Lån 350.000

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

Stor oversigt med lån

Går du med tanken om at låne 350.000 kroner? Så er du havnet på den helt rette side. Her på siden finder du en stor oversigt med lånetilbud fra nogle af landets førende udbydere. Du kan i vores oversigt blandt andet sammenligne udbyderne ud fra lånebeløb, løbetid og minimumsalder.

Ønsker du at blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du låner 350.000 kroner online, kan du læse en uddybende guide nedenfor, hvor vi blandt andet behandler fordelene og ulemperne ved at låne på nettet. Et lån på nettet kan for eksempel være et kviklån, forbrugslån, privatlån eller andre hurtige lån.

Når du bruger vores oversigt med lån, sparer du rigtig meget tid. Du behøver nemlig ikke selv at surfe nettet igennem for at finde nogle af de mest populære låneudbydere. Dem finder du her på en samlet side.

Lån 350.000 og indfri dine drømme i dag

Går du med drømmene om at renovere facaden på huset, få nyt tag på eller måske om at holde drømmebrylluppet? Låner du 350.000 kroner online, kan du låne penge til lige præcis det, du vil. Der vil ikke være nogle møder med banken, hvor du skal argumentere for, hvorfor du skal låne. Her foregår ansøgningen online, og du skal ikke bruge tid på at forsvare dig selv. Om du ønsker at låne penge til rent forbrug, eller fordi du gerne vil samle din gæld et sted er helt op til dig.

Selvom der ikke er nogle fysiske rådgivningsmøder, er det altid en god idé at have fornuften med, når du låner penge. Spørg dig selv, om du har du råd til at låne, og hvor du kan låne penge billigst? Skal du for eksempel renovere din bolig, vil det typisk være billigere at låne op i din friværdi. Undersøg altid dine lånemuligheder grundigt, før du træffer en endelig beslutning. Det er nemlig ikke altid at online forbrugslån, kviklån, privatlån og så videre er den billigste løsning.

Fordele og ulemper ved at låne 350.000 kroner online

Der er både fordele og ulemper ved at låne 350.000 kroner på nettet. Du kan blive klogere på både fordele og ulemper nedenfor.

Fordele

  • Nemt og bekvemt

En af de helt store fordele ved at låne 350.000 kroner online er, at det er så nemt og bekvemt. Du kan udfylde ansøgningen hjemme i stuen, på arbejdet og lige præcis når det passer ind i din kalender. Om det er om natten eller i løbet af dagen er underordnet. Ansøgningen udfyldes på udbyderens hjemmeside, hvor du skal igennem forskellige punkter.

Hvis du er i tvivl om noget ved ansøgningen, har mange udbydere en super support, hvor du ofte kan skrive med en live-support. Dette kræver selvfølgelig, at ansøgningen udfyldes i firmaets åbningstid. Ansøgningen underskrives typisk med dit Nem-ID, der fungerer som verificering af din identitet. Så skal du ikke sende billeder af kørekort eller anden ID. Igen er dette tidsbesparende.

  • Ingen sikkerhed

At der ofte ikke er krav om sikkerhed kan både betragtes som en fordel og en ulempe. Fordelen er, at du kan låne penge, uden at du skal stille hus eller andet i sikkerhed for lånet. Det gør låneprocessen hurtigere, fordi der ikke skal bruges tid på vurdering med mere. Når du tager et lån uden sikkerhed, skal du være klar over, at det ofte er med til at hæve lånets pris. Udbyderen tager jo en større risiko ved at låne dig 350.000 uden sikkerhed, og det afspejles typisk i omkostningerne ved lånet. Hvis du har noget at stille i sikkerhed for dit lån og gerne vil låne 350.000 kroner billigst muligt, kan du overveje at indhente et tilbud fra banken, hvor der skal stilles sikkerhed for lånet og så hos en online udbyder, hvor der ikke er krav om sikkerhed. Så har du et godt sammenligningsgrundlag, før du træffer din beslutning.

Ulemper

  • Høje omkostninger

En af de største ulemper ved at låne 350.000 kroner online er, at det ofte er rigtig dyrt sammenlignet med andre låneformer. De høje omkostninger skal ses i lyset af, at kravene ofte er lavere for at blive godkendt, ligesom der ofte heller ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Det øger firmaets risiko for at låne penge ud, og det kan se på lånets pris.

Når du skal låne 350.000 kroner online, bliver du kreditvurderet. I kreditvurderingen kigger udbyderen typisk på din indtægt og eventuel gæld. Kreditvurderingen vil have en indflydelse på, hvad du bliver tilbudt af rente og gebyrer på lånet. Har du derfor en relativt høj indkomst, vil det som regel være billigere for dig at låne, end hvis du har en lav indkomst.

