Facit Lån

5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

Alt du skal vide om Facit Lån

Igennem livet er der ind imellem brug for ekstra penge. Det kan være til ny bil, indskud til bolig, renovering af hus, supplement til ferie eller køb af ny mobil eller computer.

Når du har brug for at låne penge med stor grad af frihed, fleksibilitet og effektivitet, kan det være det rette for dig at ansøge om lån på nettet.

En af de nyeste onlinebanker er Facit Lån. Herunder kan du læse mere om mulighederne og fordelene ved at ansøge om penge hos denne bank, og du får viden om ansøgningsproces og svartider.

Fordelene ved at være kunde hos Facit Lån

Der findes mange banker på nettet, der tilbyder både de store forbrugslån og de mindre SMS- og kviklån. Når du skal vælge den rette bank, gælder det om at forholde dig til de særlige kundefordele, som du kan få hos de enkelte låneudbydere.

Det kan svare sig økonomisk, at du bruger tid på at sætte dig ind i markedet, så du kan vælge den bank, der giver dig fleste kundefordele.

Hos Facit Lån kan du blandt andet få glæde af følgende:

 • Lån op til 200.000 kr.
 • Løbetid: 12-120 måneder
 • Lav debitorrente: 6,93%-26,08%
 • Seriøs og effektiv kreditvurdering
 • Frihed til at låne penge til det du drømmer om
 • Gennemskuelige betingelser og vilkår
 • Højt kundeserviceniveau

Det er både fordele samt betingelser, som du skal være bekendt med, når du vælger en onlinebank. Hos Facit Lån er det en del af forretningsgrundlaget at tilbyde gennemsigtige vilkår, så du kan være fuldt ud bekendt med betingelserne i din låneaftale på forhånd.

Lån penge til det, du drømmer om

En af de helt store fordele ved at låne penge hos den seriøse onlinebank er, at du får frihed til selv at bestemme, hvad pengene fra lånet skal bruges til. Du skal ikke redegøre for, hvad du vil købe.

Dette giver dig fleksibilitet i dit lån, og det giver dig mulighed for at erhverve de forbrugsgoder, som du har brug for.

Når du vil ansøge om penge hos Facit Lån, skal det ske fra hjemmesiden. Her foregår ansøgningen nem og hurtig. Du skal brug dit NemID til at afsende din ansøgning og til at underskrive et tilbud om lån.

Du får stor hjælp til at sammensætte dit lån hos banken. Før du indtaster navn og fødselsdato, skal du angive, hvor mange penge du vil låne, og du skal oplyse den ønskede løbetid.

Når du har gjort dette, vil du få vist den månedlige ydelse.

Ved at have kendskab til ydelsen på forhånd er du bedst i stand til at planlægge din økonomi, så du i fremtiden sikrer dig, at du kan betale de månedlige ydelser til banken.

Nemt og sikkert i samarbejde med Facit Bank

Der kan være stor forskel på, hvor hurtige bankerne på nettet er i forhold til at give svar på ansøgning samt udbetale penge. Facit Lån har nogle af de mest effektive sagsbehandlingstider på markedet. Du kan forvente svar på din ansøgning allerede samme dag, som du har sendt den.

Står du og mangler penge her og nu, kan det få stor værdi for dig, at du på 1 døgn kan få de penge ind på din konto, som du mangler.

Hos banken lægges der stor vægt på at give dig så seriøs og hjælpsom en service som muligt. Dette gælder både i forhold til kreditvurderingen, og når du allerede er kunde og får brug for hjælp i fremtiden.

At banken foretager en kreditvurdering i forbindelse med din ansøgning, er en fordel for dig. Herved er du sikker på, at du bliver godkendt til det lån, som banken vurderer, du kan betale tilbage. Du minimerer risikoen for at sætte dig i gæld ved at komme til at låne flere penge, end hvad du er i stand til at afdrage.

Høj tryghed og god service 

Du kan få personlig service både før, under og efter, du har ansøgt om penge hos banken. Facit Lån har åben telefon alle hverdage, som du kan benytte dig af, hvis du har spørgsmål.

Dette er med til at skabe sikkerhed og tryghed.

Facit Lån samarbejder med Facit Bank, der er en af de store og veletablerede onlinebanker på det danske marked. Facit Bank har igennem mange år specialiseret sig i forbrugslån til danskerne, og den har i dag 28 ansatte. Hos banken vægtes værdier som tillid, tryghed og effektivitet højt, og de samme værdier kan du få glæde af, når du er kunde hos Facit Lån.

Får hurtigt svar på din ansøgning om lån

Den høje grad af service afspejles også ved de effektive responstider. Du slipper for at ligge søvnløs om natte med bekymring i forhold til at mangle penge. Når du har godkendt din ansøgning til banken med dit NemID, går der kort tid, før du får svar. Svaret vil indeholde et tilbud om det lån, som du har ansøgt om.

Hvis det vurderes, at du har ansøgt om for stort et lån, vil du oftest få et tilbud som et lån, der matcher din økonomi.

Vælger du at tage imod lånet, skal du bruge din digitale signatur i form af nøglekortet til godkendelse. Herefter vil pengene fra lånet blive sat ind på din NemKonto.

Du er i høj grad selv med til at bestemme, hvor lave eller høje de månedlige ydelser skal være. Dette afhænger af, hvor lang en løbetid du har valgt. Med en kort afbetalingsperiode vil ydelserne blive højere, mens det modsatte vil være gældende, når du valgt en lang løbetid.

Sørg for altid at sammensætte det lån med hensyn til lånebeløb og længde på løbetid som passer til dine privatøkonomiske forhold.

Betal ud, når du vil

Hos Facit Lån er det uden ekstra omkostninger at betale dit lån ud. Dette er en unik og betydningsfuld fordel, der kan få stor værdi i fremtiden for dig og din privatøkonomi. Du kan blive gældfri og betale dit lån tilbage, når du ønsker det. Kommer du pludselig i en situation, hvor du får ekstra penge på kontoen, kan du betale banken tilbage for det restbeløb, du skylder den.

Hos mange onlinebanker er det forbundet med ekstra omkostninger at indfri et lån før tid.

Når du kan betale ud på et hvilket som helst tidspunkt, kan du blive fri for gæld og få din økonomiske frihed tilbage.

Hos facit lån kan du nemt og hurtigt låne op til 200.000 kr. Facit lån er en del af Facit bank, som har mange års erfaring i online udlån. Du får her særdeles attraktive vilkår, herunder inkluderet:

 • Højt lånebeløb
 • Attraktive renter og ÅOP
 • Hurtig udbetaling
 • Betal ud når du vil
 • Løbetid helt op til 120 måneder.

Hvis du gerne vil have et solidt lån, så bør du sende en ansøgning til Facit lån allerede i dag. Det tager kun to minutter inden du har et svar.