5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

4,57-20,6%

ÅOP

Brugernes favorit Tilbud fra flere banker Nyt lån i DK

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 102 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

11,94-24,87%

ÅOP

Betal ud når du vil Du skal ikke stille sikkerhed

SMS lån – Lån med hurtig udbetaling

Brug for et SMS lån nu? Her på kviklanet.dk kan du let og hurtigt finde det rette for dig. Vi har nemlig gjort det nemt for dig og samlet alle de bedste lån fra de bedste udbydere i landet. Det har vi gjort i en let og overskuelig låneoversigt, hvor du får alt den information, du skal bruge, inden du foretager et SMS lån. Ønsker du at vide lidt mere omkring, hvad du skal være opmærksom på ved sådan et lån, eller vil du gerne have nogle gode tips til dit lån? Så har vi neden for skrevet en guide til, hvordan du finder det bedst mulige SMS lån.

Hvad er et SMS lån?

Inden vi går i gang med de gode råd, så er det selvfølgelig en god idé at få 100% styr på, hvad et SMS lån egentlig er. Det er et lån, der er hurtigt at tage, og hvor det typisk vil være muligt at låne mindre beløb. Det er en hurtig låneform sammenlignet med et banklån, da det er muligt at have pengene udbetalt inden for blot et par hverdage. Hos nogle udbydere kan du endda være heldig at have det lånte beløb til disposition den samme dag. Du skal dog være opmærksom på, at det afhænger lidt af, hvornår du ansøger om et lån.

En anden ting der er med til at gøre et SMS lån attraktivt i forhold til for eksempel et banklån er, at der oftest ikke er nogen krav om sikkerhed i lånet. Det er altså muligt at låne penge uden at have en bil, et hus eller eje andet af en høj værdi. Ofte vil det også være muligt at låne, hvis du er 18 år eller 21 år. Det kan meget ofte være svært at få lov til i en bank, hvis du står og skal bruge penge. Er du til en hurtig og glidende proces uden lange møder med en bankrådgiver, så er et SMS lån uden tvivl noget for dig.

Ulemper ved et SMS lån

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved et SMS lån. Selvom en hurtig udbetalingstid kan virke meget attraktivt, så er det altid værd at overveje de ulemper, der muligvis kan opstå. Der er generelt set hos de forskellige udbydere en høj rente, og det kan derfor blive rigtig dyrt at låne, hvis du altså ikke betaler lånet tilbage. Gør du ikke det, så kan det hurtigt gå galt, og SMS lånet kan hobe sig op, så du pludselig skylder mange flere penge væk, end du lånte. Dette er dog i det færreste tilfælde, at det sker. Derfor anbefaler vi altid, at du lægger et budget, inden du foretager et sådan lån. Så er du nemlig sikker på, at du kan betale lånet tilbage. Du bør dog også overveje, om den hurtige ekspeditionstid med videre kan opveje den høje rente.

Der er dog sket en rigtig stor udvikling inden for branchen de senere år, og der er kommet rigtig mange udbydere til. Det har betydet, at det nu er muligt at finde et billigt SMS lån, og renten har generelt vist et fald. Det har derfor aldrig været så attraktivt at foretage sådan et lån, som det er i dag.

Fordele ved et SMS lån

sms lånLigesom vi har fortalt om ulemperne ved et SMS lån, så giver det selvfølgelig også mening at fortælle om fordelene. Kan du klare en lidt højere rente sammenlignet med et banklån, så er der rigtig mange fordele. Først og fremmest skal du som førnævnt ikke stille sikkerhed for et lån du kan optage via internettet/sms. Det er kun de færreste udbydere, der vil have, du skal det. Det er derfor muligt at låne, selvom du ikke ejer nogen større ting af værdi. Det kunne være et hus eller en bil.

Ydermere så foregår hele ansøgningsprocessen meget anonymt, og du skal ikke bruge timer på at overtale en rådgiver om, at du altså gerne må få lov til at låne. Her indsender du blot din låneansøgning online, og så får du svar på, om du er blevet godkendt inden for få timer. Bliver du godkendt til et lån, kan du inden for blot et par dage have pengene på din konto. Det går rigtig hurtigt, hvor der modsat ved et banklån sagtens kan gå flere uger, før du har pengene på din konto. For at underskrive låneaftalen skal du blot underskrive aftalen med dit NEM-ID.

Der er samtidig stor fleksibilitet inden for denne type af lån, og du kan låne fra få hundrede kroner og op til mange tusinde kroner. Du har også selv en stor indflydelse på, hvor længe du vil være om at betale det tilbage.