  • Ingen rådgivning

Hvis du har set programmer som luksusfælden, har du sandsynligvis også set eksempler på folk, der har taget kviklån, forbrugslån eller andre hurtige lån uden at tænke over konsekvenserne. Da låneforløbet typisk foregår over nettet uden kontakt med en rådgiver, kræver det, at du selv kan vurdere din økonomi, samt om du har råd til at tage et lån.  Det er desværre ikke alle låntagere, der kan styre dette, og derfor havner de desværre i økonomisk rod.

Hvis du allerede nu ved, at du kan få svært ved at vurdere, om du har råd til at låne, kan det være en god idé at søge rådgivning hos et familiemedlem, en ven eller en anden person, der har forstand på økonomi. Løb din økonomi og eventuelt lånetilbud igennem med vedkommende for at finde ud af, om du har råd til at låne.

Vælg den rette løbetid til dit lån

Når du skal låne penge, er det enormt vigtigt at få valgt den rette løbetid på lånet. Lånets løbetid har nemlig stor indflydelse på, hvad lånets samlede pris bliver. Vælger du en kort løbetid, vil lånets omkostninger som regel falde, fordi der vil blive tilskrevet renter og gebyrer i et færre antal måneder. Det modsatte er gældende, hvis du vælger en lang løbetid på dit lån.

Afdragene på et lån med kort løbetid vil være højere, fordi betalingen er delt op i færre dele. Er løbetiden længere vil afdragene være lavere. Du skal altid være påpasselig med at vælge en for kort løbetid. Her skal du virkelig være sikker på, at du kan betale beløbet hver eneste måned. Omvendt giver det heller ikke mening at vælge en løbetid, der er alt for lang. Så ender du bare med at betale mange penge i omkostninger.

Når du skal vælge en tilpas løbetid til dit lån, kan det være en god idé at lave et budget. Formålet med dit budget skal være at finde dit rådighedsbeløb, der er det beløb, du har tilbage, når alle dine udgifter er trukket fra din indtægt. Det er de penge, du har til at betale af på et lån. Her skal du igen have fornuften med. Pas på med ikke at vælge hele dit rådighedsbeløb men hav lidt margin, så du ikke er så sårbar over for uforudsete udgifter.

Hvad gør jeg hvis jeg får afslag?

Hvis du har fået afslag på en eller flere låneansøgninger, er der stadig ting du kan gøre, hvis du vil øge dine chancer for at lån penge. Et afslag kan skyldes mange ting. Det kan være, at din indkomst er for lav, at du er for ung, eller at du måske står i RKI eller i Debitor Registret. Læs altid begrundelsen igennem, før du går i panik. Måske har du bare overset et basalt krav som for eksempel minimumsalder?

  • Ansøg med en anden person

Du kan for eksempel ansøge sammen med en anden person. Det vil sige, at I begge står på ansøgningen til lånet. Dog skal du være klar over, at I begge også hæfter for gælden. Derfor skal du altid være meget påpasselig og bør som udgangspunkt kun ansøge med en anden person, hvis det er din partner eller ven, og I skal bruge pengene sammen. I skal stole på hinanden og have en klar aftale om, hvad der skal ske, hvis den ene pludselig ikke kan betale.

  • Ansøg om et mindre beløb

Hvis du eksempelvis har ansøgt om at låne 350.000 kroner, kan du i stedet prøve at ansøge om et lavere beløb. Jo lavere beløb du låner, jo lavere vil lånets omkostninger også være. Det stiller færre krav til din økonomi, fordi der ganske enkelt er mindre, der skal tilbagebetales.

Før du ansøger om et lån igen, skal du altid tænke dig grundigt om. Hvis en låneudbyder har givet dig afslag på din ansøgning, betyder det sandsynligvis, at de har vurderet, at din økonomi er for dårlig. Kig indad og gennemgå din økonomi igen for at sikre dig, at du har råd til at låne penge.

Hvad betyder ÅOP?

Når du skal sammenligne lån, er det enormt vigtigt at kigge på ÅOP’en. ÅOP’en kommer virkelig til sin ret, når du skal låne 350.000 kroner, fordi løbetiden på sådan et lån typisk er meget lang. Her vil ÅOP fortælle dig, hvad de årlige omkostninger ved lånet er i procent. ÅOP tager både højde for renten og for gebyrerne ved lånet. Bemærk at ÅOP typisk er lidt højere det første år. Det er den blandt andet fordi, at der ofte er et oprettelsesgebyr på et lån. Når det drejer som et lån på 350.000 kroner, kan dette gebyr sagtens koste nogle penge.

Det er lovpligtigt for udbyderne at oplyse om ÅOP, og derfor skal du altid kunne finde tallet i din låneaftale. Ud over at kigge på ÅOP, er det også en god idé at se på de samlede kreditomkostninger, der fortæller dig hvor høje omkostningerne er ved lånet. Læs altid låneaftalen grundigt igennem, så du kender alle lånets omkostninger, regler for tilbagebetaling med mere.