Bonuslån

Bonuslån tilbyder mindre lån på mellem 100 kroner og 10.000 kroner. Lån hos Bonuslån har som udgangspunkt en løbetid på 120 dage. På hjemmesiden kan du via låneberegneren nemt og hurtigt beregne dit lån ud fra beløb, samt hvornår du ønsker at betale lånet tilbage. Her på siden kan du blive klogere på, hvad du kan forvente, når du låner penge ved Bonuslån.

Alternativer til Bonuslån:

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Lån penge til at indfri dine drømme

Vil du gerne låne penge ved en udbyder, der ikke blander sig i, hvorfor du gerne vil låne penge, og hvad du vil bruge dem til? Så er et lån hos Bonuslån en rigtig god løsning. De blander sig nemlig ikke i, hvorfor du vil låne penge, og heller ikke hvad du ønsker at bruge dem på. Du kan altså bruge lånet på lige det, du går og drømmer om. Om det så er en storbyferie eller noget helt andet.

Få en lavere rente ved tilmelding af betalingskort

Som noget unikt tilbyder Bonuslån, at du kan få en renterabat på den faste rente fra 28% og helt ned til 18%. Det er bestemt værd at tage med, og det vil kunne spare dig for mange penge på lånet, i forhold til hvis du ikke gjorde brug af rabatten. Dog skal du være opmærksom på, at en rente på 18% stadig er i den høje ende ved de danske udbydere. Bruger du lidt tid på at researche, så vil du med stor sandsynlighed godt kunne finde et lån med en lavere rente.

Udbetaling på hverdage og helligdage

Står du og mangler penge nu og her, så kan det være fordelagtigt at tage et lån ved Bonuslån. De tilbyder nemlig udbetaling på hverdage og helligdage. Det er ikke mange danske udbydere, der gør det, og det er altså en klar fordel, hvis du mangler penge nu og her. Som en anden bonus, så modtager du med det samme svar på din ansøgning. Du vil her få at vide, om du er blevet godkendt eller afvist til lånet. Godkender du låneaftalen, kan du se frem til at have pengene på din konto inden for kort tid.

Kundeservice ved Bonuslån

Hvis du har spørgsmål til Bonuslån, så sidder de klar til at hjælpe i både hverdage og weekender. De kan træffes via nedenstående informationer:

Tlf. 8844 0032

E-mail: Info@bonuslaan.dk

Bonuslån har også en livechat, hvor du kan chatte med en medarbejder.

Åbningstider:

Mandag – fredag: 9:00 – 18:00

Weekend: 9:00 – 16:00

SE ALLE LÅNEUDBYDERE