En anden stor fordel ved at foretage et kviklån er også, at det er relativt nemt at blive godkendt, hvis man sammenligner med andre låneformer. Der er umiddelbart 2 krav, som du skal opfylde. Du må ikke være registreret i RKI, og du skal være over 18 år. Hos nogle udbydere, skal du dog være mere end 21 eller 25 år. Ser man bort fra dette, er det generelt lettere at blive godkendt, end det er ved et banklån. Som du kan læse, er der rigtig mange fordele ved et SMS lån, men det er naturligvis altid værd at overveje, om du kan klare den høje rente.

Gode råd inden du låner

Måske er det første gang, du skal foretage et SMS lån? Her kan det være en rigtig god idé med nogle gode råd, inden du låner. Vi har samlet nogle af de vigtigste råd til SMS lån nedenfor.

 • Ansøg minimum 3 steder

Det er ganske gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning afsted, og derfor kan det altså give rigtig god mening for dig at ansøge om ét lån flere steder. Det er nemlig ofte svært for udbyderen af SMS lånet at fastsætte den endelige rente, før du har været igennem en kreditvurdering. Ved kreditvurderingen kigger udbyderen blandt andet på din indkomst, din alder og om du står i RKI. Derfor kan det altså være en god idé at søge flere steder, så du lettere kan sammenligne de forskellige lån med hinanden. Du sparer altså derfor tid, og du har lettere ved at finde det helt rette lån for dig, hvis du ansøger flere forskellige steder. Du kan finde de bedste steder at ansøge om et lån i denne oversigt.

 • Læg et budget

De penge du låner, skal naturligvis betales tilbage igen, og derfor kan det være en rigtig god idé at lægge et budget med dine udgifter og indtægter. Det er en god ting at vide, at du har penge hver måned til at betale af på lånet, så du ikke havner i en situation, hvor du ikke kan betale dit lån af. At lægge et budget kan også være en rigtig god måde for dig at finde frem til, hvor hurtigt du kan betale dit SMS lån af på.

Billige sms lån – er det en myte?

Hvis du er på udkig efter billige smslån, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har lavet en nem og overskuelig oversigt over de billige sms lån som er tilgængelige i Danmark. Det er nemt, hurtigt og enkelt at benytte vores låneoversigt som altid er opdateret. Selvom denne type af lån typisk ikke er specielt billige set i forhold til et bank lån, kan man jo stadigvæk godt gå efter den version som er billigst. Det gør du ved at sammenligne på primært renter og ÅOP. Selvfølgelig skal løbetiden være den samme hos de forskellige virksomheder for at give et sammenligningsgrundlag på de forskellige billige sms lån. Du skal selvfølgelig altid gå efter dem med de laveste renter og ÅOP, så du slipper for at betale så meget tilbage. Som altid, er det en god idé at afdrage på lånet så hurtigt som muligt, da du herved kan slippe for rigtige mange gebyrer og renter.

Det kan du bruge dit billige sms lån til

Så snart låneudbyderen har godkendt dig til et sms laan, så er der som sådan ikke nogen der kigger på hvad du vælger at bruge dine penge på. Måske du gerne vil på en ferie eller have et nyt stykke elektronik? Det er helt og aldeles op til dig hvad du vælger at bruge pengene på. Så længe du betaler dine afdrag vil du ikke høre noget fra låneudbyder.

Fordele ved sms lån

 • Hurtig udbetaling
 • Ingen blander sig i hvad du bruger pengene til

Ulemper ved smslån

 • Højere renter
 • Nemt at komme i økonomiske problemer hvis man ikke tænker sig om med sms lån

Få penge nu – sådan gør du

Det er nemt og hurtigt at få penge nu. Du skal blot vælge en låneudbyder i vores oversigt ovenover, som passer til dig og dine behov. Her skal du blandt andet tænke over hvor meget du gerne vil have udbetalt, hvor lang tid du vil betale tilbage over, renten og åop. Når du har styr på hvilke vilkår der er hos den pågældende låneudbyder, så trykker du bare på ”få penge nu” knappen. Herefter bliver du viderestillet til en ny hjemmeside hvor du kan ansøge om at få penge nu. Typisk skal du bruge et nemid for at kunne ansøge om at få penge nu, men det har alle danske statsborgere heldigvis, så det er jo nok ikke noget problem. Hvis du har brug for at få penge nu, så er det altså en af de bedste muligheder at ansøge en af vores billige sms lån udbydere om et lån, da det er langt hurtigere end at gå i banken, som skal bruge en masse forskellige informationer fra dig. De har samtidig også langt større krav, hvilket kun gør processen endnu længere. Så hvis du skal have et håb om at få penge nu, så gør det igennem en af de mange godkendte sms lån udbydere i Danmark.

