Lån penge rentefrit

5000 - 150000 kr.

Lånebeløb

3 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Vi matcher dig med det bedste lån Få besked når der kommer nye lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Få svar hurtigt Hurtig udbetaling

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

3,34-24,99%

ÅOP

BEMÆRK: Høj udbetaling Ansøg på 2 min Hurtigt svar og udbetaling

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Ingen sikkerhed påkrævet Godkendelse på 1 minut

5000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

0

Min. alder

2,04-24.99

ÅOP

Få svar hurtigt 100% uforpligtende at ansøge

4000 - 25000 kr.

Lånebeløb

24 - 24 mdr.

Løbetid

23

Min. alder

24,87%

ÅOP

Fremragende Trustpilot Gratis straksoverførsel Lån uden sikkerhed

10000 - 300000 kr.

Lånebeløb

36 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

9,39-24,87%

ÅOP

Enkel ansøgningsproces Lån uden sikkerhed Svar alle ugens dage

2500 - 50000 kr.

Lånebeløb

9 - 199 mdr.

Løbetid

21

Min. alder

24,99%

ÅOP

Lynhurtig godkendelse Lån op til 50.000 kr.

25000 - 500000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4,9-24,90

ÅOP

Lave renter Direkte svar Uforpligtende ansøgning

10000 - 400000 kr.

Lånebeløb

12 - 144 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

4-24,99%

ÅOP

Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Lav rente fra 2,95% Sammenlign og vælg det bedste lån

10000 - 150000 kr.

Lånebeløb

24 - 120 mdr.

Løbetid

20

Min. alder

15,87-24,87%

ÅOP

Lån op til 100.000 Bestem selv tilbagebetalingsperioden

40000 - 300000 kr.

Lånebeløb

12 - 180 mdr.

Løbetid

18

Min. alder

3,97-21,93%

ÅOP

Godt til store lån Tilbyder samlelån op til 500.000

Sammenlign rentefrie lån

Søger du et rentefrit lån? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig sammenlign nogle af markedets førende rentefrie og gebyrfrie kviklån. Det kan du gøre ud fra alle de vigtigste parametre som løbetid, svartid, beløb, maks ÅOP, renten, kreditomkostninger med mere. Der findes mange låneudbydere på det danske marked, og derfor kan det være svært at finde hoved og hale i, hvilken type lån man skal vælge. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med, og derfor har vi lavet denne side, hvor du kan få det gyldne overblik.

Hvad er et rentefrit lån?

Rentefrie lån kan være sammensat på flere forskellige måder. Ved nogle rentefrit lån vil lånet være rentefrit i en periode. Det kan for eksempel være, at lånet har en løbetid på 12 måneder, hvor en af månederne er rentefrie. Det er særligt denne model der bruges, hvis det er lidt højere lånebeløb. Efter den rentefrie periode begynder der at komme renter på lånet.

Når det kommer til rentefrie kviklån og forbrugslån, så er det ofte en anden model, der gør sig gældende. Her er løbetiden på denne form for rentefrit lån ofte 30 – 60 dage, hvis de er rentefrie. Du skal altså ikke betale renter af lånet, men til gengæld skal du betale det af hurtigt. Det stiller nogle store krav til, at du kan betale større beløb af. Ved et rentefrit lån kommer der sjældent ekstra omkostninger på, med mindre der er gebyrer. Låner du 5.000 kroner, skal du altså betale 5.000 kroner tilbage. Det kan altså være rigtig fordelagtigt, hvis du står og mangler penge her og nu og samtidig ved, at du godt kan betale lånet hurtigt af.

Hvor meget kan jeg låne uden rente?

Fælles for langt de fleste rentefrie lån er, at lånebeløbet er i den lave ende. Skal du have et lån, der er helt rentefrit, vil det typisk ikke være muligt at låne over 15.000 kroner rentefrit. Mange låneudbydere tilbyder rente- og gebyrfrie lån på 4.000 – 5.000 til førstegangskunder. Hos låneudbyderen Lendon har du dog mulighed for at låne de første 15.000 kroner gratis. Husk altid at selvom lånet er rentefrit, behøver det ikke at være gebyrfrit. Det ses ofte at rentefrie lån faktisk ikke er specielt meget billigere, fordi prisen er lagt ind i gebyrerne. Sådan behøver det dog ikke altid at være. Uanset om du bliver tilbudt at låne 5.000, 10.000, 15.000, 20.000 eller 30.000 rentefrit, bør du altid være grundig, når du læser låneaftalen igennem. Selvom du kan tage et quick lån rentefrit, kan der stadig være udgifter, som du måske ikke lige ville være opmærksom på ved første øjekast.

