Santander – privatlån og fleksible lånevilkår

På markedet for privatlån er Santander Bank med i førerpositionen i forhold til at tilbyde lån til forbrugsfinansiering til private personer.

Der findes masser af online muligheder for at ansøge og finde lån til privat forbrug. Der er fordele i at vælge en bank, som tilbyder fleksible vilkår og kender lånemarkedet på både nationalt og internationalt niveau.

Hvem er Santander?

Santander Consumer Bank (som er bankens fulde navn) er en udspringer af den spanske bank Banco Santander, som blev grundlagt tilbage i 1857.

Santander Consumer Bank blev oprettet i 2007 og har i dag 250 ansatte i Danmark med hovedsæde i Hvidovre.

Foruden Danmark har Santander filialer i de øvrige nordiske lande og har tilsammen 1.400 ansatte fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Med bred og lang bankerfaring er bankens kunder sikker på at få en ordentligt service, hvor der er styr på tingene.

Overblik over lånemuligheder- og vilkår

 • Attraktiv lav rente

Det er muligt at optage lån med en rente på helt ned til 3,90 %. Uanset typen af privatlån, bestræber banken sig på at finde de bedste lånevilkår til den pågældende ansøger.

 • Enkel, sikker og hurtig ansøgningsproces
  Santander har bred, professionel erfaring i at sammensætte og finde de bedste lån til deres ansøgere og kunder. Dermed kan man være sikker på at få en tryg og sikker behandling i forbindelse med ens ansøgning om lån.
 • Vælg mellem Privatlån eller Privatlån Plus

På bankens hjemmeside har ansøgere mulighed for at anvende en låneberegner for at finde frem til det bedste privatlån for vedkommende.
Der kan vælges med to typer af lån til privat forbrug – hhv. Privatlån samt Privatlån Plus.

Privatlån er for kunden, som ønsker at låne under 50.000 DKK.
Privatlån Plus er for kunden, som ønsker at låne fra 50.000 – 350.000 DKK.

Uanset valg af type findes der fleksible lånevilkår hos begge, hvor det helt op til ansøgeren selv at vælge lånets ønskede løbetid.

 • Ingen sikkerhedsstillelse
  Der er ingen krav om at stille sikkerhed i forbindelse med optagelse af privatlån hos Santander.

Banken ønsker at lade det være helt op til kunden selv at bestemme, hvad pengene fra lånet skal anvendes på og til.

 • Individuel kreditvurdering
  Den individuelle kreditvurdering sikrer, at lånansøgeren får tilbudt lige netop det lån, som matcher vedkommendes økonomiske situation.

Ansøgeren kan opleve, at der kan være forskel på den udregning, vedkommende har fået gennem brug af bankens låneberegner og så det endelige tilbud på lån.

Det er fordi, at der i hver enkelt ansøgning foretages en konkret og personlig vurdering for at give det bedste og mest realistiske tilbud om lån.

Hvordan ansøges der om privatlån hos Santander?

Step 1: valg af typen af privatlån og den ønskede løbetid
Det første led i ansøgningsprocessen handler om at vælge størrelsen af det lån, man har brug for. Her kan vælges i mellem:

 • Privatlån

Lånebeløb: 10.000 – 50.000 DKK.

Løbetid: 12 – 144 måneder

 • Privatlån Plus
  Lånebeløb: 50.000 – 350.000 DKK.

Løbetid: 12 – 120 måneder

Step 2: start selve ansøgning
Efter at have indtastet de ønskede rammer for lånet, kan selve ansøgningen finde sted. Her vil der blive anmodet om personlige oplysninger til brug for den senere kreditvurdering.

Derudover skal der krydses specifikke felter af, hvor banken sikrer sig, at ansøgeren overholder betingelserne for at kunne optage lån.
Ansøgning underskrives endeligt med brug af NemID.

Step 3: tilbud om lån
Banken kreditvurderer den pågældende ansøger på baggrund af ansøgers økonomiske forhold og kommer herefter med et personligt tilbud på et lån.

Brug af NemID til godkendelse og underskrivelse
Hos Santander er det både nemt og enkelt at anvende sit NemID til brug for både ansøgning og underskrivelse.

Når man underskriver sin ansøgning om lån med NemID, giver man Santander lov til at indhente de oplysninger om ansøgers økonomiske forhold, som banken skal anvende til kreditvurderingen. Disse drejer sig blandt andet om seneste årsopgørelse samt seneste lønsedler.

Kontakt Santander

Telefonisk kontakt
Telefon: 70 21 90 11

Besøg banken
Santander Consumer Bank A/S
Stamholmen 147, 6.

2650 Hvidovre.

Mandag-fredag: 09.00 – 16.00

SE ALLE LÅNEUDBYDERE