Få penge nu krav

Hvis du skal have et håbe om at få penge nu, så skal du først og fremmest opfylde et par krav.

Ingen rki

Du må for det første ikke være registreret i RKI, da det er automatisk afvisningsgrundlag i en ansøgning om at få penge nu. Der findes metoder til at omgå en RKI registrering, men det er ikke noget der bør anbefales. I stedet bør man måske undersøge mulighederne for at få hjælp til at komme ud af sin økonomiske situation

Alder

Langt de fleste steder hvor du kan ansøge om at få penge nu, kræver typisk at du er fyldt 21 år. Det gør de fordi at der er mindre risiko involveret i at låne til en der er fyldt 21 år. Der findes få steder hvor du kan få et sms lån som 18 år, men de renter og åop’er du skal betale vil typisk være noget højere da risikoen for låneudbyderne er noget højere.

Fast indtægt

Det er et krav fra langt de fleste sms lån udbydere at man har en fast indtægt. Det giver igen en mindre risiko, da man ved at det er muligt for dig at betale penge tilbage hver måned.
Så hvis du gerne vil have mulighed for at få penge nu, så skal du første og fremmest opfylde ovenstående krav.

Gratis sms lån – findes de?

Ja, det gør de! Det er dog typisk kun i forbindelse med første gang man optager et lån hos fx Vivus. Her kan du få et gratis smslån første gang du optager et smslån hos dem. Det vil sige at du kun skal betale hovedstolen og altså ikke betale hverken renter eller andre gebyrer/omkostninger. I vores oversigt ovenover kan du nemt og hurtigt se hvilke lån der kan optages gratis.

Gratis sms lån udbydere

Hvis du alligevel gerne vil have en liste over hvem der tilbyder gratis sms lån, så har vi gjort det nemt og hrutigt for dig at finde dem her(opdateret oktober 2016):

 • Vivus

Som du kan se er det ikke ret mange udbydere, der tilbyder dig at låne penge gratis via sms, men hvis du ikke har taget et lån hos Vivus før, så kan få et helt og aldeles gratis sms lån. Vi opdaterer listen over de lån du optage via sms gratis løbende, da vi ved der er stor efterspørgsel på dem. Hvem har også lyst til at betale renter og omkostninger? Ikke os i hvert fald!

Hurtige SMS lån

Hvis navnet SMSlån ikke allerede havde givet dig idé om at det går ret hurtigt når du ansøger et lån via sms, så kan vi fortælle dig at hurtig sms lån, faktisk betyder at långiverne typisk har en udbetaling på mindre end 24 timer. Kun ganske få udbydere har længere udbetaling end 24 timer, og nogen udbetaler endda dit godkendte lån i weekenden, hvilket må siges at være ret dejligt hvis man pludselig står i en situation og har brug for et hurtigt lån via sms (specielt hvis man ikke lave overtræk i banken eller har en kassekredit).

Hvordan optager man et hurtig sms lån

Det er hurtigt og enkelt at optage billige sms lån. Du skal blot tjekke vores liste igennem og se hvor lang varighed for udbetaling de har. Hvis du har brug for et hurtigt lån lige nu, så er det nok ikke så smart at vælge en udbyder der først udbetaler pengene i morgen. Som forbruger er det rart at lånevirksomhederne har oppet sig og gjort det muligt at få hurtige lån via mobilen samme dag(det hjælper også at bankerne har gjort det muligt med samme dags overførsler).

Hurtige sms lån – skidt for økonomien?

Ja, der er jo ingen tvivl om at det ikke er den bedste ting du kan gøre for din økonomi, men hvis du er opsat på at optage et hurtigt lån så er der jo ikke nogen grund til ikke at give dig de bedste forudsætninger når du alligevel har tænkt dig at gøre det. Hvis det er en enkeltgangs ting, så er det en god idé at kigge vores listen igennem for lån der er gratis at optage, så du ikke skal betale renter og gebyrer som ved andre hurtige lån. Hvis denne mulighed ikke er tilgængelig, så skal du selvfølgelig vælge den kombination med mindste renter og gebyrer, men som samtidig stadig er hurtige til at udbetale dit billige sms lån.

