Lån 5.000

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

Stor sammenligning af de bedste lån

Her på siden finder du en stor sammenligning med nogle af markedets mest populære låneudbydere. Du har mulighed for at sammenligne de forskellige udbydere ud fra en række forskellige parametre. Blandt andet kan du sammenligne alderskrav, intervallet for renten, muligt lånebeløb og ikke mindst løbetiden. Du bliver også præsenteret for et låneeksempel, hvor du kan se ÅOP, samlede kreditomkostninger og samlet tilbagebetaling. Det er dog ikke sikkert, at dit lån på 5.000 kroner får de samme vilkår som i eksemplet. Vilkårene for dit lån fastsættes nemlig på baggrund af din kreditvurdering.

Ved at gøre brug af vores oversigt med lån på blandt andet 5.000 kroner, kan du spare en masse tid, så du ikke selv skal bruge tid på at surfe nettet tyndt for diverse udbydere. Det bliver samtidig nemmere for dig at finde den låneudbyder, der kan tilbyde det billigste lån på 5.000 kroner, fordi du kan vælge ud fra renteintervallet.

Hvordan låner jeg 5000 kroner online?

Det er i dag utrolig nemt at ansøge om et lån på 5.000 kroner. Vælger du en online låneudbyder, foregår det hele online. Du får som regel svar med det samme, og pengene kan du have på din konto inden for ganske få hverdage. Nedenfor går vi i dybden med, hvordan du låner 5.000 kroner på nettet via nogle simple trin.

 1. Find 2-4 forskellige udbydere du ønsker et lånetilbud fra.
 2. Udfyld ansøgningsformularen online på udbyderens hjemmeside.
 3. Underskriv din ansøgning med Nem-ID. Nem-ID fungerer som en verificering af dig som låntager.
 4. Bliver du godkendt vil pengene blive udbetalt til den valgte konto inden for få hverdage.

Fordele og ulemper ved at låne 5.000 kroner online

Ved at tage et kviklån eller et SMS-lån på 5.000 kroner, opnår du en række attraktive fordele. Der er dog også nogle klare ulemper. Dem behandler vi i det nedenstående afsnit.

Fordele

 • Hurtig behandlingstid

En særdeles attraktiv fordel ved hurtige lån på 5.000 kroner er, at behandlingstiden er enormt hurtigt. Du får svar på din ansøgning inden for rigtig kort tid. De fleste udbydere tilbyder svar med det samme. Godkendes du vil pengene blive udbetalt til din konto. Hvad udbetalingstiden præcis er, afhænger meget af lånetypen. Ved kviklån på 5.000 kroner vil der være en tvungen betænkningstid på 48 timer. Den er lavet for at undgå, at folk tager denne slags lån uden at tænke sig om. Der findes i Danmark udbydere, der udbetaler pengene samme hverdag, hvis du ellers ansøger i inden en deadline. Det vil dog typisk være i forbindelse med en anden lånetype.

 • Intet krav om sikkerhed

Låneudbyderne online kræver sjældent sikkerhed i din friværdi eller i din bil, hvis du ønsker at låne 5.000 kroner. Det giver dig mulighed for at låne penge, selvom du ikke har noget at stille i sikkerhed. At stille sikkerhed for et lån ses ofte ved lidt større lån – for eksempel ved bolig- og billån.

 • Generelt lavere krav

Sammenligner man online forbrugslån på 5.000 med et banklån, så vil kravene til forbrugslånet ofte være noget lavere i forhold til bankens. Det gælder særligt på indkomstsiden. Låner du pengene online, skal du typisk ikke vise budgetter, ligesom du også hos nogle udbydere kan få lov at låne 5.000 kroner, selvom du ikke har den højeste indkomst. Det stiller selvfølgelig også nogle krav til dig som låntager. Du skal tage ansvar for din egen økonomi og selv vurdere, om du har råd til det. Alternativt kan du få økonomisk rådgivning af en god ven, en bekendt eller et familiemedlem.

