Simbo

Simbo er en dansk låneudbyder, hvor du har mulighed for at få en kredit på op til 6.000 som ny kunde. Er du eksisterende kunde, kan du ansøge om en kredit på op til 15.000 kroner. Kendetegnet ved en kredit hos Simbo er, at der ikke er noget fast krav om, at du skal betale af på din kredit hver måned. Er du økonomisk presset i nogle måneder, kan du nøjes med at betale minimumsrenten, der udgør 19%.

<h2>Alternativer til Simbo:</h2>

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

En kredit hos Simbo er altså utrolig fleksibel, og du kan løbende justere afbetalingen, så den passer ind i din økonomi. Der er ingen fast løbetid på kreditten, og i princippet bestemmer du selv, hvor længe du vil have den – så længe du betaler den månedlige minimumsbetaling.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

For at kunne få en kredit hos Simbo, skal du leve op til en række krav. Ved ansøgningen bliver der foretaget en kreditvurdering af dig, der afgør hvor høj en kredit du kan få.

  • Du skal være mellem 19 og 75 år
  • Du skal have dansk adresse og dansk CPR-nummer
  • Være i besiddelse af et NemID
  • Du må ikke stå i RKI, Debitor Registeret eller andre skyldnerregistre.
  • Du skal have en aktiv e-mail og et dansk telefonnummer
  • Bankkonto og Nemkonto i en dansk bank
  • Du skal vurderes kreditværdig

Værd at bide mærke i er, at du kan få en kredit, selvom du kun er 19 år. Hos hovedparten af de danske kreditudbydere, skal du være over 20 år. Det skal du altså ikke hos Simbo.

Lån gratis i 30 dage

Når du får en kredit hos Simbo, er de første 30 dage altid gratis. Dermed har du mulighed for at få et gratis lån, såfremt du vælger at indfri kreditten på den første betalingsdato. En gratis periode på 30 dage gør samtidig, at du ikke behøver at koncentrere dig om at betale kreditten af med det samme. Det kan du naturligvis gøre, hvis du ønsker et gratis lån.

Hurtig udbetaling hos Simbo

Ansøger du i Simbos åbningstid, der er mellem 8 og 18 i alle hverdage, får du udbetalt lånet samme dag. Simbo kører nemlig udbetalinger hver halve time. Står du derfor og mangler penge her og nu, kan en kredit hos Simbo være din vej til hurtige penge på kontoen. Ansøger du uden for åbningstiden, vil du have pengene næstkommende hverdag. Du ansøger om en kredit online, og du får svar med det samme.

SE ALLE LÅNEUDBYDERE