Om os

Kviklånet.dk er en hjemmeside, der sammenligner forskellige lån med hinanden. Vores mission er at gøre markedet inden for kviklån mere gennemsigtigt gennem vores oversigt, hvor du nemt kan sammenligne de bedste lån fra de bedste udbydere. Vi håber, at du vil gøre brug af vores service.

Vi tager gerne imod konstruktiv kritik, så send os gerne en mail, hvis der er noget du synes der kunne være bedre. Vi arbejder løbende på at forbedre vores oversigt, og vi vil gerne tage højde for de mennesker der rent faktisk bruger den. Vi kan kontaktes på info@kviklanet.dk – hvor vi ligeledes sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Alle links til lån på kviklanet.dk er sponseret indhold. Vores “favorit lån” og den generelle rangering af lån er udelukkende baseret på det antal af klik et lån modtager, samt hvor mange der rent faktisk får et lån. Derfor vil der løbende blive omrokeret på vores rangering, således at den afspejler hvad vores brugere reelt set klikker på, da der trods alt er rigtig mange lån på markedet i Danmark.

Selvom vi promoverer lån i den lidt dyrere ende(i forhold til bankprodukter i hvert fald), så anbefaler vi altid at man sætter sig grundigt ind i hvad vilkårene er for de konkrete lån. Dette gøres bedst ved at læse det tilbud som de sender til dig, efter at du har ansøgt om et lån, da du her får det tilbud låneudbyderne mener passer til dig. Selvom vi har en generel oversigt over hvilket niveau lånene ligger i, i forhold til ÅOP og renter, så vil du som regel ikke få tilbudt de samme vilkår som din nabo, da der kreditvurderes individuelt.

Vi anbefaler ligeledes at man kigger godt på ens nuværende økonomi for, at vurdere hvorvidt man reelt set har plads til det i sit budget. Vi har skrevet flere blogindlæg omkring lige netop dette, som fx her. Det er vigtigt at man ikke optager et lån, som man reelt set ikke har råd til at betale, da det hurtigt kan blive svært at rette op på, hvis man begynder at falde bagud på betalingerne.

Vi laver løbende indlæg på vores blog, hvor du kan blive klogere på økonomi og undgå nogen af de fejl mange begår når de optager forbrugslån på nettet.

Med venlig hilsen
Kviklånet.dk

Info@kviklanet.dk
Nupark 49
Holstebro

Upworth
CVR: 39040085

Vi støtter bl.a.: