på, at du ikke har overset både renter og gebyrer. Når du sammenligner lån, er det desuden en god idé at bruge gebyrer som et sammenligningsparameter. Kig hvad du skal betale for, og hvad beløbet er. Husk at gebyrerne også er indregnet i ÅOP’en og kreditomkostninger.

Det er derfor vigtigt at bruge en oversigt over lån som vi har lavet her på kviklanet.dk. Der kan du nemt og enkelt sammenligne alle de bedste lån på markedet. Vi sørger altid for at holde listen over lån opdateret med alle de korrekte informationer, så du kan træffe det bedste valg omkring hvilket lån du skal vælge. Hvis du mener vi har lavet en fejl på vores oversigt over lån, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi hurtigst muligt rette informationerne omkring det pågældende lån.

Er det sikkert at lån penge online?

I Danmark er der stor kontrol med udbyderne af kviklån, SMS lån og mini lån. Finanstilsynet stiller en lang række krav, og andre offentlige myndigheder fører også løbende kontrol med de mange udbydere af lån online. Derfor kan du som udgangspunkt også føle dig tryg ved at låne penge online i Danmark. Vi ønsker, at du kan føle dig tryg ved at gøre brug af vores sammenligningstjeneste, og derfor viser vi dig naturligvis kun de låneudbydere, som du kan stole på.

Har du fundet en låneudbyder uden for vores side, som du er det mindste i tvivl omkring? Så anbefaler vi altid at tjekke udbyderens Trustpilot og sociale profiler. Du kan også lave en søgning på internettet på den pågældende udbyder. Her vil du hurtigt og nemt kunne finde ud af, hvordan firmaet er.

Hvorfor skal jeg sammenligne lån?

Der kan være penge at spare ved at sammenligne forskellige låneudbydere med hinanden. En af de vigtigste ting er at kigge efter hvilken ÅOP de forskellige låneudbydere har, da det er den nemmeste måde at sammenligne dem på. Derudover kan der også være mange andre ting der gør udslaget i hvilket lån du bør vælge. Vi på kviklanet.dk har forsøgt at gøre det så overskueligt som muligt at vælge den rigtige låneudbyder, så kig blot vores oversigt igennem og vælg det lån der passer bedst til dig. Ved at undersøge markedet mest muligt, bliver du mere sikker på at du får det bedst mulige tilbud.

Hvilken rente kan jeg få?

Den rentesats du ender med at blive tilbudt, bestemmes af långiveren, via den kreditvurdering de udarbejder på baggrund af bl.a. din jobsituation, nuværende lån og lidt flere. Et lån er altid en risiko for låneudbyderen, hvilket betyder at jo bedre din økonomi er, jo bedre vilkår vil de tilbyde dig. Hvis du fx har haft en ledende stilling i mange år og en fornuftig løn, står du i en fremragende situation i forhold til at kunne låne penge.

Husk dog på at selvom du ikke helt får tilbudt den rente du godt kunne tænke dig, har du altid mulighed for at genforhandle renten hvis din situation har ændret sig. Det kunne være du fx har fået en lønforhøjelse eller har arvet penge. Husk dog altid at kigge på den årlige omkostning i procent, da det i realiteten er den der fortæller hvad du reelt set betaler.

Hvad sker der hvis jeg ikke kan betale mit lån tilbage?

Hvis du skulle komme i en situation, hvor det ikke længere er muligt at betale lånet tilbage, vil du typisk blive sendt til inkasso. Det er aldrig en særlig rar situation, da det så ender med ekstra omkostninger. Hvis du efter gentagne gange ikke betaler dine rykkere, kan du risikere at blive registreret i debitor registret. Det vil gøre det langt sværere for dig at låne penge end anden gang, så du bør for alt i verden undgå at ende der.

Låne penge – mest stillede spørgsmål

Vi får ofte spørgsmål angående diverse emner og her i dette afsnit vil vi prøve at besvare nogen af de mest gængse spørgsmål vi får omkring det at låne penge. Hvis du har et spørgsmål du gerne ser besvaret, så kan du sende os en email på info@kviklanet.dk, så sørger vi for at besvare dit spørgsmål, enten på mail eller ved at tilføje et nyt afsnit lige her på vores side om lån penge hurtigt.

Lån penge gratis – er det muligt at få et rentefrit lån?