Ulemper

 • Omkostningerne er høje

Grundet de lavere krav og intet krav om sikkerhed, er omkostningerne ved hurtige lån på 5.000 ofte rigtig høje. Det gælder både i forhold til renten, men også i forhold til gebyrer. De høje omkostninger skal ses i lyset af, at låneudbyderne løber en større risiko ved at låne dig penge, hvis du ikke har den højeste indkomst, samt når de ikke har sikkerhed for lånet.

 • Ingen rådgivning

I og med at alt foregår online, er du som udgangspunkt heller ikke i dialog med låneudbyderen under forløbet. Der er ingen rådgiver, der giver sit besyv på din økonomiske situation. Derfor stiller det store krav til dig, fordi du selv skal vurdere din økonomi, medmindre du får andre til det. Det er let tilgængeligt for mange mennesker at tage et lån på 5.000 kroner på nettet. Grundet de lave krav er det mange steder også muligt at låne penge for personer uden et så stort økonomisk kendskab. Det fører desværre i nogle tilfælde til, at de får taget et for dyrt lån, som de ikke kan betale tilbage til tiden.

Hvilken løbetid skal jeg vælge?

Det er ekstremt vigtigt, at du får valgt den rette løbetid på dit lån. Ikke kun når du låner 5.000 kroner, men når du låner generelt. Løbetiden har nemlig en stor indflydelse på lånets omkostninger. Hvordan kan du læse mere om nedenfor.

 • Kort løbetid

Hvis du ønsker at låne 5.000 kroner så billigt som muligt, giver det mening at vælge et lån med kort løbetid. Ved online forbrugslån tilskrives renten typisk hver måned, og jo færre måneder du skal betale renter og gebyrer, jo billigere bliver det for dig at låne 5.000 kroner. Dog skal du også passe meget på med bare at vælge den korteste løbetid, bare fordi det bliver billigere. Det månedlige afdrag vil nemlig vokse, hvorfor det kræver et større rådighedsbeløb i afbetalingsperioden.

 • Lang løbetid

Et lån med lang løbetid vil være dyrere, fordi der kommer renter og gebyrer på i flere måneder. Dog bliver det månedlige afdrag også lavere, fordi at afbetalingen er fordelt ud over flere måneder. Derfor kan det være enormt fristende at låne 5.000 kroner og vælge den længst mulige løbetid på dit lån. Her skal du bare være klar over, at du hurtigt kan komme til at betale markant flere penge i gebyrer, end hvis du vælger en kort løbetid på dit lån.

Det handler i høj grad om at finde den rette balance, når det kommer til at vælge den rette løbetid. Løbetiden skal hverken være for lang eller for kort. Den skal passe til din økonomi. Et godt råd er at lave et budget, hvor du kan få et overblik over, hvor mange penge du har til at afbetale gælden. Vælg derefter en løbetid, der passer til dit rådighedsbeløb. De fleste låneudbydere har i dag en ganske udmærket låneberegner, hvor du i et låneeksempel kan se konsekvensen af et låns løbetid. Det er ikke sikkert, at du får de samme vilkår, hvis du låner 5.000 kroner – det kommer an på din kreditvurdering. Det giver dog et rigtig godt indblik i, hvordan løbetiden kan påvirke et lån.

Er det sikkert at låne 5.000 kroner på nettet?

Der er i dag stor bevågenhed med låneudbyderne på det danske marked. Markedet er både præget af mange nye spillere, ligesom der er en god håndfuld udbydere, der har været med i mange år. I Danmark er der rigtig strenge regler, hvis du driver lånevirksomhed. Myndighederne strammer jævnligt kravene og straffer de udbydere, der ikke lever op til dem.

Vælger du en af de større danske udbydere af lån på 5.000 kroner, kan du altså som udgangspunkt godt føle dig tryg. Vælger du en ny udbyder, hvor det hele lyder lidt for godt til at være sandt, er det en god idé at kigge dig om efter et andet sted at tage dit lån. Er du tvivl om en udbyder, kan du altid læse nogle af deres anmeldelser på Trustpilot.

