Minilån

5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

Minilån – den komplette guide

Hvorfor minilån? Vi kender alle til at stå og mangle penge sidst på måneden eller at høre det meget genkendelige ’dump’ når en uventet regning rammer gulvet i entreen. Det er en uheldig situation at stå i, men heldigvis er der i dag rigtig mange måder at låne penge hurtigt, når det brænder på.

Minilån, kviklån, quicklån, ja kært barn har mange navne. Ikke desto mindre er der rigtig mange sammenfald mellem de forskellige former for hurtige lån, du kan optage på nettet i en snæver vending. Herunder finder du en komplet guide til, hvordan du sikrer dig de bedste renter og betingelser, når du ansøger om et minilån.

Hvad er et minilån?

Som navnet indikerer, er et minilån et lille lån på 300 til 6000 kroner. Ud over det relativt lille beløb, har lån af denne slags som regel også en kort løbetid. Det vil sige, at tilbagebetalingen ofte foregår over en kortere periode.

Lige præcis minilån dk er mest til dig, der ønsker et supplement til din indkomst en måned. Måske fordi du ved, at der venter en bonus lige om hjørnet, som du gerne vil have glæde af nu, eller bare fordi du gerne vil have lidt ekstra at snolde for.

Skal du bruge flere penge, kan det være, at et forbrugslån er en mere passende løsning for dig.

I dag er der meget få mennesker, der ikke har hørt om denne form for lån og rigtig mange af os har også hørt om de uheldige konsekvenser det kan have, hvis man låner mere, end man kan betale tilbage. Er du i tvivl om, hvordan et lån i denne kategori fungerer, så læs med her og bliv meget klogere på, om et minilån i dk er noget for dig.

Den mest anvendte søgning på internettet i forbindelse med minilån er: minilån 5000 og det er også heromkring den gennemsnitlige lånesum som udgangspunkt ligger.

Kan alle få et minilån?

Svaret på det spørgsmål er (næsten) ja. Der er ganske få kriterier du skal kunne opfylde, for at kunne blive godkendt.

  1. Du skal være fyldt minimum 18 år

Nogen steder er det 21 og andre igen er det 23, men fælles for dem alle er, at du skal være myndig og derved selv binde for de penge du låner.

  1. Du skal have et NemID, som skal bruges til at ansøge om lånet og senere til at underskrive et muligt lånetilbud.
  2. Du skal bo i Danmark og have arbejdstilladelse i landet

Det er ikke et krav, at du er fast arbejde og indkomst, men det er en klar fordel og vil gøre dine chancer for at få din ansøgning godkendt væsentlig bedre.

  1. Du skal have en dansk konto, som pengene kan sættes ind på og afdragene til betaling af minilånet senere kan trækkes fra.
  2. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret som dårlig betaler. Det gælder som udgangspunkt for alle kreditinstitutter i Danmark. Er du registreret eller ar du allerede optaget andre lån, er det altid en god ide at få betalt dem ud, inden du optager flere.

Kan du opfylde de ovenstående kriterier, er du allerede godt på vej til at få din ansøgning godkendt og pengene ind på din konto.

Husk dog altid, at overveje det grundigt, inden du beslutter dig for at låne penge.

Hvordan ansøger jeg om et minilån?

Der er langt fra den gængse aftale i banken, hvor du skal møde op med alle dine papirer i orden og forklare, hvorfor du gerne vil låne penge og hvad de skal bruges til.

Når du ansøger om et minilån i dk foregår det hele på nettet. Det eneste du skal have styr på er, hvor mange penge du gerne vil låne og dit NemID.

Ved at ansøge på denne måde kan du i ro og mag sidde med din computer og finde frem til præcis det lån og den udbyder, der passer allerbedst til dig og dine behov. For at være helt sikker på at du finder det bedste tilbud, kan du med fordel ansøge om lån flere forskellige steder. Det er helt gratis og fuldstændig frit for dig at gøre og du kan på den måde få helt konkrete tal at regne med.

Når du har udfyldt og afsendt den online ansøgning, vil der normalt gå mellem et par minutter og et kvarter inden du får svar på din ansøgning og et tilhørende tilbud, givet du er blevet godkendt.

Når du har modtaget svar på alle dine ansøgninger, kan du stille og roligt sætte dig ned og sammenligne tilbuddene.

Løbetiden og renterne på et minilån

Da et minilån er et lån af relativt lav karakter, så er løbetiden tilsvarende kort. Det betyder at du ikke skal betale af på et minilån i flere år, men ofte kan have det ude af verden på gangske få måneder.