Hvilke krav skal jeg leve op til?

Når du skal have rentefri kredit, er der en række krav, du skal leve op til. De selskaber der udbyder rentefrit lån uden rente og gebyrer har som regel lavere krav, end du finder dem i bankerne. Uanset hvad er der dog en række krav, som du altid skal leve op til. Lever du ikke op til disse krav, vil du blive afvist til lånet med det samme. De 3 gennemgående krav er som følger:

 1. Alder: For at kunne optage et rente- og gebyrfrit lån skal du som regel være over 20 år. Nogle låneudbydere har aldersgrænsen på 23 år. Årsagen til denne aldersgrænse er, at en højere alder oftest er lig en bedre økonomi. En bedre økonomi er lig en bedre tilbagebetalingsevne. For at låneudbydernes forretning kan løbe rundt, er de nødt til at få pengene fra lånene ind igen.
 2. Dansk statsborger og bopæl: For at kunne få lov at låne penge uden renter og gebyrer, skal du være dansk statsborger og have et dansk CPR-nummer. Du skal også have en bopæl i Danmark. For at kunne underskrive låneaftalen skal du have et NEM-ID. Det har du kun, hvis du er dansk statsborger.
 3. Ingen registrering i RKI eller Debitor Registret: Som før nævnt er låneselskaberne afhængige af at få deres penge igen. Derfor er det begrænset, hvor store risici de kan løbe ved udlån af penge. Derfor bliver du altid afvist automatisk, hvis du står i RKI eller i Debitor Registret. Både RKI og Debitor Registret er databaser for dårlige betalere – altså folk der i forvejen har gæld, som de ikke har betalt tilbage. Står du i RKI og Debitor Registret skal du altså først betale denne gæld af, før du kan få lov at låne. Selvom du kan låne penge rentefrit, bør du altid betale anden gæld af først, inden du låner penge på ny.

Ud over de ovenstående og mere generelle krav, kan der komme andre krav. Det kan for eksempel være krav til indkomst, at du skal indsende et budget med dine indtægter og omkostninger eller at du skal indsende en årsopgørelse. De strengere krav kommer dog først, når du skal låne større beløb. Skal du låne 5.000 rentefrit eller låne 10.000 rentefrit, vil det sjældent komme på tale. Lever du op til de generelle krav og desuden har en fornuftig indkomst, vil du 9 ud af 10 gange også blive godkendt.

Hurtig udbetaling ved online lån

Ved lån uden renter opnår du ikke blot den fordel, at du ikke skal betale renter. Du opnår også den fordel, at du kan have pengene udbetalt i løbet af kort tid. Hvis du har prøvet at skulle låne penge i banken, ved du sikkert også, at det kan være en proces over flere uger. Typisk starter processen med et indledende møde. Her skal du fortælle, hvorfor du gerne vil låne, samt hvad pengene skal bruges til. Mange anser ikke dette som en rar situation, og derfor kigger mange i stedet mod de online låneudbydere.

Når du ansøger om rentefrie lån online, vil du hos størstedelen af udbyderne blive afvist eller godkendt med det samme. Det er nemlig computerteknologi der tjekker op på, om du lever op til kravene. Det gør den på baggrund af din ansøgning, hvor du har skullet afgive en række forskellige oplysninger. Ofte din bopæl, alder og indkomst. Herefter går computeren i gang med at tjekke op på, om du overholder kravene. Gør du ikke det, bliver du afvist. Gør du, bliver du godkendt.

Bliver du godkendt får du tilsendt en låneaftale, hvor du har mulighed for at se de endelige vilkår. Godkender du låneaftalen, går udbetalingen i gang. Ofte går der ikke mere end 1-2 hverdage, før du har pengene stående på din konto. Denne hastighed kan bankerne på nuværende tidspunkt ikke konkurrere med, og derfor har de online låneudbydere en fordel på dette område.