Hurtigt lån penge nu

Der er mange mennesker der har oplevet at stå i en situation hvor de har brug for et hurtig lån, så derfor har vi valgt at give dig den bedste oversigt over smslån i Danmark, hvor du kan få et ”hurtigt lån penge nu”. Vi har gjort det nemt og overskueligt med vores oversigt at få et hurtigt lån så du kan få penge nu. Det eneste du skal gøre er at tage kig på vores liste og beslutte dig for vilkårene til dit billige sms lån. Vi har skrevet flere guides her på siden til hvad du skal kigge efter når du er på udkig efter et sted hvor du kan finde et hurtigt lån penge nu sted. Vi anbefaler typisk at man først og fremmest afdækker sit behov, da det oftest er en ret impulsiv beslutning at optage et hurtigt lån hvor du får penge nu. Hvis det er til forbrugsgoder, så kan det være der er bedre alternativer (selvom vi har fundet de billigste alternativer). Hvis du vil benytte dig af et hurtigt lån, så er det en god idé at tjekke om du kan få et gratis sms lån, da du på den måde kan spare en del penge i renter og gebyrer.

Hurtigt lån penge nu – gjort nemt og enkelt med sms lån

 1. Kig på oversigten over ”hurtigt lån penge nu” steder.
 2. Gennemgå vilkårene.
 3. Beslut dig for en udbyder.
 4. Klik på ”Hurtigt lån få penge nu”.
 5. Ansøg.
 6. Vent på pengene kommer ind på din konto.

Sværere er det faktisk ikke! Så hvis du har brug for at få penge nu ved hjælp af et hurtigt lån, så følg ovenstående guide og få pengene ind på din konto allerede i dag.

Sms kviklån

Et sms kviklån er sådan set det samme som et sms lån, bare endnu hurtigere! Hvis du gerne vil have dig et kviklån sms, så tager det ikke mange minutter fra du har ansøgt til du kan få svar på din ansøgning om et kviklån sms. Her følger en miniguide til hvordan du optager billige sms kviklån.

Afdæk behovene for dit sms kviklån

Du skal først og fremmest finde ud af hvor mange penge du skal bruge inden du optager et sms kviklån, da det afgør hvilke kviklån sms udbydere du kan ansøge hos, da der er stor forskel på hvor mange penge du kan søge om hos de forskellige sms kviklån udbydere. Hvis du har brug for omkring 4000 kr. er et af de bedste steder at ansøge om et sms kviklån Vivus, da de har et gratis sms lån, hvis man altså ikke har fået et gratis sms kviklån hos dem før. Du bør altid overveje om det behov du har når nu skal finde et sms kviklån egentlig er noget livsnødvendigt, da et kviklån sms kan have langvarige effekter på din økonomi efterfølgende. Derfor har regeringen faktisk også indført en ”tænkepause” inden du kan optage billige sms kviklån, hvor du kan få penge nu på din konto. Dette har de gjort fordi at rigtig mange har svært ved at styre deres impulser og blot optager kviklån sms uden at tænke sig om. Det er en god ændring, da det måske kan få nogen til at tænke sig om en ekstra gang inden de optager for mange hurtige lån.

Tjek vilkårene hos de forskellige kviklån sms udbydere

Der er STOR forskel på vilkårene hos de forskellige udbydere af billige sms kviklån. Derfor har vi lavet en ALTID opdateret oversigt hvor du kan sammenligne sms lån fra alle de største udbydere. Dette har vi gjort for at sikre dig at du træffer den helt rigtige beslutning inden du optager et kviklån sms. Du skal primært kigge på parametrene:

 • Rente
 • ÅOP

Disse parametre er altafgørende i forhold til hvor meget du kommer til at betale tilbage på dit sms kviklån. Hvis renten er lav men ÅOP høj, så skal du selvfølgelig tage højde for det i din beslutning. Du skal gå efter en kombination hvor begge parametre er så lave som mulige, da du på den måde skal betale så lidt som muligt i renter og gebyrer på dit sms lån.

Tjek budgettet i gennem

Selvom et lån via sms typisk er impulsiv af natur, så er det en god idé at tjekke budgettet i gennem for at se om du har råd til at betale af på et sms kviklån. Der er ikke noget ved at pludselig stå i en situation hvor du ikke længere kan betale af på dit billige sms lån, da du på den måde risikerer at ende i RKI-registreret. Hvis du har plads i budgettet til at betale afdrag og renter på dit sms kviklån, så er der ikke noget i vejen for at du klikker på knappen ovenfor og trykker ”ansøg om et billigt sms lån”.

Lån i dag – kan det lade sig gøre?

Ja, det kan det faktisk godt. Hvis du har brug for at få penge nu, så skal du blot ansøge en af vores mange udbydere i listen ovenover, som tilbyder at man kan få lån i dag. Efter at bankerne har gjort det muligt at få penge samme dag som man overfører, er der flere og flere billige udbydere der tilbyder at man kan få lån i dag. Så det kan bestemt lade sig gøre at få et lån i dag. Du skal blot finde ud af hvad du har brug for og så derefter finde det bedste sms lån, der selvfølgelig passer til dig og dine behov, og trykke på ”ansøg” for at få et lån i dag. Det kan næsten ikke blive hurtigere og mere nemt end det.