Kviklån, SMS lån og hurtig lån – hvad er forskellen?

Der findes i dag virkelig mange forskellige betegnelser for hurtige lån. Du har helt sikkert hørt om kviklån, SMS-lån og forbrugslån på 5.000 kroner. Fælles for alle låneformer er, at løbetiden som regel er kort, og at lånebeløbet ofte er på mellem 1.000 og 15.000 kroner. Det er dog nogle steder muligt at låne endnu flere penge.

I bund og grund er forskellen på de nævnte lån ikke den største. Det er heller ikke det vigtigste, hvad lånet helt præcist hedder. Det, der er vigtigt for dig er, at du er bekendt med lånets vilkår, samt at du finder et lån på 5.000 kroner, du rent faktisk kan betale tilbage igen.

Hvorfor det giver mening at ansøge hos flere udbydere

Det kan virke en anelse spild af tid at skulle ansøge om at låne 5.000 kroner flere steder, hvis du alligevel kun vil have et lån. Der er dog en ganske god grund til, hvorfor du skal udfylde flere ansøgninger. Når du ansøger om lån på 5.000 kroner hos forskellige udbydere, får du nemlig flere tilbud, som du kan sammenligne. Sammenligningen er noget af det vigtigste, når du gerne vil låne 5000 billigst muligt.

Som tommelfingerregel er det en god idé at ansøge minimum tre forskellige steder. Er du ikke helt tilfreds med de lån, du bliver tilbudt, kan du altid prøve lykken hos en fjerde udbyder. Det er helt gratis og uforpligtende at bede om lånetilbud, så du mister ikke noget på det ud over lidt af din tid. Effekten kan være rigtig god, og ved at sammenligne forskellige lån, har du mulighed for at spare virkelig mange penge på lånet.

Hvor gammel skal jeg være for at låne 5.000 kroner?

En del danske låneudbydere giver 18-årige mulighed for at låne 5.000 kroner. Det er traditionelt svært for 18- og 19-årige at få lov at låne penge. Det skyldes i høj grad, at man i den alder ikke har en speciel høj indkomst. Det gælder både, hvis du er studerende og lønmodtager. Derfor skal du også forvente, at dine lånevilkår godt kan være ret høje, da din kreditvurdering kun vil blive god, hvis du har en høj indkomst, eller hvis I er flere på ansøgningen.

Det er bestemt ikke alle danske udbydere af lån, der tilbyder lån til 18- og 19-årige. Der findes også udbydere, hvor alderskravet er på 20, 21 og helt op mod 23 år. Du kan i oversigten hurtigt sammenligne alderskravet hos de forskellige udbydere.

Kan jeg låne 5.000 kr. trods RKI?

De fleste låneudbydere har det som et krav, at du ikke må være registreret i RKI, hvis du ønsker at låne 5.000 kroner hos dem. Det skyldes, at der er en stor risiko forbundet med at låne penge ud til folk, der står registreret i RKI. Hvis du står i RKI, har du nemlig før bevist, at du har problemer med at betale gæld af til tiden. Derfor tager mange udbydere konsekvensen og tilbyder ikke lån til folk, der står registreret i hverken RKI eller i Debitor Registret.

Hvis du står i RKI, er dine muligheder for at låne 5.000 kroner dog ikke helt væk. Der findes kautionistlån, hvor du får en anden person til at kautionere for dit lån. Det betyder med andre ord, at denne person skal betale gælden, hvis du ikke kan, samt at han kan stå inde for dig som låntager. Det skal du være klar over, før du låner 5.000 kroner på denne måde. Desuden er det som tommelfingerregel en rigtig dårlig idé at låne penge, hvis du står i RKI. Særligt hurtige lån er ikke en god idé, fordi omkostningerne er så høje. Det er derfor bedst at få betalt din nuværende gæld af, før du låner penge på ny.