Rentefrit lån uden sikkerhed

Ved at låne penge rentefrit kan du også opnå andre fordele end blot renten. En gennemgående fordel som går igen hos rigtig mange låneudbydere er, at du ikke skal stille nogen økonomisk sikkerhed i lånet. Lånebeløbene er ofte i den lave ende, og derfor kan det for låneudbyderne lade sig gøre at tilbyde rentefrie lån uden sikkerhed. Er der gebyrer på lånet, vil gebyrerne typisk være lidt højere end på et lån, hvor du skal stille økonomisk sikkerhed. For at kunne få et rentefrit lån, skal du dog igennem en kreditvurdering. Her vurderer låneudbyderen om det er for risikabelt at låne penge ud til dig. At du ikke skal stille sikkerhed i lånet giver de online låneudbydere en anden konkurrencemæssig fordel end bankerne. Dog skal det nævnes, at det heller ikke er ved alle lån i banken, at du skal stille sikkerhed.

Find det bedste lån trin for trin

Selvom du falder over et tilbud med en overskrift alla ”lån rentefrit i 30 dage” eller ”lån penge rentefri”, skal du stadig være meget påpasselig med at tage sådan et lån. Der kan være gebyrer på lånet – eksempelvis i forbindelse med stiftelsen af lånet. Uanset hvilket rentefrit lån du tager, skal du være opmærksom på vilkårene. Nedenfor får du vores bedste råd til, hvordan du finder det bedste rentefrit lån. Det er råd du kan bruge, uanset om du skal bruge et quick lån uden renter, et mini lån uden renter eller et rentefrit billån.

 • Få et overblik over din økonomi

Før du går i markedet på jagt efter lån uden renter og gebyr, skal du vide, hvad du skal kigge efter. Det finder du bedst ud af ved at blive klog på din økonomi. Du skal vide, hvor mange penge du kan betale af om måneden. Det finder du bedst ud af ved at lave et budget, hvor du opgør dine omkostninger og udgifter. På denne måde finder du dit rådighedsbeløb. Et godt tip er altid at have lidt margin, så du ikke står hver måned og skal spare på alt andet, blot fordi du skal betale et lån tilbage. Sørg for at være fornuftig, uanset om det er et lån med renter eller et kviklån rentefrit.

Ud over at skabe det gyldne overblik over din økonomi, skal du også være sikker på, hvor meget du skal låne. Der er ingen grund til at låne flere penge end højeste nødvendigt. Det vil blot koste dig mere. Samtidig skal du heller ikke låne for lidt, så du skal ud at etablere endnu et lån. Der er ofte stiftelsesomkostninger på lån, og det kan hurtigt løbe op i nogle hundrede kroner. Der er ingen grund til at betale flere gebyrer, hvis du kan undgå det. Skal du for eksempel låne penge til en renovering af dit hus, kan det være svært at finde ud af, hvad prisen præcist løber op i. Her skal du få et så detaljeret tilbud af dine håndværkere, så du ikke rammer helt skævt.

 • Ansøg altid flere lån og sammenlign grundigt

Når du kender dine behov og din økonomi, skal du i markedet og på jagt efter det bedste lån. Når du ansøger et lån, vil du sjældent kende de præcise omkostninger ved lånet, før du ansøger. Det er uanset, om det er rentefrit eller ej. Som før nævnt kan der sagtens være gebyrer på et rentefrit lån, ligesom der kan komme renter på efter en rentefri periode. Derfor skal du altid kende vilkårene præcis. De endelige vilkår ved rente- og gebyrfri lån fastsættes typisk på baggrund af din kreditvurdering, og derfor vil du hos låneudbyderne blot møde intervaller der fortæller, hvad debitorrenten kan være. Den endelige rente bliver dog fastsat ud fra, hvordan du kreditvurderes.

Fordi du ikke kender de endelige lånevilkår, bør du altid ansøge minimum 2-3 forskellige rentefrit lån. Det giver dig nemlig et langt mere retvisende billede af, hvad du bør betale for et lån. Har du flere låneaftaler, kan du sammenligne på alle de vigtigste parametre som ÅOP, kreditomkostninger, gebyr, rente, løbetid, afdrag med mere. Det kan være tungt stof at skulle læse sig igennem en låneaftale, hvis man ikke er økonomisk kyndig. Kender du en person der er dette, anbefaler vi, at du får rådgivning fra denne person. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om flere lån, og i princippet kan du ansøge alle de lån, du gerne vil. Jo flere jo bedre, da du ud fra dette kan sammenligne lånene.