Den gennemsnitlige løbetid ligger mellem 15 og 60 dage, hvilket passer rigtig fint, hvis du vælger denne form for lån til at tage forskud på penge du har til gode. Du har næsten altid mulighed for at tilrette løbetiden på lånet og gøre den længere eller kortete. Vær dog altid opmærksom på, at selvom afdragene bliver mindre, jo længere lånet løber, så bliver renteudgifterne proportionelt højere. Derfor er det altid fordelagtigt at vælge en så kort løbetid som muligt, for at gøre udgifterne så små som du kan.

Renterne på denne form for lån varierer utroligt meget og det gør de udgifter, der er forbundet med oprettelsen af lånet også. Derfor er det en rigtig god ide at brugte lidt tid på at kigge på tallene inden du godkender og underskriver en låneaftale.

Renten på lånet viser dig, hvor stor en del af det lånte beløb din rente svarer til. MEN ud over renten findes der en række andre forskellige udgifter forbundet med lånet og de er ikke regnet med i renten.

For at få et bedre sammenligningsgrundlag og en reel ide om, hvad omkostningerne ved dit lån bliver, så skal du kigge på det, der hedder ÅOP, eller Årlige Omkostninger i Procent. På den måde kan du se, hvor mange procent af det lånte beløb alle udgifterne beløber sig til. Det er ikke en 100% korrekt måde at gøre det på, men det giver en rigtig god ide om, hvilket lån, der er mest fordelagtigt for dig.

Fordelene ved at vælge et minilån

Det er aldrig en ønskværdig situation at være nødt til at låne penge, men skulle behovet opstå, er der fordele ved at vælge et minilån frem for det almindelige banklån.

Den største fordel er helt klart, at det er så kort en proces. Du kan sætte dig foran din computer og ansøge, få minutter senere har du svar og derefter er det et spørgsmål om timer frem for dage, før du har pengene på din konto.

Du behøver ikke at redegøre for, hvad pengene skal bruges til, eller stille sikkerhed for lånet, som du ofte skal i banken. Igen gør det, at der er kortere fra ansøgning til kolde kontanter.

Når det kommer til tilbage betalingen er hurtigheden også en klar fordel i det et minilån har en kort løbetid på gangske få uger, så du ikke er bundet af lånet i flere år.

Ulemperne ved minilån

Som ved alle former for lån, er der ulemper ved at optage minilån.

Derfor er det rigtig vigtigt, på samme måde som ved andre former for lån, at du sørger for at have et rigtig godt overblik over din økonomi, så du har et klart billede af, hvad afdragene på et eventuelt minilån i dk kommer til at betyder for din hverdagsøkonomi.

For at være sikker på det, anbefales det altid, at du sætter dig ned og laver et grundigt budget, således at du ved, hvor mange penge du har til rådighed hver måned og hvor meget du har råd til at tilbagebetale.

Selv om der er tale om ganske små beløb, skal du stadig have en realistisk forventning om, at du kan betale det lånte beløb tilbage indenfor den aftalte tidsramme. Kommer du til at betale for sent eller har du ikke pengene til at afdrage efter aftalen kan det blive en rigtig dyr fornøjelse i sidste ende.

Du skal altså, som nævnt ovenfor, tænke dig godt om, før du beslutter dig for at låne penge online. Selv om det er en nem og hurtig løsning til at få lidt flere penge mellem hænderne, skal du også huske på, at pengene skal betales tilbage.

Har du allerede optaget lån, anbefales det altid, at du betaler det ene lån ud, før du optager et nyt. På den måde undgår du at miste overblikket over udgifterne og de månedlige afdrag og derved ende med dyre rykkere og gebyrer.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvem kan låne penge online?

Du kan låne penge online, hvis du er fyldt 18 år, har et NemID og ikke er registreret i RKI. Derudover skal du helst have en fast indtægt.

💡 Hvad kan man bruge et online lån til?

I modsætning til et lån i banken, skal du ikke redegøre for, hvad du vil bruge et online lån til. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge pengene på.

❔ Hvad er en rente?

En rente er et gebyr du betaler for at låne. Renten vil være defineret som en procentdel af lånebeløbbet.
Det er forskelligt fra lån til lån, hvor høj renten er. Som udgangspunkt er en lav rente bedst for dig som låner.

☝ Hvad betyder renters rente?

Renters rente er et begreb, der definerer det beløb, der tilskrives dit lån pga. renter. Det lånte beløb stiger, hver gang der tilskrives rente. Derfor skal renten den efterfølgende gang beregnes af et højere beløb end gangen før.