Hvad skal du bruge dit sms lån i dag til?

Det er ikke altid at man har lyst til at lade nogen vide hvad man skal bruge sit sms lån i dag til, hvilket også er noget at virksomhederne godt er klar over. Derfor er der aldrig nogen der stiller spørgsmål til hvad dit sms kviklån i dag skal bruges til. Det eneste du skal svare på i forbindelse en ansøgning om et lån i dag, er sådan set bare:

  • Har du en fast indtægt og kan påvise det?
  • Er du registret i RKI?
  • Hvor gammel er du?

Hvis du kan svare hhv: Ja, nej og 21 år, så er du typisk godkendt til at få et lån i dag. Det er selvfølgelig vigtigt at man lige tager en måling på hvorvidt man egentlig har brug for det pågældende lån, og vi anbefaler her på kviklanet.dk altid at man lige overvejer en ekstra gang efter at man har ansøgt om et lån i dag (man skal altid godkende lånet bagefter). Der er ingen grund til potentielt at ødelægge sin økonomi med et lån i dag, hvis man kan finde andre billigere alternativer end lån via mobilen, da de jo typisk er noget dyrere end fx et banklån. Hvis du er fast besluttet på at få et lån i dag, så er det dog trods alt hurtigst at gøre det igennem en af vores udbydere af lån sms, da du som nævnt ovenfor kan få penge nu udbetalt i dag.

Lån penge og få dem med det samme

Har du brug for at låne penge med det samme? Så har vi her på kviklanet.dk samlet en stor oversigt over steder hvor du kan ”lån penge med det samme”. Vi har været venlige at lave oversigten således at du kan sammenligne på alle de vigtigste parametre, så du nemt og hurtigt kan ansøge om et lån med det samme. Du skal bare finde ud af hvordan du gerne vil have dit lån penge med det samme stykket sammen og derefter vælge en sms lån udbyder i vores oversigt. Mange tror fejlagtigt at man kan lån penge trods rki, men der er faktisk meget få steder hvor dette er en mulighed, selvom du kan lån penge med det samme. Så hvis du tror at du kan få et lån hvor rki ikke er en hindring, så må du desværre tro om igen. Det er nemlig et af de absolut skarpeste krav, så der er ikke rigtig nogen lån penge med det samme virksomheder der tilbyder ”billige lån rki ingen hindring”. Hvis du derimod ikke er registreret i RKI, så er det nemt og hurtigt at få et lån med det samme, hos en af vores mange billige smslån udbydere. Det eneste du skal gøre er blot at trykke på knappen ”ansøg om lån penge med det samme”, og udfylde alle informationerne på den smslån virksomhed du har valgt. Husk at have dit nemid klar, da det er et krav fra langt de fleste virksomheder hvor du IKKE kan få hurtig lån rki ingen hindring. Så for at konkludere, ja du kan ”lån penge og få dem samme dag”.

Lån penge nu sms

At låne penge nu sms, lyder nærmest som et oldnordisk koncept, da det efterhånden alt sammen foregår via computeren og på de internetsider der tilbyder lån penge via sms. Det er dog stadigvæk muligt at lån penge sms få steder, men det er langt det nemmeste at ansøge om et sms lån med hurtig udbetaling, ved at gøre det online, da du her kan få en overskuelig oversigt over alle de forskellige udbydere. Når du låner penge via sms, er det typisk det man kalder et ”kvik sms lån”, afspejler at det er et lån der bliver udbetalt ret så hurtigt.

Lån penge nu sms – trods rki?

Det er desværre IKKE muligt at lån penge sms hos de udbydere vi har på vores hjemmeside. Selvom der er mange der er på efter sms lån trods rki, så er det altså sjældent en mulighed medmindre man vil snyde sig selv til det. Hos nogen nye udbydere, kan man måske have en mulighed for at optage et lån, men det er dog langt fra sikkert.

Sms lån penge samme dag?

Ja, når søger om at låne penge via sms, så tilbyder mange af udbyderne at lade dig få pengene allerede i dag. Det er blevet en mulighed efter at bankerne har fået straks overførsler indført, som gør det muligt at overføre penge samme dag.