Du kan bruge vores oversigt oven for til sammenligning af lån. Her kan du sammenligne på alle de vigtigste parametre som Max ÅOP, kreditomkostninger, interval for debitorrenten, alderskrav og meget.

Vær altid opmærksom på gebyrer

Falder du for eksempel over et lån, hvor du kan låne 20.000 rentefrit, bør dine alarmklokker altid ringe. Tilbuddet kan som sådan være reelt nok, men du skal altid være opmærksom på, om der er andre omkostninger ved lånet. Selvom et lån er rentefrit, kommer der ofte gebyrer på. Det kan være gebyrer i forbindelse med oprettelsen af lånet, administrationsgebyr, PBS gebyr og så videre. Er du ikke opmærksom på disse gebyrer, kan du få en dårlig overraskelse, når du skal betale de første afdrag på lånet. Selvom der findes lån, der både er fri for renter og gebyrer, er det altid godt at være opmærksom på, om der ligger nogle skjulte omkostninger i lånet, som du måske ikke lige ser første gang.

Hvor mange penge kan jeg låne uden renter og gebyrer?

Hvor meget er det muligt at låne uden renter? Det afhænger meget alt efter, hvilken låneudbyder du vælger. Er du på jagt efter et lån, der både er fri for renter og gebyrer, vil lånebeløbet ofte være mellem 2.000 og 10.000 kroner. Skal du låne mere end dette, vil det som regel være de første 30 eller 60 dage, der er rentefri. Hvis et lån er helt fri for renter og gebyrer, vil tilbagebetalingen ofte være kort – det vil sige 30 – 30 dage. Der findes dog også lån som er rentefrit de første 30 dage, der har en løbetid på op til 30 måneder.

Hvorfor laver virksomhederne lån uden rente?

Som udgangspunkt kan det lyde som en dårlig forretning for låneudbyderne at tilbyde billige lån uden renter eller et rentefrit kviklån. Låneudbyderne bruger dog i stor grad disse tilbud til at få nye kunder i butikken. Ofte skal man nemlig være førstegangskunde, hvis man ønsker et lån helt uden gebyr og renter. Når først man har optaget et lån, har man nemmere ved at optage et kviklån uden renter igen. Får du en god oplevelse med lånefirmaet, vil det være naturligt for de fleste at søge tilbage, hvis man står og har brug for penge igen.

Samtidig er markedet for rentefrit lån uden rente også så konkurrencepræget, at låneselskaberne hele tiden presser hinanden på pris, rente og gebyrerne. Det giver en fordel til forbrugerne, der kan få endnu billigere lån. Lige da kviklån, hurtig lån uden renter og sms lån kom frem, var renterne og vilkårene endnu dårligere, end de er i dag. Der kommer hele tiden nye udbydere til, der gerne vil have en fod inden for, og derfor bliver de nødt til at gå lidt på kompromis med fortjenesten, hvis de vil overleve i længden.

Lån penge til hvad som helst

Når du optager et lån uden rente og gebyrer online, bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad pengene skal bruges til. Har du prøvet at låne penge i din bank ved du sikkert også, at du ofte skal være god i din argumentation, hvis du skal have lov at låne. Det gælder særligt, hvis det er i finansielle hårde tider, som finanskrisen var det. Vælger du at låne penge rentefrit på nettet, skal du ikke argumentere for, hvorfor du skal have lov at låne penge. Det hele foregår meget anonymt, og du er faktisk slet ikke i kontakt med nogle af firmaets medarbejdere – med mindre du har spørgsmål til lånet. Dermed har du altså komplet frihed til at bruge pengene på lige præcis hvad du ønsker. Om end det så er et nyt køkken, en ny taske, drømmerejsen eller noget helt fjerde.

Kan jeg låne trods RKI?

Nogle låneudbydere tilbyder rentefrie lån trods RKI. Det er dog langt fra alle, der gør dette. Faktisk er det kun en lille del af den samlede mængde af låneudbydere. Et af de grundlæggende krav du skal leve op til, før du kan blive godkendt til at låne penge rentefri er, at du ikke må stå i RKI. RKI er et register for dårlige betalere. Altså folk der har gæld, de ikke har kunnet betale tilbage. Ud fra dette har låneselskaberne vurderet, at det er en for stor risiko at låne penge ud til folk, der står i RKI. Vil du gerne optage et lån uden renter og gebyr, skal du altså først betale din gæld i RKI ud.

