Lån helt op til 75.000 hos Selene Finans

Hos Selene Finans er valgfriheden i højsædet. Her kan du låne 10.000 kroner til din næste rejse eller 75.000 kroner til din næste bil. Så hvad har du brug for penge til?

Firmaet vil gerne hjælpe personer med en sund økonomi til at udleve deres drømme. Så hvis du går rundt og drømmer om noget, og du har en stabil økonomi, så kan du sagtens sende en ansøgning afsted.

10.000-75.000 kr.

Lånebeløb

12-72 mdr.

Løbetid

18 år

Alder

Straks

Svartid

ANSØG NU   
Ansøg med det samme Indfri lånet når du vil Få personlig rådgivning

Eks: 40.000 kr. / 5 år Etbl. omk. 3.200 kr. Mdl. ydelse 942-1.261 kr. Deb.R 9,99-26,08%. ÅOP: 15,5-32,7%. Kreditomkostninger: 16.493-35.647 kr. Tilbagebetaling 56.493-75.647 kr. Max ÅOP 32,7%

Langt de feste kan låne, og du kan læse mere om de generelle betingelser længere nede i teksten.

Overkommelige betalinger og mange andre fordele

En af de største fordele ved at låne hos dette firma er, at det er let at holde overblikket. Dette er der to grunde til – for det første er alle lånene yderst gennemskuelige, så du kommer ikke til at opleve ubehagelige overraskelser på noget tidspunkt i forløbet. For det andet er ydelserne overkommelige, hvilket giver dig den bedst mulige chance for at nå alle betalinger.

Det store overblik er blot én fordel ud af mange, og herunder kan du se flere fordele, som du opnår, hvis du låner hos Selene Finans.

 • Personlig rådgivning
  – Firmaet tilbyder rådgivning alle ugens dage.
 • Frihed til at indfri lånet
  – Du kan indfri resten af beløbet, når du vil, ganske gratis.
 • Hurtig udbetaling
  – Ansøg i dag og modtag lånet i morgen.
 • Lån mellem 10.000 og 75.000
  – Diskret og uden forklaring

Dette var altså nogle af de fordele, som adskiller denne udbyder fra mange andre. Men hvem er Selene Finans egentligt?

Hvem er Selene Finans?

Dette firma fungerer som kreditformidler for den danske bank – Basisbank. Basisbank er Danmark første online bank, som har eksisteret i snart 20 år. Det er altså denne erfarne bank, der tager sig af din ansøgning, og det er ligeledes dem, der udbetaler dit lån.

Fokus på kunden og kundens behov er en mærkesag for både Selene Finans og Basisbank. Derfor kan du være sikker på at modtage en god service, og hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte deres kundeservice.

Hvem kan modtage et lån her?

Her vil du blive præsenteret for de simple krav, som bestemmer, om du kan låne:

 • Låneren skal være myndig
 • Låneren skal have en fast indtægt
 • Låneren skal have en dansk adresse og CPR-nummer
 • Låneren må ikke være i RKI eller Debitor Registret

Hvis du lever op til disse krav og har en nogenlunde sund økonomi, så har du yderst gode chancer for at kunne blive accepteret til at låne.

Hvorfor er rådgivning vigtigt?

En af de ting, der ofte er med til at adskille online forbrugslån (kviklån) fra banklån, er, at du de fleste steder på nettet ikke kan modtage økonomisk rådgivning.

Som du kunne læse tidligere, så gælder dette ikke hos Selene Finans. Her kan du modtage rådgivning alle ugen dage, og du skal ringe med alle former for spørgsmål. Der er dygtige medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe.

Rådgivning er essentielt, når man taler om lån. Hvis man pludseligt har problemer med en betaling, hvis man vil hæve sit lån, eller hvis man blot vil have svar på nogle spørgsmål, så er rådgiverne helt uundværlig.To centrale fordele og ulemper ved at låne på nettet

Går du rundt og overvejer, om du skal tage dit første kviklån? Så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der er både fordele og ulemper ved denne type af lån. Her får du to af de største fordele og ulemper ved at optage online lån.

Fordele:

 • Hastigheden
  – At du kan modtage dit lån inden for 24 timer må siges at være en af de største fordele.
 • Anonymitet/diskretion/frihed
  – Når du låner på nettet, slipper du for spørgende bankrådgivere, og du kan bruge pengene, som det passer dig.

Ulemper:

 • Høje renter
  – Kviklån på nettet har ofte højere renter end private banklån.
 • Risiko for mislighold
  – Nogle online lånefirmaer reagerer meget kraftigt på mislighold af gæld, hvorved omkostningerne kan stige kraftigt.

SE ALLE LÅNEUDBYDERE