Nupp – lån uden renter de 2 første måneder

Står du og mangler penge? Så bør du overveje at tage dit næste lån hos Nupp. Herunder vil du kunne læse meget mere om firmaet, og du vil blive klogere på, hvem der kan låne, og hvordan processen foregår.

Alternativer til NUPP da de er lukket

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Én af de centrale fordele, ved at låne hos Nupp, er, at du kan afbetale rentefrit de første 60 dage. Dette giver dig en chance for at få et økonomisk overskud, inden du skal i gang med den ’rigtige’ afbetaling.

Inden du låner, bør du dog altid tænke dig om en ekstra gang. Du kan prøve at stille dig selv disse to spørgsmål:

Har du virkelig brug for et lån?

Har du råd til at betale ydelserne?https://kviklanet.dk/laaneudbydere/nupp/

Hvis du kan svare ja til begge disse spørgsmål, så vil der ikke være noget i vejen for at tage et online forbrugslån.

Hvem er Nupp?

Nupp er ikke et selvstændigt firma. De er låneformidler for Basisbank, hvilket vil sige, at det også er Basisbank, der behandler din ansøgning og udbetaler lånet til dig, hvis ansøgningen bliver godkendt.
Basisbank er Danmarks første online bank, og de specialiserer sig i at udbetale lån til privatpersoner.

Det, der adskiller Nupp fra mange andre låneudbydere, er, at de udbetaler pengene inden for 30 minutter, hvis du blot ansøger inden for åbningstiderne. På den måde kan du have lånet på din konto stort set med det samme, hvis du står og mangler penge lige nu.

Hvorfor låne netop her?

Der findes en lang række af firmaer på nettet, der udbyder online forbrugslån (bedre kendt som kviklån). Så hvorfor egentligt vælge dette firma?

Det er altid en god ide at sammenligne fordele og ulemper iblandt forskellige firmaer, inden man låner. Det vil du få hjælp til her, hvor du vil blive præsenteret for nogle fordele ved at låne hos Nupp.

 • Svar og udbetaling med det samme
  – Du vil få svar på din ansøgning inden for et par minutter, og beløbet vil hurtigt være tilgængeligt på din konto.
 • Lån gratis i 2 måneder
  – De første 60 dage er uden rente.
 • Økonomisk frihed
  – Ingen nærgående spørgsmål og frihed til at bruge pengene som du vil.

Hvem kan blive godkendt til at låne?

Der er altså en del fordele ved at vælge netop dette firma. Men kan du få et lån? Læs med herunder, og find ud af, om du er kvalificeret til at låne.

For at kunne blive godkendt til at låne hos Nupp, gælder disse krav: Du skal være fyldt 19 år, have en adresse i Danmark og have en fast indtægt. Herudover må du ikke være i RKI eller Debitor Registret.

Det er altså nogle ret enkle krav, som man skal leve op til.
Grunden, til at man skal have en fast indkomst, er, at firmaet gerne vil sikre sig, at de kun låner penge til personer, som har en sund økonomi, og som har en chance for at betale ydelserne til tiden.

Lån på få minutter

Det er ikke blot godkendelsen af ansøgningen og udbetalingen af beløbet, der går hurtigt hos Nupp. Selve låneprocessen er også virkeligt simpel. Du kan ansøge på få minutter gennem disse simple trin:

 • Vælg beløb og løbetid
 • Indtast personlige oplysninger
 • Læs betingelser
 • Underskriv med NemID

Herefter vil du få svar på få sekunder, og derved tager det altså kun et par minutter at ansøge om et lån på helt op til 6.000 kroner. For at processen skal gå endnu hurtigere, så kan du med fordel have dit kontonummer, registreringsnummer og NemID klar.Det er både sikkert, trygt og hurtigt at låne på nettet

Du opnår mange fordele ved at optage lån på nettet, og to af disse centrale fordele kan man faktisk takke NemID-systemet for.

NemID gør dit lån sikkert.
Når du skal underskrive med NemID, så er det primært for din egen sikkerhed. Lånet vil nemlig blive udbetalt til den NemKonto, der er knyttet til Id’et.

NemID gør lånet hurtigt.
Det er samtidig også den måde, hvorpå udbyderen kan identificere låneren og modtage underskrifter. Det er altså NemID’s fortjeneste, at man nu kan modtage sit lån inden for et par timer.

SE ALLE LÅNEUDBYDERE