5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

SMS lån 5000

sms lån 5000SMS lån har på meget kort tid indtaget Danmark og er blevet en af de mest populære låneformer. Med et SMS lån er det muligt alt låne alt lige fra 5.000 kroner til mere end 50.000 kroner. Det er for mange kendt som værende af de hurtigste og nemmeste måder, du kan låne penge på. Der kan være mange forskellige situationer, hvor du kan stå og mangle 5000 kroner. Det kan være, du har fået en større uforudset udgift, eller måske trænger du til at komme væk fra hverdagen og rejse til sydens sol. Her på Kviklanet.dk har vi gjort cdet nemt for dig og samlet de bedste SMS lån fra nogle af de mest troværdige virksomheder. Ovenfor finder du 3 af de mest benyttede og anbefalede. Klikker du på den grønne knap neden for de 3 SMS lån, kan du komme til den fulde oversigt.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Det er attraktivt at tage et sms lån på 5000 kroner for mage forskellige mennesker, og mange forskellige aldersgrupper. Det gode ved et SMS lån er, at der ikke er de store krav for at blive godkendt, hvis man sammenligner med for eksempel et banklån. Der er naturligvis stadig en række krav, men sammenligner man dem, så er det noget nemmere at blive godkendt til et SMS lån end et banklån eksempelvis. Selskaberne går ind og laver en kreditvurdering af dig som lånetager. Vi har nedenfor oplistet nogle af de krav, du skal opfylde for at blive accepteret og kreditgodkendt som lånetager.

Du må ikke stå i RKI
RKI er et register for dårlige betalere, som virksomheder kan gøre brug af, inden de indgår en købsaftale med en kunde. Man kommer i RKI, hvis man ikke har betalt sine regninger til tiden. Her går låneselskaberne ind og laver en risikovurdering af dig som låntager, hvor de tager højde for, hvor stor chance der er for, at du kan betale dit lån tilbage. Står du i RKI er chancerne små, idet der allerede er regninger, du ikke har betalt.

Minimumsalder
For at foretage et sms lån 5000, skal du være minimum 18 år gammel. Bemærk at du ved nogle selskaber skal være over 21 år. Det afhænger dog i høj grad af, hvilket låneselskab, du gør brug af. Du kan i vores samlede oversigt danne dig et overblik over, hvad aldersgrænsen er ved de forskellige lån.

Indtægt og job
Hos de fleste låneselskaber er det et krav, at du skal have en bestemt årlig indtægt. Dette kræver låneudbyderne som en form for sikkerhed for, at man som lånetager har økonomi til at betale lånet tilbage. Du kan derfor blive bedt om at vedhæfte en lønseddel, der på en måde kan være med til at bevise din årlige indkomst. Det er også en form for dokumentation for, at du er tilknyttet arbejdsmarkedet. Det er dog ikke et krav alle steder, og derfor er det igen en god ting at undersøge kravet hos de forskellige låneselskaber.

Vi anbefaler at ansøge flere steder

Her hos Kviklanet.dk anbefaler vi altid, at du ansøger om lån hos flere forskellige udbydere. Det er der flere årsager til. Først og fremmest er det helt uforpligtende, og du binder dig slet ikke til noget, før du har signeret lånekontrakten. Ydermere er det også gratis at søge flere steder. Låneselskaberne kan have svært ved at fastslå den endelige rente på dit lån, før de har kreditvurderet dig, og derfor kan det altså være en god idé at ansøge flere forskellige steder.

Lån hurtigt 5000 kroner

Når du søger om et sms lån 5000 kroner, så har du også et meget bedre grundlag for at sammenligne de forskellige lån med hinanden. Det er nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgninger, og det behøver ikke at tage mere end 10 minutter. Sammenligner man det med processen for et banklån, så er det noget hurtigere, end hvad de fleste banker kan præstere. Her skal du ofte til møder, før du kan blive godkendt. Når du skal sammenligne de forskellige lån med hinanden, anbefaler vi, at du vælger det lån med den laveste ÅOP. ÅOP er en betegnelse for de samlede omkostninger, der er ved et lån. Der er altså både medregnet renter og eventuelle gebyrer.

Dit lån og dine penge

En af de ting som mange sætter meget pris på ved et sms lån er, at der ikke er en rådgiver, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges på. Du skal altså ikke igennem møder med din bankrådgiver, hvor du skal argumentere for, hvorfor du skal have lov at låne samt redegøre for, hvad pengene skal gå til.

Udbyderne af SMS Lån 5000 kigger objektivt på det, og kommer igennem den hurtige kreditvurdering, er du erklæret egnet til lånet. Så snart du har pengene, bestemmer du alt så fuldstændig selv, hvordan du vil bruge dem. Det er der ingen, der stiller spørgsmålstegn ved. Dette er netop en af de mange årsager til, at et SMS lån er blevet så populært. Man kan sige at ansøgningen foregår meget anonymt i og med, at du ansøger online.

