Lån helt op til 500.000 hos Basisbank

Hos Basisbank kan du finde en lang række af forskellige services. Her finder du alt fra privatlån og billån til samlelån og opsparing.
Basisbank vil gerne give dig chancen for at udleve nogle af alle de fantastiske muligheder, der findes i verden, og dette gør de blandt andet gennem gode, billige og overskuelige lån.

 width= 30.000-500.000 kr.

Lånebeløb

12-180 mdr.

Løbetid

18 år

Alder

Straks

Svartid

ANSØG NU   
Lav rente Lån op til 500.000

Eks: 100.000 kr. / 10 år. Etbl. omk. 4.000 kr. Mdl. ydelse 1.128-1.704 kr. Årlig Variabel Deb.R 4,95-19,95% ÅOP: 6,5-21,9%. Kreditomkostninger 35.356-131.489 kr. Tilbagebetaling 135.356-231.489 kr. Der forudsættes betaling via BS.

Derfor vælger mange at låne hos Basisbank

Lånene hos denne udbyder henvender sig til en utrolig bred målgruppe, og dette ses tydeligt i de mange fordele, som man opnår, hvis kan låner penge hos Basisbank.

  • Lån mellem 30.000 og 500.000
  • Hurtigt og sikkert lån med NemID
  • Ingen sikkerhed for lånet
  • Lav rente
  • Mulighed for samlelån
  • Mange forskellige typer af lån

Dette er blot nogle af de utallige fordele, som mange opnår, når de låner hos Basisbank. Det vigtigste at forstå er, at dette firma gerne vil give dig muligheden for at udleve dine drømme, og samtidig vil de gerne rådgive dig til at have en sund økonomi, som ikke er genstand for en masse bekymringer.

Hvem kan låne?

Da Basisbank udbyder mange forskellige typer af lån, så varierer kravene også en smule. Men her kan du læse om, hvem der kan optage et almindeligt privatlån:

Der er kun nogle simple krav, der bliver stillet til låneren.
For det første skal du være fyldt 18 år. For det andet skal du bo i Danmark og have en folkeregisteradresse. Herudover skal du have et dansk CPR-nummer, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Sidst men ikke mindst skal du have en eller anden form for fast indtægt.

Hvis du lever op til disse krav, og hvis du bliver godkendt gennem en kreditvurdering, så burde det være muligt for dig at optage et lån hos Basisbank.

Hvordan låner man hos basisbank?

Du har erkendt, at du lever op til kravene, og du har gjort op med dig selv, at du gerne vil optage et lån. Hvad så nu?

Det er utroligt simpelt at låne hos Basisbank, og i dette afsnit vil du blive løbet igennem en kort guide, som forklarer dig alt, hvad du bør vide omkring låneprocessen:

  • Vælg lånebeløb, løbetid og se ydelse.
  • Udfyld personlige oplysninger
  • Underskriv med NemID
  • Vent på godkendelse

Så simpelt er det, og alle kan finde ud af det. Så hvis du står og mangler penge lige nu og her, så er dette en yderst simpel, hurtig og sikker måde, hvorpå du kan skaffe et hurtigt lån.

Inden du ansøger om et lån hos denne udbyder, så kunne du muligvis godt tænke dig at læse mere om dem, og det kan du herunder.

Hvem er basisbank?

Basisbank er en 100% dansk bank, og det er faktisk landets første internetbank. Banken blev etableret tilbage i år 2000, og har siden da primært udstedt lån til private kunder. Banken er ikke ejet af et eksternt pengeinstitut, og Basisbank har ligeledes heller ikke nogen samarbejdspartnere.

I 2018 blev banken kåret til titlen som ”årets bank vækst” af Finanswatch, og de har opnået en rigtig stor succes gennem deres alsidige låntyper.

En anden stor del af firmaets store succes er naturligvis de dygtige mennesker, der er med på holdet. Banken har nemlig ansat en lang række af kompetente rådgivere, som altid er klar til at svare på kundernes spørgsmål omkring økonomien.

Firmaets værdier afspejles faktisk i Basisbanks uafhængighed, og det at banken er klassificeret som en internet bank.
De tror nemlig på, at livet er andet end banker og økonomi, og derfor skal det være let og hurtigt at anvende sin bank – og det prøver de at leve op til hver dag.

SE ALLE LÅNEUDBYDERE