Lån penge på mobilen

Har du brug for et lån, så er du faktisk så heldig at du kan gøre det direkte fra mobilen. Dette er gjort muligt ved at du kan gå direkte ind på alle de forskellige udbydere hvor du kan låne direkte fra mobilen og ansøge om et mobillån med nemid(som du selvfølgelig altid har på dig). Nu hvor langt de fleste hjemmesider er mobilresponsive, så er det blevet super nemt at lån penge over mobilen, da man ikke længere skal scrolle ind for at kunne læse teksten. Det er for os som benytter deres service at man kan lån penge via mobil, så man ikke behøver at skulle finde sin computer frem for at gøre det. Vi anbefaler her på kviklanet.dk at man altid sørger for at lede efter gratis mobillån, da man så slipper for at skulle betale renter og gebyrer tilbage, men det er selvfølgelig ganske få steder det er er muligt når du er på udkig efter at låne penge via mobil. Kig vores liste igennem ovenover for at finde de bedste og billigste sms lån via mobilen.

Lån penge via sms – en branche i vækst

Der er rigtig mange danskere der hver dag benytter sig af at det er så nemt at få . Derfor er der også de sidste par år dukket rigtig mange virksomheder op som hurtigt formår at generere et overskud ved at give folk mulighed for at få lån via sms. Om man synes det er en skidt branche eller ej, forholder vi os ikke til, da virksomhederne jo blot opfylder et behov for dem der nu søger efter at lån penge via sms. Det er jo en fed service at få et sms lån på 1000, 3000 eller 5000 kr, når man står og har brug for det, i stedet for at skulle igennem den langsommelige proces i banken. Derfor vælger mange at få sms lån som har hurtig udbetaling, da de ikke gider spilde tiden på at snakke med en bankmand der stiller alt for mange spørgsmål. Der vil dog altid være nogen der skal lide under det, men det er typisk dem ikke kan styre sit forbrug og blot optager hurtige sms lån gang på gang. Disse mennesker bør selvfølgelig have hjælp og mange af dem mister da også helt retten til at optage lån, da de som oftest ender i RKI, således at de ikke længere kan låne penge via sms.

Lån på dagen – hvor hurtigt går det?

Når du ansøger om nemme lån, så er det oftest ret hurtigt at du kan få dem udbetalt. Mange af vores udbydere af lån på mobilen tilbyder nemlig at du kan få lån på dagen, hvilket er noget mange sætter pris på. Det er jo typisk lige nu og her at man har brug for sine penge, så de har gjort det muligt at få pengene udbetalt allerede samme dag. Det er lidt der ligger i selve ordet ”sms kviklån”, nemlig at man lån penge og få dem samme dag. Hurtige lån via sms er det langt de fleste efterspørger, så derfor er der også opstået en masse der gør det muligt at få lån på dagen. Bankerne har selvfølgelig også gjort deres del, da det jo er dem der har gjort muligt at overføre penge samme dag. Det havde været svært at tilbyde lån på dagen, hvis de ikke havde gjort dette muligt. Hvis du skal bruge et smslån som har hurtig udbetaling, så kig vores liste igennem og se hvor hurtigt de udbetaler pengene. Vi har med vilje valgt at vise dig alle de nemme lån der er i Danmark, da vi jo godt ved at det er dem du er på udkig efter og ikke lån hvor kravene for at få penge nu er alt for store.

Nye SMS lån 2017

Her på lån sms kan du nemt og hurtigt se en liste over alle de nye sms lån og andre nye lån der kommer i Danmark. Vi opdaterer nemlig listen hver dag, så hvis der kommer et nyt lån på markedet, vil du altid kunne finde dem her på lån sms. Der kommer nemlig jævnligt nye sms lån til, selvom mange af dem egentlig er de samme mennesker bag, blot med et nyt navn. På den måde kan de dække mere af markedet uden at folk opdager det egentlig ikke er ”nye sms lån” som sådan. Tjek siden ofte eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så notificerer vi dig når der dukker et nyt lån op. Det er nemmere end at skulle holde sig selv opdateret hele tiden. Det synes vi er god service. Vi har også en liste over almindelig nye lån, som vi selvfølgelig også opdaterer 24/7.

Nye lån på nettet 2017 – hvorfor ny lån?

Er du på udkig efter nye lån på nettet, så har vi på lån sms den bedste oversigt over disse. Et hurtigt kig i vores liste giver dig det bedste overblik over nye lån på nettet i Danmark 2016. Det gør det nemt og overskueligt at finde et nyt lån som man ikke har prøvet før. Selvom vi selvfølgelig altid anbefaler at man kigger efter gratis mobil og smslån, hvilket mange af de nye lån penge på nettet tilbyder i forbindelse med at de lancerer deres virksomhed. Det er en god måde for dem at komme bredt ud i markedet, da mange selvfølgelig gerne vil have et gratis sms lån. Så hvis du gerne vil holde øje med nye lån på vej, så er lån sms det bedste sted at tjekke ofte, da vi her altid sætter nye lån online ind så snart de lanceres. Vi skal nok give dig besked om de nye superlån i 2016, så snart de kommer online!

