Cashper

Hos Cashper har du mulighed for at låne op til 20.000 kroner med en løbetid på mellem 2 og 6 måneder. Hele ansøgningsprocessen er simpel, og det hele foregår online. Her på siden kommer vi nærmere ind på nogle af de fordele og ulemper, der er ved at låne penge hos Cashper, ligesom vi kommer ind over de krav, der bliver stillet til dig som låntager.

2.000-20.000 kr.

Lånebeløb

2-6 mdr.

Løbetid

18 år

Alder

Straks

Svartid

ANSØG NU   
Nyt lån i DK Penge på under en time

Eks: 10.000 kr. / 6 mdr. Mdl. ydelse 2933 kr. ÅOP 722,5%. Kreditomkostninger 7.323,65 kr. Tilbagebetaling 17.323,65 kr.

Intet krav om fast indtægt

Hos Cashper er det ikke et krav, at du har et fast arbejde. På deres hjemmeside skriver de, at du godt kan låne penge, selvom du er ledig på arbejdsmarkedet. Det er bestemt ikke hos alle danske låneudbydere, hvor dette lader sig gøre. De fleste udbydere kræver nemlig, at du har en fast indtægt, når du optager et lån. Det skal helst være via fast arbejde. Dog skal du kunne fremvise en stabil økonomi, så det går altså ikke, at du har meget gæld og samtidig ikke har nogen fast indkomst. For at kunne optage et kviklån hos Cashper, skal du helt præcist leve op til følgende krav:

  • Du skal være minimum 18 år
  • Have folkeregisteradresse i Danmark
  • Have et dansk telefonnummer
  • Kunne fremvise stabilitet i din økonomi
  • Have en dansk bankkonto

Lån penge som 18-årig

En anden fordel ved at bruge Cashper som låneudbyder er, at du har mulighed for at låne penge, selvom du kun er 18 år. Hos langt de fleste danske udbydere af forbrugslån, kræves det, at du er over 20 år. Det behøver du altså ikke at være hos Cashper, såfremt du lever op til deres andre krav, som er nævnt i det foregående afsnit.

Få pengene udbetalt i løbet af få dage

Såfremt du godkendes til et lån hos Cashper, vil du få pengene udbetalt inden for maksimalt 2 dage. Ansøger du inden for åbningstiden, kan dine penge ofte blive udbetalt straks. Står du derfor og mangler her og nu, så er Cashper en fantastisk mulighed, så længe du er opmærksom på de omkostninger, der er ved lånet. Forbrugslån generelt har nemlig store omkostninger, og her er Cashper ingen undtagelse.

Kontakt Cashper

Hvis du sidder inde med spørgsmål omkring Cashpers produkter, kan de altid kontaktes både via telefon eller e-mail inden for åbningstiden, der er fra 9:30 – 14:00 på alle hverdage. Deres kundeservice kan træffes via nedenstående informationer:

info@cashper.dk

7872 9257

Hvis du har spørgsmål til et låns omkostninger, kan du også bruge låneberegneren på deres hjemmeside.

SE ALLE LÅNEUDBYDERE