Hvis du gerne vil låne penge gratis, så kan dette godt lade sig gøre. Det kræver blot at du finder et af de lån der låner pengene ud gratis i en given periode. Der findes flere forskellige låneudbydere som har dette med i deres tilbud. Typisk gælder dette dog kun første gang man optager et lån hos virksomhederne, så hvis du gerne vil låne penge gratis mere end én gang, så skal du ansøge nogen af de andre som låner penge ud gratis.

Husk dog altid at betale pengene tilbage inden den gratis periode udløber, ellers vil du skulle betale renter fremadrettet, hvorved lånet selvfølgelig ikke længere er gratis. Typisk er perioden 30 dage, men der findes enkelte der godt vil låne dig pengene i 60 dage uden beregning. Du kan evt. se vores oversigt over låne penge rentefrit.

Låne penge lav rente – hvor låner jeg penge til den billigste rente?

I følge vores oversigt, finder du det billigste lån ved at benytte dig af Lendme. Lendme er en service der sender din anmodning om et lån ud til mange forskellige banker. Dette er medvirkende til at man som forbruger kan få et billigere lån, da bankerne selvfølgelig er interesseret i at få nye potentielle kunder i deres forretning og derved sørger for at levere konkurrence dygtige tilbud. Hvilken rente du får tilbudt kan du kun finde ud af ved at sende din ansøgning til dem, da kreditvurderingen sker individuelt og derved tilpasses dig og din situation. Lendme er ydermere kendt for at have en rigtig god kundeservice, så du kan roligt indsende din ansøgning i dag.

Lån penge hurtigt – får man pengene samme dag?

Når man ansøger om at lån penge hurtigt hos nogen af de udbydere vi har på vores liste, vil man typisk få pengene ind på sin konto samme dag eller dagen efter, hvis man vel og mærke er blevet godkendt til at låne. Det er jo som sagt en af de allerstørste fordele ved at låne penge online, at man ikke skal vente i evigheder på at få penge udbetalt. Dette er en af grundene til at lån online er blevet så populære de seneste år.

Kontanter lån? Kan jeg få mine penge i kontanter?

Når du ansøger om at låne penge nu online, så vil du typisk skulle angive en bank konto som du får pengene udbetalt til. Så der er ikke rigtigt nogen mulighed for at få et lån udbetalt i kontanter.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Der er stor forskel på hvor meget man kan låne hos de forskellige låneudbydere. Man deler typisk lånene op i henholdsvis kviklån og forbrugslån.

 • Kviklån er lån med kort løbetid, hvor du kan låne helt ned til 100 kr. og op til 20.000kr. Kviklånenes lånebeløb er blevet noget større de sidste par år end de var i begyndelsen.
 • Et forbrugslån er et lån hvor du lige nu kan låne fra omkring 3.000 kr. og helt op til 500.000 kr.

Hvor mange penge du kan låne, afhænger af den kreditvurdering du får hos de steder der tilbyder at låne penge. Hvis du har styr på din økonomi og ikke står i gæld til halsen, er det ikke umuligt at kunne få lov til at låne 500.000 kr., omend det måske er bedre at få hjælpen i banken, når der er tale om et lån i den størrelsesorden.

Lån penge nu betal senere – Kviklånet.dk hjælper dig godt på vej

Hos Kviklånet.dk er vores største mål at hjælpe dig med at finde det helt rette lån her og nu, så du kan få indfriet dine drømme eller få styr på din økonomi. Vi har skabt en oversigt, hvor du hurtigt kan få et overblik over de bedste danske låneudbydere og lån på et konkurrencepræget marked, hvor det kan være svært at navigere rundt som forbruger. Vi ønsker at være første skridt i en god låneoplevelse for dig. Derfor viser vi også kun låneudbydere, hvor du får en gode låneoplevelse. Vi ønsker at gøre hjemmesiden her så simpel og brugervenlig som overhoved muligt. Derfor har vi udarbejdet en overskuelig oversigt, hvor du får et overblik over forskellige lån samt information som blandt andet rente, afbetalingsperiode, lånebeløb, brugeranmeldelser og andre krav. Så lån penge udbetaling med det samme, betal senere og indfri dine drømme eller få atter styr på din økonomiske situation.

Ansøg om lån af penge? Sådan søger du om et lån
Mange tror, at det er en lang og svær proces at ansøge om et kviklån. Det er det dog slet ikke, og det kan gøres hurtigt. Vi gennemgår nedenfor de få punkter, du skal igennem.