Sms lån 5000 – det mest populære lån

Når danskerne skal optage et sms lån er 5000 kr. det mest valgte beløb! Man kan da også få rigtig mange ting for et sms lån på 5000 kr., så skynd dig at lån 5000 i dag, så kan du få alt hvad hjertet begærer, så længe det selvfølgelig er under 5000 kr.

  • Ting du kan købe med 5000 kr.
  • En brugt bil
  • Ny computer
  • Iphone 7
  • Et weekend ophold

Ja, der er mange ting man kan købe med et sms lån på 5000 kr., det er næsten kun fantasien der sætter grænser, så hvad venter du på? Optag lån og få penge nu til det du har lyst til at købe.

SMS lån Danmark – Liste over lån i DK

Lån sms har den bedste oversigt over sms lån i DK. Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til det bedste sms laan i Danmark, som passer til dine krav og behov. Uanset hvad du skal bruge pengene til, så kan du her på lån sms finde et perfekt match mellem dig og en virksomhed der tilbyder lån af den hurtige natur. Du skal blot gøre dig selv klart hvad det er du på udkig efter og derefter kigge vores liste igennem over sms lån i Danmark. Når du har valgt et af de mange billige sms lån, så skal du blot klikke dig videre til den valgte samarbejdspartner. Hos lån sms samarbejder vi nemlig med størstedelen af låne udbyderne i Danmark, men hvis vi har glemt en er du selvfølgelig velkommen til at sende os en mail på info@kviklanet.dk, så sørger vi for at tilføje den til listen over sms lån dk. Vi har et mål om at blive den bedste info side omkring økonomi og lån generelt i Danmark, så vi tager altid i mod konstruktiv kritik!

SMS lån uden sikkerhed – hvad vil det sige?

Hvis du allerede godt ved hvad et sms lån uden sikkerhed er, så er dette afsnit ikke så relevant for dig. Tag i stedet et kig på vores lange liste over steder hvor du kan ansøge om hurtige lån
Et sms lån uden sikkerhed er et lån, hvor du ikke behøver at skulle stille sikkerhed i noget du i forvejen ejer. Det kunne for eksempel være et hus, en bil, din speedbåd eller noget helt andet. Det er langt de færreste udbydere, der har krav om at du skal stille sikkerheder, da det ligesom går lidt i mod pointen med at kunne lån penge og få dem samme dag. Hvis du pludselig skal til at stille sikkerheder, så går ideen lidt ud af at kigge efter de hurtige lån, da det jo så kommer til at tage noget længere tid at få lov til at låne penge nu.

Er det muligt at få et sms lån uden nemid?

Det er i langt de fleste tilfælde ikke muligt at få et billigt sms lån uden at have et nemid til rådighed. Dette er en ekstra sikkerhed for udbyderne lån via sms, da de så er sikre på at den der ansøger har et CPR nummer og er bosat i Danmark.

SMS quick lån – en af mange varianter!

Et sms quick lån er ikke anderledes end et normalt sms lån. Det er blot en af mange måder folk søger efter et hurtig sms lån. Da efterspørgslen på at få penge nu er så stor, opstår der også mange forskellige varianter af søgeordene, så dette afsnit er egentlig blot for at forklare at der ikke er nogen forskel på et sms lån og sms quick lån. Håber du finder et quick sms lån der passer til dig her på lån sms dk. Vi har i hvert fald gjort vores til at det bliver nemmere for dig at finde frem til et der passer til dig, men hvis der er noget du er i tvivl om, så må du meget gerne skrive til os på info@kviklanet.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Små lån – hvad forbindelse har de til sms lån?

Små lån er lån i størrelsesorden 500 til 10.000 kr. Derfor forbinder folk oftest små lån med SMS lån, da det er her det nemmest at få små lån uden at skulle vise en masse forskellige dokumenter frem. Det eneste det kræver for at du kan få små lån er sådan set bare at du har:

 • Fast indtægt
 • Ingen rki registrering
 • Er over 18 år (flere steder er det 21+)

Så hvis du du opfylder alle disse, så er der ikke noget i vejen for at du kan lån penge med det samme og have dem til rådighed allerede i dag.

Hvad bruger folk typisk små lån til?

Det er jo svært at svare på, men hvis man skal gætte lidt så er det jo typisk forbrugsgoder som fx tv, mobiler, tablets, regninger og meget andet. Små lån er typisk sjældent en god idé, hvis det ikke er livsnødvendigt, da det jo selvfølgelig aldrig er en god idé at betale renter eller gebyrer. Derfor er det selvfølgelig stadig fristende at optage små lån til det nye stykke elektronik, men hvis man har muligheden for at spare op til det i stedet, vil det være langt at foretrække.

Lån til alle – find dem på kviklanet.dk!

Vi har gjort vores bedste for at finde et så bredt udvalg af sms lån, at der er lån til alle mulige forskellige behov. Derfor behøver du kun at skulle besøge et sted når du vil optage et sms lån, nemlig kviklanet.dk. Det er nemt og enkelt at finde et lån til alle behov her på vores hjemmeside, du skal blot sætte dig lidt ind i de forskellige typer af lån, og så er du ellers klar til at få et lån med det samme.

sms lån 3000Skal du låne 3000 kroner? Så kan et SMS lån meget vel være noget for dig. Det er nemlig en let og hurtig måde at låne 3000 kroner på. Du har sikkert hørt om et sms lån før, men ved du helt, hvad det er? Her på siden finder du alle de mest populære SMS lån 3000 kroner i en nem og overskuelig oversigt, hvor du let kan sammenligne de forskellige lån med hinanden. Du kan også læse mere om, hvilke fordele der kan være ved et SMS lån 3000 kr.

Lån 3000 kr. til hvad som helst

Hvis du har prøvet at tage eller søge om et banklån før, så ved du helt sikkert også, at det kan være svært at blive godkendt til, ligesom du også skal argumentere for, hvorfor du vil bruge penge på det, du vil. Det er ligemeget, om det er en uforudset udgift, eller om det er din drømmerejse. Her vil du skulle igennem lange møder med en bankrådgiver, hvor du hos en SMS lån 3000 kroner udbyder skal udfylde en ansøgning online. Her får du svar hurtigt, og der er ikke nogen, der blander sig i, hvad du bruger dine penge på. Når pengene står på din konto, så kan du frit vælge, hvad du vil bruge dine penge på.

Sådan finder du det bedste SMS lån 3000 kr.

Der er mange udbydere af SMS lån 3000 kroner, og derfor kan det også være svært at finde frem til, hvilket lån man skal vælge. Det kan godt være svært at navigere rundt i de forskellige udbydere, fordi der også er nogle lånetilbud, der ofte er meget aktuelle. Vi har dog gjort arbejdet nemt for dig og fundet frem til de bedste SMS lån 3000 kr. på markedet. Vi har samlet dem oven for i en let og overskuelig oversigt, hvor du får alt den nødvendige information, når du skal foretage et SMS lån 3000 kr.

Kig på ÅOP

Den fejl som mange begår, inden de skal foretage et lån er, at de blot kigger på renten. Det er naturligvis også en god ting at kigge på, men det er ikke altid, det er nok. Du bør også altid kigge på ÅOP’en for lånet, da det giver dig et mere retvisende billede af, hvad lånet koster. ÅOP betyder årlig omkostninger i procent, og denne sats indeholder også stiftelsesomkostninger, gebyrer med videre. Du får altså et reelt indblik i, hvad dit sms lån faktisk vil koste dig. Det har vi naturligvis taget højde for i vores oversigt, hvor der står ÅOP samt et låneeksempel.

Ansøg minimum 3 steder

Da det kan være svært for udbyderne af SMS lån 3000 kroner, anbefaler vi altid, at du søger om lån mindst 3 steder. Det skal du gøre af den simple grund, at det kan være svært for udbyderne at fastsætte den endelige rente, før du har været igennem en kreditvurdering. Det er ligeledes gratis og uforpligtende og ansøge om et SMS lån 3000 kroner, og derfor kan du altså let søge flere steder og sammenligne de forskellige lån.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvor mange penge koster det at optage et lån?

Prisen på et lån varierer fra låner til låner. Prisen på et lån kan b.la. afhænge af, hvad du vil låne til, din kreditvurdering, renter, gebyrer osv.

💡 Hvad er ÅOP?

ÅOP står for ”Årlige Omkostninger i Procent”. Det viser dermed, hvilke omkostninger et lån inkluderer, og det gør det dermed nemmere for låneren at overskue de samlede omkostninger ved at optage lånet.

❔ Hvad er RKI?

RKI er et selskab, som registrerer privatpersoner, som er blevet kvalificeret som værende dårlige betalere. RKI bruges af banker, virksomheder og offentlige myndigheder, når de skal foretage kreditvurderinger.

☝ Hvad er et lån med sikkerhed?

Når du optager et lån med sikkerhed, så stiller du en genstand i sikkerhed for, at du kan betale lånet. Det kan f.eks. være dit hus eller din bil. Dette gør du omvendt ikke, når du optager et lån uden sikkerhed som f.eks. et forbrugslån.