Fordele og ulemper

Som ved alle andre lånetyper er der fordele og ulemper ved at låne penge uden renter og gebyr. Nedenfor kan du få et overblik over, hvilke fordele og ulemper du opnår ved at benytte denne låneform.

Fordele

Som navnet også antyder, så får du enten et helt rentefrit lån eller et rentefrit lån i en bestemt periode. Det kan naturligvis spare dig for penge, så dit lån bliver billigere. Dette er dog ikke den eneste fordel. Du vil nemlig også have mulighed for at få udbetalt pengene hurtigt. Mange låneselskaber opererer med en udbetalingstid på ganske få dage. Det kan være en stor fordel, hvis du står og mangler penge til at betale en uforudset udgift.

Sammen med den hurtige udbetalingstid, skal du heller ikke stille nogen form for sikkerhed i lånet. Det vil altså blive langt nemmere for dig, hvis du eksempelvis ikke ejer din bolig, bil eller andet af værdi. Sidst men ikke mindst så er denne lånetype også meget anonym. Du udfylder blot en formular på nettet via din computer, tablet eller mobiltelefon. Du vil enten modtage svar på din ansøgning med det samme eller inden for et par timer – helt uden at være i dialog med nogen rådgiver.

Opsummering af fordele

 • Rentefrit (enten i hele perioden eller i dele af perioden)
 • Hurtig udbetaling
 • Ingen sikkerhed
 • Høj anonymitet

Ulemper

Ligesom der er fordele, kan der også være nogle ulemper ved rentefrit lån. Ofte er lånet kun rentefrit i 30 dage, hvorefter der kommer renter på lånet. Denne rente er ofte rigtig høj, og derfor ender lånet også med at blive dyrt. Det samme gør sig gældende med gebyrerne. Finder du for eksempel et rentefrit kviklån, skal du være meget opmærksom på, at omkostningerne ved lånet ikke er gemt i gebyrer. Det kan for eksempel være etableringsgebyr, administrationsgebyr og så videre. En anden ulempe er, at der ikke bliver givet nogle personlig rådgivning, når du låner penge. Det er derfor helt og aldeles op til dig selv at vurdere, hvor vidt lånet er godt til dig og dine behov.

Opsummering af ulemper

 • Gebyr og renter kan være høje
 • Ingen personlig rådgivning.

Lån med omtanke

Selvom det kan være fristende at låne penge uden rente, skal du altid tænke dig grundigt om før du låner. Mange tager et lån spontant og tænker ikke yderligere over, at lånet også skal betales tilbage igen. Det er vigtigt, at din økonomi kan bære at kunne betale lånet tilbage igen. Det kan være fristende at tage et lån og få pengene udbetalt inden for få dage, når man ser overskrifter som ”lån 15.000 billigt”, ”lån 30.000 rentefrit” og ”lån 2.000 rentefrit”. Et godt tip er altid at vente en dag eller to med at underskrive låneaftalen. Her har du mulighed for at tænke dig grundigt om. Heldigvis er et lånetilbud gratis og uforpligtende, så du forpligter dig ikke til noget, før du har underskrevet aftalen med dit NEM ID.

Ofte stillede spørgsmål

💸 Hvordan optager jeg et lån online?

Når du skal ansøge om et lån online, skal du først tage stilling til, hvor stort et beløb, du vil låne. Online lån har en kort ansøgningsproces. Det vil sige, at du mange steder kan ansøge på under et minut ved at udfylde ansøgningsformularen med NemID.

💡 Hvor mange penge kan jeg låne?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbydere, hvor mange penge, du kan låne. De fleste steder kan du låne fra 500 kroner og til 500.000 kroner.

❔ Hvordan bliver jeg vurderet som låner?

Du skal mindst være over 18 år for at må optage et online lån. Du må ikke være registreret i RKI, og derudover skal du have det rette rådighedsbeløb for at blive godkendt.

☝ Hvad koster et lån?

Et lån afhænger af flere ting. For det første skal du betale renter på dit lån. Renterne er en del af lånets ÅOP – årlige omkostninger i procent. Sammenlign omkostningerne hos de forskellige udbydere.