Et lån helt uden sikkerhed

Optager du et lån i banken, så vil din bankrådgiver sandsynligvis forlange, at du stiller en eller anden form for sikkerhed. Det kan for eksempel være i form af bil eller i form af hus. Dette krav finder du ikke hos udbyderne af SMS lån. Det betyder altså, at du kan tage et SMS lån 5000 kroner, selvom du ikke ejer et hus eller bil. Nu spørger du sikkert dig selv, hvordan det kan lade sig gøre. Det er der en god forklaring på.

Låneselskaberne foretager nemlig en kreditvurdering af dig, inden du bliver godkendt til lånet. Her kigger de blandt andet på din indkomst, om du er registreret i RKI samt din alder. Lever du op til de krav, som de har, så vil du også blive godkendt til lånet, og du kan frit disponere over det lånte beløb.

Find det rette SMS lån på 5000 kroner

Det kan være svært at finde hoved og hale i det danske marked for sms lån. Det problem kender vi til her hos Kviklanet.dk, og derfor har vi udviklet en nem og overskuelig guide, der hjælper dig godt igennem til at finde det billigste SMS lån, der dækker dine behov.

Brug vores oversigt
Vi har lavet en oversigt, hvor du nemt og hurtigt kan finde information omkring de forskellige sms lån, der er på markedet. I vores oversigt finder du blandt andet oplysninger om rente, ÅOP, brugerbedømmelser samt andre relevante informationer.

Husk altid at sammenlign sms lånene
Det er kvit og frit at ansøge om flere sms lån samtidig, og det har som førnævnt visse fordele. Først og fremmest, så kan du nemmere sammenligne de forskellige lån med hinanden og derved finde det bedste og billigste lån for dig. Det kan være svært for udbyderne at komme med et endeligt lånetilbud, før de har foretaget en kreditvurdering af dig. Derfor giver det mening at ansøge flere steder, så du har et godt grundlag at sammenligne lån ud fra og ikke ender med at tage det første og det bedste.

Ansøg gennem Kviklanet.dk
Via Kviklanet.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over det til tider uigennemskuelige lånemarked. Du kan klikke dig direkte ind til de respektive udbydere via den grønne knap ud for hvert lån. Vi har i toppen af denne side samlet de 3 mest populære sms lån, som der er flest brugere der benytter sig af. Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot lidt mere information omkring lånet, så anbefaler vi, at du tager kontakt til den pågældende udbyder. De kan svare mere dybdegående på dine spørgsmål. Du kan altså via vores hjemmeside let, trygt og helt uforpligtende søge om et sms lån 5000 kroner.

SMS lån 5000 kroner næsten gratis

Det er ikke helt gratis at låne 5.000 kroner, men låneudbyderen Vivus tilbyder faktisk, at du kan tage dit første lån ved dem på op til hele 4.000 kroner gratis. Dette forudsætter dog, at du betaler lånet retur inden for 30 dage. Det kræver selvfølgelig, at du betaler til tiden, for ellers vil der komme renter og gebyrer på lånet, og det kan blive dyrt for dig. Det er et rigtig godt tilbud, der er fremkommet af et lånemarked med en meget hård konkurrence, hvor mange udbydere kæmper om kunderne.

Du skal huske at betale til tiden

Det sker desværre, at folk der låner 5000 kroner via SMS lån kommer galt af sted i den forstand, at de bliver registreret i RKI. Selvom renten for et SMS lån er forholdsvist høj i begyndelsen af lånet, så vil den for alvor begynde at blive høj, hvis du ikke betaler det af i ordentlig tid. Der vil her komme ekstra renter på, og der vil blive pålagt ekstra gebyrer, hvis du ikke overholder indbetalingsfristerne. I værste tilfælde kan dette føre til registrering i RKI, der er en database for dårlige betalere, virksomhederne kan bruge for at vurdere en eventuel kunde, inden de indgår en købsaftale. Ender du i RKI, vil dette højst sandsynligt få negative konsekvenser for dig på længere sigt, hvis du ønsker at låne igen. Det er nemlig de færreste låneselskaber, der godkender folk, der er registreret i RKI.

Husk at have et budget

For at du er sikker på, at du nu også har penge til at betale af på dit lån, kan det være en god idé at lægge et budget, hvor du tager temperaturen på din privatøkonomi. Du skal her finde frem til dine omkostninger og dine indtægter. Det er en god idé at sørge for, at du har lidt pengene tilbage, efter du har betalt af på dit lån, så du også kan tillade dig andre ting i låneperioden. Er du ikke så stærk i at lægge et budget, så anbefaler vi, at du søger hjælp på internettet eller høre familie eller venner ad. Der er helt sikkert en bekendt, der kan hjælpe dig! Har du den sunde fornuft med og et godt budget i hånden, kan det næsten ikke gå galt.