 1. Find mindst 3 lån du vil søge
  Som nævnt tidligere er der en række fordele ved at søge om mindst 3 lån af penge. Derfor er første proces også, at du skal finde mindst 3 lån, som du gerne vil søge. Du kan her gøre brug af vores oversigt, hvor du får alle de nødvendige information, du skal bruge. Når du har fundet mindst 3 forskellige lån ved forskellige udbydere, skal du klikke dig videre til deres hjemmeside, hvor du kan udfylde en låneansøgning online.
 2. Ansøg om lån hurtigt penge – din låneansøgning
  Du udfylder låneansøgningen hos de forskellige selskaber online, hvor det ikke tager særlig lang tid. Det er lidt forskelligt, hvad du skal indtaste, men ofte er det informationer som din årlige indkomst, bopæl, alder og så videre. Er du under 25 år, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle, der udbyder alle lån nu til din aldersgruppe. Dette kan du få information omkring i vores oversigt forskellige lån. Når du har indsendt din låneansøgning, vil der ofte ikke gå mere end maks en time, før du modtager et svar på, om du er blevet godkendt.
 3. Sammenlign dine tilbud
  Bliver du godkendt til at lån penge og få dem nu, vil du modtage en låneaftale, som du skal underskrive. Dog er det vigtigt, at du sammenligner dine tilbud med hinanden, så du kan få det tilbud, der matcher din økonomi og dine behov bedst. Kig også altid efter ÅOP, så er du nemlig sikret det billigste online lån, da denne sats tager udgangspunkt i lånets samlede omkostninger årligt. Når du har fundet frem til det lån, du gerne vil tage, skal du underskrive din låneaftale.

Dette kan gøres på flere måder. Enten kan du printe den ud, underskrive og så scanne den, eller du kan underskrive aftalen online med dit NEM-ID. Når du har gjort dette, vil der typisk gå 1-2 bankdage, før du har pengene på din konto. Dette afhænger lidt af, hvornår du ansøger om dit her og nu lån. Er det for eksempel i weekenden, vil du typisk modtage pengene næstkommende bankdag. Er det en formiddag på en hverdag, kan du være heldig allerede at have penge til rådighed på din konto samme dag. Lån penge nu! Det har aldrig været nemmere.

Tal og statistikker om danskernes lånevaner

Som vi også har været inde på før i denne artikel, så låner danskerne penge som aldrig før. En undersøgelse fra 2018 af forbruger magasinet “Tænk”, viser at 24% af unge mellem 18 og 30 år, har minimum et lån. 13% af aldersgruppen har 2 lån og i den helt gale ende er det 0,3% der har 7-9 forskellige lån.

Typerne af lån er SU-lån, lån hos familie og venner, boliglån og forbrugslån. Forbrugslån har ikke overraskende den største andel efterfulgt af SU-lån. En af de typer af lån der trækker op hos forbrugslåns delen er selvfølgelig de mange forskellige afbetalingsordninger man kan få rundt omkring i butikker. Det giver god mening at mange som måske ikke har den store indtægt i de år, vælger at afbetale nye telefoner eller computere med en afdragsordning. Undersøgelsen viser nemlig også at langt størstedelen af unge har en afbetalingsordning for at kunne få en ny telefon og briller kommer ind på en andenplads lige efter computeren.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan låne i mellem 500 kr. og helt op til 500.000 kr. via kviklanet.dk. Husk dog at hvor meget du kan låne afhænger af din kreditværdighed. Husk samtidig at sammenligne låneudbydere grundigt.

💡 Hvor lang tid tager det at få et lån?

Alt efter hvilket lån du ansøger om, vil du kunne have pengene på din konto samme dag. I nogen tilfælde tager det længere tid at behandle din sag. Typisk går der max 48 timer.

❔ Hvordan sammenligner jeg lånene?

Hos kviklanet.dk viser vi altid ÅOP, så du nemt og hurtigt kan sammenligne omkostningerne ved et givent lån. Du bør altid gå efter lån med den laveste ÅOP.

☝ Hvad er en kreditvurdering?

En kreditvurdering er det der ligger til grund for, hvorvidt du kan få et lån. Der bliver oftest kigget på følgende - Løn/årsopgørelse, budget, alder, RKI og bopæl.


Få mere info: